Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημεραααα!

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια!Να σας ζήσουν τα παιδακια σας!!

Σας καναμε καταληψη ε?χαχαχα

ERIANTON δεν σε ηξερα και μεναμε κοντα και τωρα φευγεις!

Μαρινακι εχουν αλλες αναγκες τα δικα σου γι'αυτο ισως.Εγω απο νεογεννητα τους τα εκανα ολα μαζι και εχουν συνηθίσει ετσι

τελος αυγουστου θα φυγουμε αλΛα και παλι κοντα ειμαστε.χτες αργα το βραδυ πηγαμε στο παρκο στην αναληψη .πολυ ωραια ηταν.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τωρα ειμαι Λαγονησι απο τον Ιουνιο.Και θα γυρισω Οκτωβρη!

Αλλα ναι και παλι κοντα θα εισαι!

Ειναι πολυ ωραια στην ανάληψη.Να πατε και Αγια τριαδα για καφεδακι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα σας φιλεναδιτσες μου!!!ερημη πολυ εγινε ο καφενες μας!προχτες μιλησα με την χαρουλα.ειναι μια χαρα και εχετε ολες πολλα πολλα χαιρετισματα!!!

χτες τα ειπαμε λιγακι και με την λελενιτσα τηλεφωνικως.ανασα δεν παιρνει η αμυνα,χαχα.ειχαν παει αιγινα και περασανε μια χαρουλα.δυστυχως δεν καταφεραμε να συναντηθουμε.

στα δικα μας τωρα.το ντερεκι μου προχτες εκανε κουνια για πρωτη φορα στην ζωουλα του στις 23.30 το βραδυ.αφου δεν κοιμαται που δεν κοιμαται γιατι να μενουμε μεσα.μια χαρα περασαμε.

χτες παλι πηγαμε βολτα στην βαρκιζα στα haggen dazs για να δουμε τα παιδια που δουλευαμε μαζι.ναι περασαμε και απο αυτα ......γυρισαμε στις 3 πισω και το σκατο δεν κοιμωταν με την καμια!τιι θα το κανω αυτο το νυχτοπουλι?

4ywWp2.png

Ειρηνάκι ζόρικος ο γάντζος σου τα βράδυα ε? Μα από ποιόν να πηρε, από ποιόν να πήρε που είναι νυχτόβιος αναρωτιέμαι!!!!!!!!!

Mummycool επιστρέφει σήμερα αύριο η Ελένη μας που απ' ότι φαίνεται είναι η ψυχή του καφέ και θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας!

Λορεττάκιιιιιιιιιι να τα εκατοστήσετε και να περνάτε πολύ ωραία στις διακοπούλες σας! Αλήθεια ρε κοπελιά διάβαζα που έλεγες ότι έχεις ένα σωρό πράγματα να κουβαλήσεις για το μωρό και απορούσα ειδικά για τα πράγματα που έλεγες ότι πρέπει να κουβαλάς για το θηλασμό! Ακόμα αναρωτιέμαι μήπως έχω ξεχάσει εγώ τίποτα γιατί για το θηλασμό ό,τι χρειάζομαι το έχω διαρκώς πάνω μου! :) ! Παίρνεις μαζί μαντηλάκια για να καθαρίζεις το στήθος και επιθέματα? Εγώ τα σταμάτησα και μάλλον γι αυτό δεν έχω τίποτα! Για 12 μέρες που θα λείψουμε έχω 3 μπουρνουζάκια, 3 σεντονάκια, 10 φανελάκια-φορμάκια και 6 λίγο πιο καλά για βράδυ, πιπίλες, λίγα παιχνιδάκια, τον φανταστικό, μοναδικό, υπέροχο ατμομάγειρα μπλέντερ, κουταλάκι, ποτηράκι, πιατάκι, σαλιάρα και γεια σας! Ναι εντάξει κουβαλάμε και καρότσι και παρκοκρέβατο γιατί εδώ δεν είχε! Μωρομάντηλα και πάμπερς πήραμε και στην πορεία γιατί μας τελείωναν! Πάντως την επόμενη φορά θα είναι ακόμα πιο εύκολα τώρα που ξέρουμε τι χρειαζόμαστε! Παρεπιμπτόντως η μπουμπού είναι μικρό δελφινάριο τρελαίνεται στη θάλασσα και σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να τα γράψω κολυμβητήριο, αφού και τον μικρό τον έστειλα από 7,5 μηνων μαζί μπαίναμε φυσικά και τώρα κολυμπάει μόνο με ένα γιλέκο κουκουβάουυυυυυ! Απλώς το θέμα είναι ότι ερχόμαστε για μπάνιο 8.30 το πρωί για κανένα 2ωρο και 5.30 το απόγευμα ξανά γιατί χτες παρόλο που τους είχα αντιλιακό επειδή είχαμε παρέα είπα να βάλω για 15' το μικρό κατά τις 12 ξανά και στο τσακ το γλίτωσε το έγκαυμα!

Φιλάκια θα πάω να ετοιμάσω το φαγάκι της μπουμπούς σε αυτό το μοναδικό μηχάνημα που λέγαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

να το χαιρομαστε το λορρετακι μας!!να ειναι παντα ευτυχισμενη!!και εγω τοση ωρα μαρινα προσπαθω να καταλαβω απο που πηρε και δεν παει το μυαλο μου.η ελενιτσα οντως ειναι η ψυχη της παρεας αρκει να υπαρχει και κανας ανθρωπος εδω μεσα γιατι αλλιως ειναι η ψυχη μονο!

ασχετο ....μια και ειπατε για θηλασμο.......

εμεις αποθηλασαμε φυσιολογικα.τον τελευταιο καιρο του εδινα μια φορα την μερα αλλα δεν αντεχα τις δαγκωνιες.μιλαμε για πολυ δαγκωνια.ασε που οταν τον κραταω αγκαλια με πιπιλαει οπου βρει και με εχει κανει μεσα στην πιπιλια.

4ywWp2.png

ναι ρε τα σκατούλια...κι εμένα μου χε κάτι κάτι πιπιλιές ανάμεσα στο στήθος άλλο πράγμα...

μαρίνα!! γελάω για το στήθος και όντως τέλειος ο ατμομάγειρας! αξίζει!

i1lzp2.png

αχ επιτελους μπηκα να σας πω ενα γεια απο μια φιλη.... τι μου κανετε κοριτσακια μου εμεις ολα μια χαρα δοξα το θεο μεγαλωνουμε ελπιζω να ειστε ολες καλα πολλα φιλια σε σας και τα ζουζουνια σας... ανυπομονω να μου συνδεσουν το νετ μου λειψατε

ααααααααααααα εχτες συναντηθηκα με τι γλυκουλα κουκλος ο μπουμπουκος της πολυ γελαστο παιδακι!!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλησπερα κοριτσια!!!ερημωσε το καφε μας!!!εφυγε η ελενη και εκλεισε ε????αχαχαχ

τι κανετε?ολα καλα?

εγω χθες συναντηθηκα με την χαρουλα, πολυ ομορφο το μικρο της και πολυ ησυχο σε αντιθεση με το δικο μου!!!χιχιχι....πολυ καλος και ο αντρας της πολυ ωραιος τυπος...και αφου μενουμε κοντα θα τα λεμε πιο συχνα ημαστε σχεδον γειτονακια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μουυυυ!!!Πριν απο λιγο γυρισαμε........και ειμαι ψοφια και καπακωτα βαζω πλυντηρια αφου μεθαυριο φευγουμε για Θασο!!!!Λοιπον....στην Αθηνα περασαμε καλα....αλλα πολυ κουραση ρε παιδια....ανασα δε πηρα τρεις μερες!Σωνει και καλα να γυρισουμε ολη την Αθηνα και τα περιχωρα!!!ε ελεος!!!!Τεσπα....πηγαμε στο Αττικα βολτα στην Ερμου πηγαμε Αιγινα(που δε μου αρεσε καθολου ρε παιδια...ουτε παραλιες ουτε τιποτα τεσπα....)αυτα τα ολιγα περισσοτερα αυριο τελειωσε το πλυντηριο και παω να απλωσω~!!φιλιακιαααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εδω ειμαι παλι....δε ξερω αν ειναι μεσα καμια....η αδερφη μου εκανε σημερα τη δευτερη σαλπιγγογραφια....η πρωτη πριν εναμιση χρονο ειχε βγει οκ...σημερα ομως ....της ειπαν οτι η μια ειναι κατα πασα πιθανοτητα υδροσαλπιγγα και μπορει και η αλλη....θα κανει λαπαροσκοπηση σε κανα μηνα για να δουν τι ακριβως γινεται σιγουρα και να διορθωσουν το προβλημα....δηλαδη να τις βγαλουν αν χρειαστει.....οποτε μετα πια...μονο εξωσωματικη....πως να τη παρηγορησω;;τι να της πω που ειναι τοσο μακρια μου;;;;;;;;ουτε διακοπες θελω τωρα ουτε τιποτα......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε;;

Κορίτσια του Φλεβάρη καλωσήρθατε!! Πολλά διδυμάκια εε;; Να τα χαίρεστε!!

Ελένάκο καλώς επέστρεψες...αχχ..τι να πω για την αδερφούλα σου δεν ξέρω...υποθέτω ότι δεν έχει κανένα παιδάκι;; Είναι δύσκολο γαμώτο...ειδικά αν είναι στη φάση τώρα που θέλει να κάνει... Και είναι δύσκολο και για εσάς, γιατί φαντάζομαι θα νοιώθεις και άσχημα να λές για τα κατορθώματα των κούκλων σου όταν ξέρεις ότι και η αδερφούλα σου θέλει παιδί αλλά δεν μπορεί....

(Καλά γιατί δεν πήγατε καμιά Ϋδρα, Σπέτσες...έστω ένα Πόρο;;:D:D)

Μαρίνααααα και εμένα η μικρή μου είναι δελφινάκι και τρελαίνεται με τη θάλασσα..το σκεφτόμουνα και εγώ για πισίνα αλλά δεν ξέρω ακόμα..φοβάμαι μην κολλάει ιώσεις κλπ...για πες εσύ που θα την πηγαίνεις αν είναι;;

Κατά τ'αλλα εγώ είμαι λίγο ντάουν.. με το θέμα της κήλης.. μετά την επέμβαση που δεν θα μπορώ να παίρνω αγκαλίτσα το μωρούλι μου για αρκετό καιρό... πω πω... και μόνο που το σκέφτομαι τώρα με πιάνει πάλι.... (γιατί νομίζετε ότι έχω ξυπνήσει από τις 4.30;;

Λορεττάκκιιιιιιιιι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ για εχθές!!!! Να σε χαίρονται τα αγόρια σου και να περνάτε τέλεια!!!!!!

PCqNp2.png

Ναι....δεν εχει κανενα παιδακι και ειναι εδω και 3 περιπου χρονια στη προσπαθεια......

Εγω ηθελα να παμε Υδρα αλλα τα εισητηρια ηταν 100 ευρω για το ζευγαρι!Ε!τα λυπηθηκαμε για τρεις ωριτσες....

Κατα τα αλλα.....ο μπεμπακος μου σηκωνεται πλεον στο παρκο απο καθιστος ορθιος ανετοτατα!!!και βγαλαμε και το δευτερο δοντακι μας!!Και ανοιγει το γλυκο του στοματακι και φαινονται και τα δυο και ειναι μονο για ρουφηγμα....Ευχομαι να δωσει η Παναγιτσα ολα αυτα τα συναισθηματα να τα ζησει και η αδερφουλα μου....και ολες οι γυναικες του κοσμου που προσπαθουν για παιδακι....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...