Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ?

ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!! Τι μου κάνετε;;

Εμείς μάλλον βρήκαμε σπίτι να μας κάνει κλικ...!!!!

Μαρινάκι δεν τρελαίνομαι για το baby swimming του ολυμπιακού σταδίου γιατί μου είχε φανεί σαν γούρνα μια φορά που είχα πάει για άσχετο λόγο... Θα μ'ενδιέφερε σοβαρά αν το έκαναν στη κανονική πισίνα αλλά εκεί φρικάρω λίγο!! Γι' αυτό έλεγα μήπως πήγαινες κάπου άλλου να μάθω!!

Στέγιααααα τι θα γίνει;; Θα βάλεις φώτος;;;

PCqNp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΕΒΑΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΟΜΠΑΡΑ ΜΟΥ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο σας στεγια!!ολα ειναι πού ομορφα!!!!το κουτι μαρεσει πολυ που ειναι καθισματακι.ολα τελεια!!να σας ζησει.

χριστινα για πες για το σπιτι....... αντε μαζι θα την κανουμε την μετακομιση.εμεις μιλησαμε χτες με την κοπελα που μενει ακομα στο σπιτι και μας ειπε οτι εχει αφησει καποια πραγματα που θα τα παρει στις 25 του μηνα που θα ξαναερθει αθηνα.οποτε εμεις απο 25 και μετα εχουμε να φευγουμε

4ywWp2.png

Στέγια μου πολυ όμορφα βαφτίσια. Ομως οι φωτο που είσαι εσύ με τον μικρό ειναι χαμηλής ανάλυσης και δε φαίνονται...

βάλε και αλλεςςςςςς

ολα τελεια τα φτιάξατε! μπράβο

για πειτε για τα σπιτια σας...βρε κορίτσια και γω θέλω αλλά σκέφτομαι τη μετακόμιση με το μικρό και ολο το αναβάλλω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μαλλον πρέπει να το πάρεις απόφαση και να την κάνεις, άμα αρχίσει να περπατάει θα ναι πολύ πιο δύσκολα

πάω να πλύνω το μπαλκόνι να δροσιστώ καίγομαι λέμεεεεεεεεε

i1lzp2.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!!!!

σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια,να χαίρεστε τα ζουζουνακια σας

λορετάκι το ξέρω θα προσπαθησω να τησ επεξεργαστω,μου τις έστειλε η κομπάρα που έλεγα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στέγια μουυ πολυ ωραία όλα!!! Καλά πόσες μπομπονιέρες είχατε;; :-D:grin:

Για το σπίτι μάλλον θα το κλείσουμε γιατί μας άρεσε... δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα στη μετακόμιση κορίτσια.. δεν κάνει να σηκώνω και βάρη..θα πάρουμε μια εταιρεία να μας τα μεταφέρει όλα και γι'αυτό δεν αγχώνομαι και πολύ!!

Γύρισε η Ελένη;;; Καλά πως πέρασαν έτσι οι μέρες;;;;

PCqNp2.png

Η ελενη γύρισε, την είδα στο φεις...

μάλλον θα έχει δουλείες ομως τώρα!

και γω θα βγω με εναν παλιό μου συνάδελφο για καφέ!

Χθες βγήκα -μετά απο πολύ καιρό- με μια φίλη μου για ποτο. Καλά ητανε, μαλλον πρέπει να αρχίσω να βγαίνω πιο συχνά. Εσείς βγαίνετε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλήσπερα κοριτσια...

στεγια πολυ ωραια η βαπτιση του μικρου μ αρεσαν πολυ να σας ζησει και παλι...

εγω δεν βγαινω λορεττα μου μια φορα πηγα για καφε και λες και εχει φωτοκυταρο ο μικρος και μετα απο λιγο ανεβασε πυρετο και γυρισα αμεσως πισω και δεν το εχω επιχειρησει ξανα!!!

εμενα σημερα ειναι μεσα στην γκρινια και την ενταση δεν εχει κοιμηθει δευτερολεπτο απο το πρωι και επιτελους τωρα κοιμηθηκε λιγακι ελπιζω να εχουμε καλη νυχτα τουλαχιστον....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Πού είστε κοριτσάρες μου?ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

Ο Πρίγκιπας κοιμήθηκε οπότε μπήκα,θα εμφανιστεί καμία?βαριέμαι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...