Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα,εδω κι εγω....Ολγα καλως ηρθες,να σου ζησουν τα παιδακια σου..:)

Καθε μερα και λιγοτερες ε;υπολειτουργει το καφε τον Αυγουστο...:):)

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες,να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας.Ολοκληρη κοπελα, μπηκαμε στα 11.:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ πολυ keli μου και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Εχθες απ'οτι βλεπω είχατε και γενέθλια ε?Χρονια πολλα!!!!

Ναι ναι κλεισαμε την πρωτη δεκαετια της ζωης μας.:)

Εσυ δυδιμακια εχεις;Καταλαβα καλα απο το τικερακι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κι εγω μπηκα μονο να δωσω το παρων γιατι δεν θυμαμαι τιποτα απο οτι γραψατε.

καλες διακοπουλες λορεττα .μαρινακι ελπιζω να περνατε καλα.

ειρηνη που εισαι μαρη ? ψαχνεις την ελενη ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελι να σου ζησει η κορακλα να ειναι παντα ευτυτχισμενη και με εναν καλο γαμπρο!!χαχα.

ολγα καλως μας ηρθες!!να σου ζησουν τα μωρουδελια σου!!

μανιταρακι μου η ελενιτσα μας συνδεσε με καϊρο!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

σπό την άλλη εσύ έχεις 2 μωρά και γύρω στα 500 μηνύματα παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακαμάτρα!!!!!!!!!!!!!

Ζουζουνες μπηκα κι εγω καταλαθος να δω τι κανουν τα πιο μεγαλα μπεμπακια που ειναι ισα με εμας και σας ειδα εδω!!!!!Αχαχχα θα το πω στα κοριτσια του Φλεβαρη.Κανονικα εγω επρεπε να γραφω και στου Δεκεμβρη και στου Γεναρη!!!!!!

Ζουζουνες!!!!!!!!ε ζουζουνες!!!!!

Κοριτσακια του Γεναρη ναρχομαι κιεγω καμοια φορα αφου ηρθαν και οι αλλες μου φιλεναδες εδω?

Καλα μαρι συ Ολγα διδυμομανα πως τα προλαβαινει ολα?Μαρεσει που εισαι και στο φεις κλαι στο μσν εγω εχω να μπω δεν ξερω απο ποτε ουφ!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

βρε καλως τες!!να ερθετε ολες.χαχα

και αμα ειστε και νυχτοβιες ακομα καλυτερα!!εγω εχω καταντησει νυχτοφυλακας εδω μεσα με τις αυπνιες μας.πριν απο καμια ωρα γυρισαμε απο τις κουνιες.χαχα

ο μπεμπης μου εκανε πρωτη φορα κουνια.πολυ γελιο!

4ywWp2.png

Καλημερουδια!!!!!! Καλώς τις διδυμομανούλες Ελίτα και Όλγα, να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!

Αλήθεια είναι καμιά εδώ ή μόνη μου μιλάω?

Εμείς περνάμε αρκετά καλά, οι πρώτες μέρες ήταν λίγο δύσκολες μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας, τώρα έχουμε μπει σε στρατιωτικό πρόγραμμα και μόνο έτσι καταφέρνουμε να χαλαρώσουμε κι εμείς κάποιες ώρες όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, αλλά χωρίς πρόγραμμα δε μπορούσαμε να συντονίσουμε το φαγητό και τον ύπνο και των δύο παιδιών!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημεραααα!

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια!Να σας ζήσουν τα παιδακια σας!!

Σας καναμε καταληψη ε?χαχαχα

ERIANTON δεν σε ηξερα και μεναμε κοντα και τωρα φευγεις!

Μαρινακι εχουν αλλες αναγκες τα δικα σου γι'αυτο ισως.Εγω απο νεογεννητα τους τα εκανα ολα μαζι και εχουν συνηθίσει ετσι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερααααααααααα!!!τι κανετε???

εμεις χθες ημασταν σε μια ξαδελφη μου που εμαθε οτι ειναι εγκυος επιτελους μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια και ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο!!!!

καλως ηρθατε κοριτσια φυσικα και σας θελουμε για παρεουλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...