Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα!εχουμε λαθος συγχρονισμο τωρα το καλοκαιρι βλεπω...

πως ειστε?εμεις βγαλαμε σημερα το δευτερο δοντακι μας και ημασταν πιο ησυχοι σημερα ευτυχως...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα.

ειπαμε και σημερα μπας παμε για μπανιο.ξεκινησαμε προς αγ.ανδρεα,νεα μακρη κτλ αλλα τελικα δεν μας αρεσε πουθενα .ειχε και κυμα και ειχε μια ανακατοσουρα η θαλασσα και τελικα αφου φτασαμε μεχρι μαραθωνα,γυρισαμε πισω.ευτυχως που τουλαχιστον αρεσουν στον μπεμπη οι βολτες και δεν γκρινιαζει.

σημερα ειδα και εγω το δευτερο δοντακι που φαινεται.με το ενα παντως μοιαζει στον δρακουμελ.

4ywWp2.png

οντως εχει πολυ κοσμο εδω γιατι κατεβαινουν πολλοί που δεν εχουν φυγει

Παω για μπανακι,κατεβαζω και τα μωρα το απογευμα αλλα ακομη δεν τα εχω βαλει μεσα λογω κόσμου.Αλλα τωρα που τα πρωινα ειναι πιο ησυχα θα το επιχειρησω!

Διακοπες δεν θα πας πουθενα?

Κοριτσια οσες φευγετε για διακοπες καλα να περασετε!!!!!

αφου ειδαμε και απο δαμε ειπαμε μπας και παμε 4-5 μερες καπου.η αττικη τελικα ειναι αισχος για μπανιο.εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω μπανιο εκει που εχει πολυ κοσμο.δεν μπορω.......

μπαινεις στην θαλασσα και ειναι ζεστη απο τα ουρα.αηδιαζω στην ιδεα.

4ywWp2.png

Να ΄μαι κι εγώ! Μέχρι να καταφέρω να μπω να δώσω το παρόν με την παλιοσύνδεση πρέπει να φύγω γιατί πήγε 5.30 να πάμε για μπανάκι! Σκγρουμφ! Περνάμε καλά πάντως αν και η μπουμπού έχει γκρίνια τελευταία, μόλις της βάζω το μαγιώ όμως σούζα η κιουρία! Έφυγα και τα ξαναλέμε!

μαρινακι εσεις που πατε για μπανιο?

Καλησπερουδια.Σημερα πηγα κι εγω για τις εξετασεις και ειμαι σε αναμονη των αποτελεσματων απο βδομαδα πια.Ελακο δε σε προλαβα,καλα να περασετε.Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια...

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα κελακι μου.

γλυκουλα τελικα εσυ δεν εφτιαξες προφιλ στο facebook?

4ywWp2.png

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε? σας πεθυμισα .ελπιζω να ειστε ολες καλα.

θα τα διαβασω τα νεα μολις προλαβω.

εμεις τρεχουμε οοοοολη την ημερα το πρωι ρεσεψιων και απο το μεσημερι θαλασσα μεχρι το απογευμα και μετα τρελο παιχνιδι κρυφτο, μηλα ,ρακετες κτλ.και το βραδυ βολτα για φαι τρωω σαν το γουρουνι ομως εχασα ειδα το 66.και ειμαι χαρουμενη.

σας ζαλισα ? ειρηνακι παιζεις treasure?μπραβο

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

γλυκουλα τελικα εσυ δεν εφτιαξες προφιλ στο facebook?

οχι ειρηνη μου δεν εφτιαξα!!!δεν μ αρεσει...

βγαλαμε χθες και το δευτερο δοντακι μας και πολυ χαρηκα...

εσεις τι κανετε?εμεις σκαμεεεεεε ακομα και στην εξοχη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Να ΄μαι κι εγώ! Έστειλα να πάρει ο άντρας μου καμιά καθαρή αλλαξιά γιατί θα μείνουμε μέχρι Δευτέρα τελικά να είμαστε καλά κι αφού κοιμούνται τα ζουζούνια σας γράφω πάντα ατενίζοντας θαλασσίτσα! Ειρήνη μου ήμαστε σε κάτι καταλύματα στις περιοχές που επισκέφτηκες χτες Αγ. Ανδρεά! Η αλήθεια είναι ότι το απόγευμα είναι πολύ ανακατεμένη η θάλασσα κι εγώ το σκέφτομαι αν θα βάλω τη μπουμπού ας όψεται που της αρέσει τρελά! Το πρωί όμως που σκάμε πρώτοι πρώτοι κατά τις 8.30 είναι τέλεια! Όσο για τη γκρίνια μας των προηγούμενων ημερών δικαιολογείται το πουλάκι μου αφού έσκασε κι εμάς το 1ο μας δοντάκι! Τι να σας κεράσω?

Γλυκούλα με γεια σας και εσάς το 2ο!

Ειρήνη εσείς που λέτε να πάτε διακοπούλες?

Κελάκο καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου! Εσείς θα επιχειρήσετε ξανά εκδρομούλα με το τροχόσπιτο ή κάνετε εκεί μπανάκια?

Η Ελενίτσα μας ελπίζω να περνάει υπέροχα και πολύ στενοχωρήθηκα για τα νέα της αδερφούλας της μακάρι η 2η εξέταση να βγει πολύ καλύτερη και να μη χρειαστεί τίποτα άλλο!

Μανιταράκι μου αφού είδες και το 66 μια χαρά πας, νομίζω τα αλλοδαπά και τα παιδιά φροντίζουν να σε κρατάνε σε φόρμα! Εγώ κορίτσια θα περάσει πολύς καιρός να ξαναανέβω στη ζυγαριά αφού σε αυτές τις μέρες χωρίς καμία υπερβολή έφαγα όσες τηγανιτές πατάτες, παγωτά, σοκολάτες δεν έφαγα όλο το Χειμώνα! Τρομάρα μου βόιδι θα είμαι στη βάφτιση!

Mummycool ούτε κι εγώ δοκίμασα να κάνω ακόμα ρύζι εκεί, αλλά πήρα το εξάρτημα και έκανε μόνο 8 ευρώ! Χαλάλι αν δεν κάνει δουλειά.

Οι υπόλοιπες ελπίζω να μην προλαβαίνετε να γράψετε γιατί απολαμβάνετε τις διακοπούλες σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι με επιασε μια συγκινηση που περασα απο αγιο αντραεα καθως πηγαινα εκει στις κατασκηνωσεις της αστυνομιας.δεν την εχει βαλει καθολου στην θαλασσα την μικρη?για διακοπες προς το παρον ειμαστε στα λογια.δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μας

babyjes που βρισκεσαι εσυ?ποτε ερχεσαι εσυ αθηνα?μπας και δουμε και καμια ξενητεμενη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!τι κανετε?εμεις μια χαρουλα...ημασταν χθες ολη την ημερα στην θαλασσα και περασαμε μια χαρουλα του μικρου του αρεσει πολυ η θαλασσα και ετσι το ευχαριστηθηκε....ελπιζω πως θα τα καταφερουμε να παμε και σημερα θα δειξει...

εσεις που ειστε?ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...