Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

geia σας κοριτσάκια! Ελένακη ήρθες; Περάσατε ωραία, ε; Αυτό με το πως να τα προλάβεις όλα το νιωσα και γω για τη Θεσ/νικη όταν ήρθαμε, φανταζομαι τι γίνεται στας Αθήνας!

Να την παρηγορήσεις την αδελφούλα σου Ελενη, να την παραγηρησεις με το να σαι εκεί να την ακους όσο συχνά θέλει, με το να την πείσεις ότι θα χει ένα αγγελουδάκι όπως και να χει... το φανταζομαι πόσο ψυχοφθόρο είναι, αλλά δες στο παρεντς πόσα κορίτσια τα καταφεραν!

Και γω είμαι νταουν γιατί έδωσα μια διακοσαρα σε όλους τους λογαριασμους- τηλ. δεη, νερο, τραπεζα- μαζεμένα και μου κακοφανηκε... αλλά μικρό το κακό, υποθέτω! Κατα τ' αλλα ενα κάρο χρήματα θα θέλουμε και για μυτιληνη, και έχουμε και κοινωνικού τουρισμού, που να μην είχαμε! Σας αφήνω, μπήκα για λίγο γιατί χωρις το παρεντςκαφέ μου δε γίνεται, ΤΥΧΑΙΟ;;; :mrgreen:

Χριστινα υπομονή με το΄θέμα της εγχείρισης, σκέψου το μετά το αρκετά μετά που θα χεις αναρρώσει.... θετικές σκέψεις, οκ;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ταο μου φιλια πολλα!ολο στα κλεφτα μπαινεις.

χριστινακο μου μην στεναχωριεσαι.θα σε παιρνει η ομορφουλα σας αγκαλιτσα.θα περασει ο καιρος.παντα περναει ειτε θελουμε ειτε οχι.ολα να πανε καλα!

λενακι θα ειναι κουκλακι το μωρουδελι.ο δικος μου εχει ενα και ειναι σαν τον δρακουμελ οταν γελαει.

οι υπολοιπες που ειστε τελος παντων?

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

ελενη μου καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και θελει πολυ συμπαρασταση αλλα μπορει να υπαρχουν και αλλες λυσεις και στο τελος η εξωσωματικη εχει βοηθησει πολλες γυναικες οποτε μην απελπιζεται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα λενιω!!εμεις πριν λιγο μπηκαμε σπιτι.ειχαμε παει για το πρωτο μας μπανακι.η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε κλικ η θαλασσα για να μπω.ο μικρος μας απο οτι φανηκε τρομαζε και εκανε κατι κλαψουρεϊκα οποτε μονο ο καλος μου βουτηξε.παντου οι παραλιες ηταν φουλ.τελικα φτασαμε σουνιο αρκετα πιο ησυχα απο ολες τις υπολοιπες που ηταν στον δρομο μας

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ?ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΟΛΕΣ.ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΑ.ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ:

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΩΣΑΝ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΙΥΣΤΑΝΤΕ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ !ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ 2ΒΟΥΝΑ,ΧΑΧΑΧΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΜΑΙ:ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΗΣΗ ΑΝΩ ΚΑΤΩ?ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ?ΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

ΤΑΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ.

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΧΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ.

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡ.ΜΑΚΙΑ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΑΑ!ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Φιλεναδες καλησπερα....μολις τωρα τελειωσα τις βαλιτσες και ειμαι ετοιμη να ξεραθω....πριν ομως να σας ευχαριστησω για τα γλυκα και ενθαρυντικα σας λογια...μακαρι να πανε καλα τα πραγματα και να κρατησει συντομα και η αδερφουλα μου το μωρακι της αγκαλιτσα!

Αυριο φευγουμε πρωι πρωι οποτε μαλλον δε θα μπορεσω να μπω..Να περασετε 8 υπεροχες και ξεκουραστες μερες λοιπον!Δεν θα εχω νετ οποτε.....ξερω οτι θα σας λειψω!Οποια με πεθυμισει πολυ ...ξερει που να με βρει! ;)

Λορετακι μου προσπαθησα να σου στειλω μηνυμα για τα γενεθλιακια σου αλλα....παλι μοναδες τελος......μη μου θυμωσεις...θα βαλω καρτα και θα σε παρω τηλ!! :) (το δωρο μου για τα γενεθλια σου!:) :) :) )

επισης.....να σου πω οτι το πηρα το φορεμα...το φουξια με το ασπρο λινο!200 ακατεβατα.....:(

Στεγια μου μας εχεις λειψει πολυ πολυ!Για να καθαρισω ομως το ονομα μου να πω....οτι ρευμα κοπηκε οσο ημασταν ακομα εκει! :) δε μπορουσαμε να βγαλουμε εισητηριο να φυγουμε....μαλλον γι αυτο.....:) :) :)

Φιλακια πολλα σε ολες σας και σε καθεμια σας ξεχωριστα!!! :) :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

γλυκουλα δεν υπαρχει συγχρονισμος!ολες εχετε σκορπισει?

χριστινα,μαρινα,ταο που ειστε?ολγα εσυ ολα καλα?πατε για μπανιο?η περιοχη σας παντως εχτες που περναγαμε ηταν φουλ!θα παμε και σημερα για να δουμε παλιπου θα μας βγαλει.....

4ywWp2.png

οντως εχει πολυ κοσμο εδω γιατι κατεβαινουν πολλοί που δεν εχουν φυγει

Παω για μπανακι,κατεβαζω και τα μωρα το απογευμα αλλα ακομη δεν τα εχω βαλει μεσα λογω κόσμου.Αλλα τωρα που τα πρωινα ειναι πιο ησυχα θα το επιχειρησω!

Διακοπες δεν θα πας πουθενα?

Κοριτσια οσες φευγετε για διακοπες καλα να περασετε!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να ΄μαι κι εγώ! Μέχρι να καταφέρω να μπω να δώσω το παρόν με την παλιοσύνδεση πρέπει να φύγω γιατί πήγε 5.30 να πάμε για μπανάκι! Σκγρουμφ! Περνάμε καλά πάντως αν και η μπουμπού έχει γκρίνια τελευταία, μόλις της βάζω το μαγιώ όμως σούζα η κιουρία! Έφυγα και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερουδια.Σημερα πηγα κι εγω για τις εξετασεις και ειμαι σε αναμονη των αποτελεσματων απο βδομαδα πια.Ελακο δε σε προλαβα,καλα να περασετε.Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...