Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι όχι δεν είναι το αυτί ούτε αυχενικό 

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα δεν παίζει να σας πω γιατί μεσημέριασε! Τη μπουμπού τη μάτιασα και άρχισε κι αυτή τα κόλπα στο φαγητό! Γκρρρ!

Που είναι οι φώτο οέο???

Babyjes περαστικά στο κοριτσάκι σου!

ευχαριστω μαρινακι μου,να'σαι καλα!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!πως ειστε?εμεις πηγαμε θαλασσα αλλα ηταν χαλια και φυγαμε κατευθειαν....

στεγια μου πολυ καλα περασατε απ οτι διαβαζω αντε να τον χαιρεστε...

οι υπολοιπες τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσάκια...

ειμαι λίγο κλαψ γιατι σήμερα ο αντρουλης μου πηγε πάλι δουλειά!! φέτος δε κατάλαβα καλοκαίρι...αφηστε που ψηθήκαμε στην πόλη...γκρινιάαααζωωωω

Τι κάνετε? babyjes και μαρινάκι περαστικά. Ολες φυσικά αλλά ειδικά τη μαρίνα ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ

χριστινάκι τι κάνεις? ρε συ οταν ειστε τόσες ώρες στη θάλασσα τη μικρή τι την κάνεις? κοιμάται? εμένα δε κοιμάται με τιποτα και καθόμαστε πολυ λίγο. Εχεις κανένα νέο με την επέμβαση που θα κάνεις? ξέρεις πότε?

κέλι μου που θα πάτε διακοπές? με το τροχοσπιτο?

νυστάζωωω και γκρινιάαζωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

νυσταγμένη γκρινιαρούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

κι εμείς εδώ στη ζέστη και στη γκρίνια (ευτυχώς μόνο εγώ γκρινιάζω και οχι ο μικρός)

καθεται στην κουβερτούλα του και παίζει

i1lzp2.png

νυσταγμένη γκρινιαρούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

κι εμείς εδώ στη ζέστη και στη γκρίνια (ευτυχώς μόνο εγώ γκρινιάζω και οχι ο μικρός)

καθεται στην κουβερτούλα του και παίζει

ευχαριστουμεεεεεε!!!!!

να ευχηθουμε και στη στέγια!

στο καρεκλάκι εκεινο το κόκκινο κάθεται? εμείς συνέχεια. Σε λίγο βέβαια δε θα χωράνε τα μπουτάκια. τον σηκώνω μαζί με το καρεκλάκι

στο πωπω του κάθεται? εμενα για λίγο, μετά πέφτει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Κι εμείς σήμερα το κάναμε τσαντήρι το σαλόνι και έβαλα κάτω παιχνίδια, γυμναστήριο και τα 2 ζουζούνια και ψιλοχάζεψαν γιατί η μικρή μετά από λίγο ήθελε και πάλι αγκαλίτσες! Αφήστε που στο τσακ την πρόλαβα να μην καταλήξει μπαλκόνι έτσι όπως γυροβολάει! Κι εμείς στον ποπό ελάχιστα καθόμαστε!

Λορετάκι και Στέγια χαρούμενα μηνογενέθλια! Όσο για τις αρρώστιες μας, τι να πω, μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να ξαναπείτε περαστικά για τα μικράκια μου όπως τα λες Λορέτιους, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να βγάλω φώτο αυτά που έχω εδώ στο σπίτι και τα βάζω........

Τζέσικα περαστικούλια....

Μαρινάκι μου όπως τα είπατε με τη Λορέττα...ΑΜΑΝ στο μάτι σας έχουν οι παλιοαρρώστιες....

Λορεττάκι μου να τα χαιρόμαστε τα παλικάρια μας.......

Ευχαριστούμε για τις ευχές....

Επιστρέφω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

άκυρο ξυπνήσαμε................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Hello!! ΠΡιν λίγο γυρίσαμε και εμείς από τη θάλασσα... τι ζέστη είναι αυτήηηη!!!!!

Λορεττάκι δεν είμαστε όλη την ώρα στη θάλασσα... αρχικά να σου πω ότι κάνω μια ώρα να πάω και μια να γυρίσω άρα πάει η μισή μέρα :mrgreen::mrgreen: Κάνουμε μπάνιο κατά τις 12.30 για κανένα μισάωρο και μετά πάμε στην καφετέρια/εστιατόριο/μπαρ που έχει η παραλία και καθόμαστε μέχρι τις 4.30-5 που ξαναβουτάμε... Στη Λευκάδα πάντως που κουβαλούσα το καρότσι στη παραλία κάτω από την ομπρέλα, κοιμοταν κανένα μισάωρο με το ζόρι... γι'αυτό φεύγαμε πολύ γρήγορα!!

Με την επέμβαση δεν ξέρω ακόμα...αύριο θα πάω στο γιατρό..για να δούμε! Πάντως τη βάφτιση λέω να την αναβάλω να την κάνουμε τα Χριστούγεννα... θα δούμε!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!τι κανετε?χρονια πολλα στα μωρακια που μεγαλωσαν ακομα ενα μηνακι!!!

στεγια ,λορρετα να τα χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!

χριστινακι μια χαρα την περνατε ..... (κα)ρεκλα ολη μερα ετσι?εμεις καναπε..........

και εγω για χριστουγεννα προς τα γενεθλια του το βλεπω να κανουμε τα βαφτισια.

4ywWp2.png

ευχαριστουμεεεεεε!!!!!

να ευχηθουμε και στη στέγια!

στο καρεκλάκι εκεινο το κόκκινο κάθεται? εμείς συνέχεια. Σε λίγο βέβαια δε θα χωράνε τα μπουτάκια. τον σηκώνω μαζί με το καρεκλάκι

στο πωπω του κάθεται? εμενα για λίγο, μετά πέφτει...

στεγία κι εσύ να το χαίρεσαι το παλικάρι σου!!!

ναι βρε γιάννης καλύτερα, άλλωστε σπίτι χωρίς γιάννη προκοπή δεν κάνει

καθησε αρκετά στο κόκκινο το καρεκλάκι, μάλιστα τώρα με τις ζέστες δεν αντέχει το φαγητού και τον ταιζω εκει καθόμαστε στο πάτωμα και οι δυο

στον πωπό του στηρίζεται πολύ καλά, έχουμε καμιά βδομάδα να έχουμε ατύχημα τον έχω στο πάτωμα και βάζω μια δυο μαξιλάρες, γυρνάει και καθιστός από ξαπλωμένος, αχ κάθε μέρα μεγαλώνουν τα σκατούλια

σήμερα ντυνόμουν και τον είχα στο κρεβάτι και κρεμάστηκε στα κάγκελα του κρεβατιού και πάτησε στα πόδια του και μετά φοβήθηκα και τον άφησα στο διπλό να τον βλέπω ε στο παρατσακ του πιασα το πόδι μιλάμε μπροστά μου τον είχα, οπότε πάτωμα και μόνο πάτωμα, καλύτερα να πάθει καμιά στοματίτιδα παρά διάσειση (καλά μη φανταστείτε καθαρίζω που και που)

christine ζηλεύωωωωωωω θέλω θάλασσα!!

περαστικά στα άρρωστα μωράκια σας

i1lzp2.png

Διάσειση? Εμείς στο τσακ το γλιτώσαμε αφού 2 φορές την έφαγε την τουμπίτσα της ήδη από το διπλό κρεβάτι! Τώρα στα πατώματα κι εμείς!

Χριστινάκι ναι στο ολυμπιακό, εκεί πάω και το γιο μου από 7,5 μηνών, έχω ήδη ζητήσει να κρατήσουν θέση για τη μπουμπού μήπως και καταφέρω να τα πηγαίνω μαζί. Αν θες να σου στείλω με πμ το σύλλογο που πηγαίνουμε!

Λοιπόν πάω να πετάω τίποτα στις βαλίτσες (αχ τι ωραία που τα λέω) και τα ξαναλέμε σε λιγάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!περαστικα στα αρρωστα μωρακια και να γινουν γρηγορα καλα...

και εμεις καθομαστε στον πωπω μας μονοι μας αλλα ημαστε μαεσα στην ενεργεια διαρκως και καθεται λιγο και στην στρατα του και τραβαει οτι βρισκει μπροστα του ευτυχως ακομα δεν εχει παθει κανενα ατυχημα γιατι ειμαι συνεχως απο πισω του...τρεχω σαν τον βεγκο....πλακα εχει...

εσεις τι κανετε?ειναι καμμια εδω η μονη μου τα λεω???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ειναι κανεις εδωωωωω???????

μπα!!!!!αλλο ενα βραδυ που θα μας φαει η αυπνια.δεν ξερω πως θα καταφερω να κοιμηθω παλι.το πρωι ο μπεμπης μας εχει να κανει εμβολια.δυο!αντε να περασει και αυτο.χριστινα και μαρινα ζηλευει ο μπεμπης μου.θελει και αυτος babyswimming απο τι ηλικια τα περνουν?σε αυτο μπαινουν και οι μανουλες μεσα και προσεχουν τα μωρουλια?θελω και εγω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...