Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!! Εμείς πηγαίνουμε κάθε μέρα για μπάνιο μέχρι αργά το απόγευμα και γι'αυτό δεν προλαβαίνω να πολυμπαίνω αυτές τις μέρες!!

Στέγια μου να χαίρεστε τον Ιωάννη σας και περιμένουμε και άλλες λεπτομέρειες!!! Το ότι θα χορεύατε το είχα σίγουρο!! :-D:-D:-D Εγώ πειράζει να συνεχίσω να τον λέω πρίγκηπα γιατί πολυ μου αρέσει και το έχω συνηθίσει;;:mrgreen::-D

Ειρηνάκο ετοιμάζεστε καθόλου για την μετακόμιση;

Μαρίνα μου .....για ακόμα μια φορά...περαστικά!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα να έχεις απηυδήσει πια...τι να πω!!

Λορεττάκι στο Πήλιο δεν είχατε πάρει διμαερισματάκι ώστε να μην κοιμόσαστε σε ένα δωμάτιο; Το θέμα ειναι πάντως ότι περάσατε ωραία..το που δεν έχει σημασία!!

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!πως ειστε???εμεις δροσιζομαστε στο αιρκοντισιον και παιζουμε...

στεγια να τον χαιρεσαι τον ιωαννη σου...να σας ζησει...

μαρινακι περαστικα για αλλη μια φορα ελπιζω να το ξεπερασετε γρηγορα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσάρες ναι έχουμε υπολογιστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάμε θαλασσίτσα για μπανιο να πλυνουμε τα λάδια....

επανήλθα λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Έλα γλυκούλαα εμείς οι 2 πρέπει να είμαστε μόνο μέσα!! Εγώ δεν πήγα για μπάνιο σήμερα και λοιώνωωωωωω!!!! Δεν έχουμε ερκοντισιον και τα έχω δει ΟΛΑ τώρα!!!:?:???:

ωχ με τετοια ζεστη και χωρις αιρκοντισιον???το χειροτεροοοοοοο....

εδω τωρα δροσισε και ειναι καλυτερα ευτυχως....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσάρες μου μου έχετε λείψει τόσπ μα τόσο πολύ....

Από που να αρχίσω και πού να τελειώσωσ.....

Ο Πρίγκιπας μας ήταν το πιο ΤΕΛΕΙΟ μωράκι..........κάθησε από την αρχή στην αγκαλιά του νονού,έπαιζε με το πετραχήλι του παπά την ώρα που διάβαζε ο νονός το Πιστεύω(3 φορές,πάλι καλά που είναι γυμνασμένος και τον άντεξε ακούνητο στο ένα χέρι...),έψαλνε πάνω από την κολυμπήθρα,γυμνός χαιρόταν (έχει πάρει από την μαμά),τον κράτησα εγώ και τον λάδωσε στην αρχή ο παπούλης(γενικά ξέρω πως το κρατάει μια γιαγιά και είχε ετοιμαστεί η πεθερά αλλά τελικά....),ο παπάς τον έσφιγγε την ώρα της βουτιάς και έκλαψε για 2 λεπτά(και φυσικά ξέρετε πως δε χρησιμοποιούμε πιπίλα...το λέω γιατί μου έλεγε μια γνωστή μου ο δικός μου δεν έκλαψε καθόλου,στην βάφτιση μου αποκάλυψε πως φορούσε πιπίλα και πως έχω το πιο ήρεμο μωρό).....τα ρούχα του είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!τα μαρτυρικά επίσης....

το φ'ορεμα μου τέλειο απλά αλλάξαμε σχέδιο την τελευταία στιγμή και δε πολυβόλευε στο θηλασμό...

θηλάσαμε μέσα στην εκκλησία μετά το τέλος και μετά στο γλέντι πολλές φορές....

το γλέντι κράτησε από τις 21:30-2:30...περάσαμε σουπερ!!!!!

σας τα έγραψα συνοπτικά αλλά αυριο μετά το μεσημέρι σας έχω να σας πώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

πολλά φιλάκια σε όλες...

Μαρινάκι μου περαστικούλια!!!!

Όλγα μου να τα εκατοστήσεις για προχτές....(εμείς είμαστε ήδη φίλοι στο φεισ)

Ταο μου δεν είχα υπολογιστή όπως επίσης από το τρέξιμο δε σκέφτηκα καν να σας τηλεφωνήσω.......

Λορετάκι χαλαρώσατε τουλάχιστον εμείς ατριο πάει για δουλειά μετά την άδεια και δεν κάθησε ούτε μια μέρα....

Η Ελενίτσα μας θα περνάει ΤΕΛΕΙΑ φαντάζομαι.....

Χριστινάκι μου Πρίγκιπάς στην καρδιά μου αν και εξελίχθηκε σε Πειρατή(μας έκλεψε την καρδιά)τελικά θα τον φωνάζουμε Γιάννη πολύ φλώρικο το Ιωάννης,...ΑΑΑ σήμερα είναι του Άγιου Φλώρου!!!

γλυκούλα εννοείται τώρα θα τα λέμε συνεχώς.....

πού είναι η ξενύχτρω της παρέας?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα περα ως περα!!!!!!!!

στεγια μπραβο σας που περασατε τοσο ωραια.να ειστε παντα καλα να γλεντοκοπατε!

θα γιορταζει παλι σημερα πολυς λαος.απο φλωρους αλλο τιποτα.χαχα.καμια αλλη κυριουλα για παρεα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα.Στεγια μου να σας ζησει,πολυ ωραια ολα πηγαν καλα.

Εμεις εδω,βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων και ειναι ολες πεντακαθαρες,μαλλον μου ειπε χωρις να ειμαστε βεβαιοι ειναι κολικος ουριθρας,τωρα τι ειναι αυτο και γιατι γινεται δεν ξερω.

Λεμε να κανουμε μια προσπαθεια να φυγουμε τελικα για τις διακοπες που λεγαμε γιατι την τελευταια φορα δεν ηταν οτι καλυτερο,εχασε το προγραμμα της στον υπνο.Βεβαια δεν παραπονιεμαι γιατι κι εδω μια χαρα κανουμε τα μπανακια μας.

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσια,τι κανετε????εμεις ειμαστε με ιωσουλα.κολλησα δυστυχως την μικρη και παιρνει αντιβιωση γιατι της εκανε πυρετο,καταρροη και βηχα.κατα τ'αλλα μια χαρα.για το γαμο ειναι ολα ετοιμα εκτος απο τους ανθοστολισμους τους οποιους ψαχνω ακομα γιατι ειναι πανακριβα.στελλιτσα και παλι να σου ζησει ο μικρος πριγκιπας αλλα θα διαφωνησω με το Ιωαννης.μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!ολγα καλως ηρθες στις μανουλες Ιανουαριου!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημέρα δεν παίζει να σας πω γιατί μεσημέριασε! Τη μπουμπού τη μάτιασα και άρχισε κι αυτή τα κόλπα στο φαγητό! Γκρρρ!

Που είναι οι φώτο οέο???

Babyjes περαστικά στο κοριτσάκι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...