Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

gia sta koritsakia! κοιμαται η μπουμπουκενια και γω σερφαρωωω καιρό έχω να το κάνω...οι μεγαλες παιζουν ησυχες ενοψει μιας φιλεναδας τους που περιμένουν αλλιώς.... παλι πολεμο θα χαμε! ΑΑΑΑ, και περιμένω το βραδυ ανυπομονα: ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑ!!!! οποτε ολα θα ναι πιο καλά, πιο ανθηρα... κοριτσαρα με τη γενική::: σε ζηλευωωωω ελα και απο δω γιατί εμένα δεν μ αφηνουν να αγιάσω οι ζουζουνιάρες μου! φιλάκια πολλά πολλά! Ειρηνη φιλιά στον καθρεφτη σου!!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ταο ταο μου.που εισαι πια.μια στο τοσο και εσυ.καλα να περασετε με στην αδεια του αντρα σου.φιλια στη μπεμπουλα σας.οσο για τον καθρεφτη μαλλον για φτυσιμο ειναι

4ywWp2.png

ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ

περασαμε πολυ καλά αν και φύγαμε απο το πήλιο την επόμενη μέρα.

θα σας τα πω πιο μετά, τώρα δε μπορώ γινεται χαμός... και νομίζω οτι έχω τις πιο βρώμικες πατουσες του κόσμου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερααααααααα!!!τωρα μαζευτηκα και εγω πηγαμε παλι θαλασσα αλλα αυτη την φορα ο μικρος γκρινιαζε δεν ηθελε με τιποτα!!!μαλλον τον πειραξε η πολυ ζεστη τι να πω...

λορεττα καλως επεστρεψες...περιμενουε τα νεα σου...

οι υπολοιπες τι κανετε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια χαρα σε ολα τα καλα κοριτσακια που πηγαν νωρις νωρις στα κρεβατια τους.

ειχαμε βγει στην παραλια της γλυφαδας κατα τις 23.00 και γυρισαμε στις 1.

ο μπεμπης γουσταρει και αφου δεν κοιμαται τουλαχιστον δροσιζομαστε.ακομα ειναι ξυπνιος και παιζει με το αρκουδι του.τι θα τον κανω με αυτες τις αυπνιες?

4ywWp2.png

καλημερα!

καλα ετσι κανενας?????τιποτα?μηδεν?ειμαι σιγουρη οτι ξαφνικα φυγατε ολες.τι γινεται εδω?μαυρη κοτρωνα ριξατε......

για να σας δω και αργοτερα τι θα κανετε?

4ywWp2.png

Εγω εδω ειμαι ειρηνάκι μου!

καλημέρα σας κοριτσάκια!

περασαμε πολυ ωραία στο κτήμα, στην χαλκιδική οι τρεις μας! δύο φορες τη μέρα μπάνιο, βόλτα το βράδυ, υπνος, μαμ και πολυ νανι...

Στο πηλιο ηταν ομορφα αν πηγαιναμε οι δυο μας με τον γιώργο. Παρ'ολα αυτά τις λίγες ωρες που καθήσαμε καναμε αρκετά. Μπάνιο στη θάλασσα με τον μικρό στις 8μιση το βράδυ, φαγαμε πολυ ωραία, καναμε βολτα αλλά το βράδυ ολοι μαζι στο δωμάτιο δε κοιμηθηκαμε καλά.

ΧΑλκιδικη λοιπόν καλά αλλά προχθές ηρθαν τα πεθερικά και ο αδερφός του γιώργου με την κοπέλα του και γιναμε πολλοι!!!!!

Τα αρνητικά ειναι οτι γεμισα σπυριά απο τον ήλιο, οτι πάχυνα και οτι μαυρισαν οι πατουσες μου και δεν καθαρίζουν:D:D:D

εσεις κορίτσακια? ολα καλά?

ειρηνάκι γιατι δε κοιμαται ο μικρός?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου σε νιώθωωωω κι εγώ γέμισα τρελά σπυριά παντού όμως, και πέραν από τη φάτσα που έγινα πίτσα-φέις, γέμισα και στις γάμπες κατακόκκινα με πύον και με φαγουρίζουν πολύ αλλά κιοτεύω να πάω σε ένα γιατρό που έχει εδώ να τα δει μήπως και μου απαγορεύσει τα μπάνια! Πριτσσσ δε σφάξανε! Επίσης, βουβάλεψα απίστευτα και οι πατούσες μου είναι μπλιαχ! Γενικά έχω γίνει γυφτάκι παρόλο που δεν κάθομαι στον ήλιο παρά μόνο όση ώρα είμαι στη θάλασσα! Τη μπουμπού Ειρηνάκι τη βάζω κανονικά, συνήθως όμως μόνο το πρωί γιατί το απόγευμα είναι λίγο μπλιαχ η θάλασσα! Η δεσποινίδα έβγαλε και 2ο δοντάκι, αλλά ξύπνάει κάθε μέρα από τις 6 και κάτι την κοροιδεύει όμως ο άντρας μου με την πιπίλα και κατά τις 8 ξυπνάμε για τα καλά για μαμ!

Τάο μου εσείς θα πάτε πουθενά?

Λορεττάκι πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά! Κι εμείς επειδή είμαστε σε ένα δωμάτιο τις πρώτες 2-3 μέρες μέχρι να μπούμε σε σειρά είχαμε σοβαρό θέμα με τον ύπνο οικογενειακώς τώρα συνηθίσαμε, ή μάλλον φροντίζουμε να εξουθενώνουμε τα παιδιά και αυτά μας αποζημιώνουν αφού πέφτουν ξερά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλε ανθρωποι!!!!!πως και απο δω καλεςς μου?λορρετακι ωραια περασατε μπραβο!!οι πατουσες τωρα θελουν ξισιμο!βεβαια το μαυρο δεν καταλαβα πως εγινε.

εγω γενικα δεν το παω το μαυρισμα.δεν ειμαι φαν.γινεται το δερμα σαν σταφιδα με τα χρονια.απο οτι εχω δει και δεν αντεχω και αυτες τις ελιες σαν φακιδες που βγαζουν στην πλατη.μαρινα ποτε επιστρεφετε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!ερημωσαμε πολυ ε???

ειρηνακι ο μικρος πηρε απο εσενα και δεν κοιμαται το βραδυ...

εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα με πολυ γκρινια και καθε μια ωρα ξυπνουσε και εκλαιγε δεν ξερω γιατι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ετσι λες γλυκουλα?αφου απο την κοιλια φαινοταν τι ωρες ειναι ξυπνιος και ο γιατρος μου ειχε πει οτι αυτες περιπου ειναι και οι ωρες που θα εχει και εκτος κοιλιας .στις αρχες τουλαχιστον.τα εχουμε κανει κουλουβαχατα.κοιμαται ολη μερα και το βραδυ ματι γαριδα.μακαρι να μην εχει κατι το μπεμπακι σου και απλα να ετυχε να ειναι ανησυχο.απο χτες ομως ειπες οτι γκρινιαζε στην θαλασσα.

4ywWp2.png

εδώ ειμαι και γω...

ειμαι ενα πτώμα τελικά, δε ξέρω γιατι...

ο μικρός σήμερα εφαγε επιτέλους χορτόσουπα που δεν ήταν βεβαια ακριβώς χορτόσουπα γιατί είχαμε βάλει κοτοπουλάκι...

νυστάαααζωωωωω! ο μικρός μου ζωήρεψε πολυ...εσας? μεγάλη αλλαγή. Θελει ολο παιχνίδια, γκρινιάζει παραπάνω...ισως κουράστηκε τι να πω.

δόντι ουτε για δειγμα. επίσης δε καθεται μόνος του στον ποπο του...

Μαρινάκι ειμαστε για γενικό ρεκτιφιέ...

πάντως για τα σπυρια, μάλλον ειναι φωτοαλλεργία. θέλει πολυ προσοχή. Εγώ φοράω παντα αντιηλιακό αλλά πάλι βγάζω. Σήμερα ειμαι καλύτερα. Επίσης εβγαλα στο προσωπο πολλους λεκέδες. Είμαι μουρλια!

Γλυκουλα τι κάνεις? Ειρηνάκι? διακοπες πηγατε? δε θυμάμαι! θα πατε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ετσι λες γλυκουλα?αφου απο την κοιλια φαινοταν τι ωρες ειναι ξυπνιος και ο γιατρος μου ειχε πει οτι αυτες περιπου ειναι και οι ωρες που θα εχει και εκτος κοιλιας .στις αρχες τουλαχιστον.τα εχουμε κανει κουλουβαχατα.κοιμαται ολη μερα και το βραδυ ματι γαριδα.μακαρι να μην εχει κατι το μπεμπακι σου και απλα να ετυχε να ειναι ανησυχο.απο χτες ομως ειπες οτι γκρινιαζε στην θαλασσα.

και εμενα μου το ειχε πει αυτο αλλα εγω στην εγκυμοσυνη κοιμομουν διαρκως!!!!σχεδον 18 ωρες την ημερα ενω τωρα ο μικρος που βγηκε κοιμαται μονο το βραδυ και το πολυ μια ωρα το μεσημερι...οποτε δεν ξερω τι να πω!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...