Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι.Το πως προλαβαινω αντζελακι ασ'το,επρεπε να σε εχω απο μια μερια,τωρα ας πουμε απο το πρωι που γραφω κανω δουλειες και το μεσημερι δεν ξαπλωσα καθολου καθαριζα συνεχεια και εκανα και μπανιο τα παιδια πριν λιγο,τωρα παω να τουςφτιαξω βραδυνο γιατι ερχεται και ο αντρουλης μου και διεκδικει επισης την προσοχη και τον χρονο μου γιατι παραπονιεται χειροτερα απο τα παιδια.Εγω που θα παραπονεθω;;;;;:tongue:Σ'εσας φυσικα,που αλλου θα πω τον πονο μου;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια, κελακο πολυ χαρηκα που μπαινεις ξανα, πραγματικα απορω πως προλαβαινεις, εγω σας διαβαζω αλλα μολις παω να γραψω ολο και κατι γινετε και σταματαω.

Μαρινακι περαστικα κοριτσακι μου, κριμα τετοια ταλαιπωρια.

θα σας βαλω και εγω μια φωτογραφια της μικρης μου να την γνωρισετε.

Κουκλίτσα μου!!!!

φτού κουκλίτσα μου!!!!!!

Τι χειλάρες είναι αυτές!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα και παλι.Το πως προλαβαινω αντζελακι ασ'το,επρεπε να σε εχω απο μια μερια,τωρα ας πουμε απο το πρωι που γραφω κανω δουλειες και το μεσημερι δεν ξαπλωσα καθολου καθαριζα συνεχεια και εκανα και μπανιο τα παιδια πριν λιγο,τωρα παω να τουςφτιαξω βραδυνο γιατι ερχεται και ο αντρουλης μου και διεκδικει επισης την προσοχη και τον χρονο μου γιατι παραπονιεται χειροτερα απο τα παιδια.Εγω που θα παραπονεθω;;;;;:tongue:Σ'εσας φυσικα,που αλλου θα πω τον πονο μου;;;;

Ε....πσιτ κοπελια......θελουμε κι εμεις λιγο χρονο νταξει;;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μια χαρα, τρωει και απο εμενο και ξενο και βγαζω με το θυλαστρο γιατι ποναω πολυ ακομα. Την μερα ξυπναει καθε 2.5 με 3 ωρες και την νυχτα καθε 4. τα εχω παιξει ομως γιατι τοσα χρονια καθομουν χαλαρα και στην εγκυμοσυνη ημουν στο κρεβατι πολυ καιρο και τωρα τα παιζω αμεσως. Εσεις μια χαρα απο οτι βλεπω.

σε ευχαριστω για τις ευχες, ειμαι πολυ ευτυχισμενη που εχω την μικρη, εσυ με τα 2 παιδακια πως την παλευεις δεν ξερω αληθεια πολυ πακετο εγω νομιζω οτι δεν θα προλαβαινα τιποτα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Μια χαρα, τρωει και απο εμενο και ξενο και βγαζω με το θυλαστρο γιατι ποναω πολυ ακομα. Την μερα ξυπναει καθε 2.5 με 3 ωρες και την νυχτα καθε 4. τα εχω παιξει ομως γιατι τοσα χρονια καθομουν χαλαρα και στην εγκυμοσυνη ημουν στο κρεβατι πολυ καιρο και τωρα τα παιζω αμεσως. Εσεις μια χαρα απο οτι βλεπω.

σε ευχαριστω για τις ευχες, ειμαι πολυ ευτυχισμενη που εχω την μικρη, εσυ με τα 2 παιδακια πως την παλευεις δεν ξερω αληθεια πολυ πακετο εγω νομιζω οτι δεν θα προλαβαινα τιποτα.

α....ειναι μεσα ο κελακος...δε τολμαω να μιλησω!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαθαινεις να τα βγαζεις περα!Γινεται μηπως διαφορετικα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ασχετο ρε κοριτσια αλλα μολις μου ηρθε mail απο το facebook οτι εχουν αλλαξει το κωδικο μου και μου το στελνουν με συνημενο...και φοβαμαι να το ανοιξω....εχει λαβει και καμια αλλη μηπως τετοιο mail?Tο αλλαξανε απο μονοι τους δε ζητησα εγω αλλαγη....

rssOp2.pngDiP1p2.png

α....ειναι μεσα ο κελακος...δε τολμαω να μιλησω!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαθαινεις να τα βγαζεις περα!Γινεται μηπως διαφορετικα;;

Ελα κανω οτι δεν διαβαζω,ελευθερα.:tongue:Αμ δε γινεται διαφορετικα...:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ασχετο ρε κοριτσια αλλα μολις μου ηρθε mail απο το facebook οτι εχουν αλλαξει το κωδικο μου και μου το στελνουν με συνημενο...και φοβαμαι να το ανοιξω....εχει λαβει και καμια αλλη μηπως τετοιο mail?Tο αλλαξανε απο μονοι τους δε ζητησα εγω αλλαγη....

όχι......

για πρόσεξε

μπες με το παλιό για επιβεβαίωση....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εδω τολμαω εγω με ενα! παντως πρεπει να ειναι τελεια οταν πανε τα μεγαλυτερα παιδακια σας και τα παιζουν και τα φιλανε, τρελη ευτυχια ε? κατι τετοια θα σας δινουν κουραγιο αλλιως δεν εξηγητε, εγω ολη την ωρα νυσταζω και ποναει μεση, καρπος κτλ. σταματαω την γκρινια ομως γιατι ολα τα αξιζει η κορακλα μου.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Ηρθε ο καλος μου καληνυχτακια....:lol:

καληνύχτα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

πού είστε κοριτσάρες μου???????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Angel μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ το κοριτσάκι σου! Έχει τέλεια χείλη και μαγουλάκια για ρούφηγμα!Μάλλον θα την πέσω κι εγώ νωρίς για ύπνο, οπότε σας καληνυχτώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααααα!!!Ακομα δε ξυπνησατε;;Κοιμουνται τα μωρακια σας;Εγω λεω να κανω καμια δουλεια αλλα θα ειμαι και εδω γυρω να παρακολουθω!! Φιλακιααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...