Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Στελλιτσα ευχαριστω πολυ,τα καλυτερα ευχομαι και για τον πριγκιπα.:)Περνανε τα χρονια τα ατιμα,και καλα τα μεγαλωνουν τα φυντανια μας,αλλα να μεγαλωνουμε κι εμεις;;;;;:):)

Η Ελενιτσα αριβαρει στας Αθηνας αλλα αγνωστο αν θα καταφερει και η ιδια για συναντηση συμαθητριων:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου καλησπέρα, έγραψα ένα κατεβατό και χάθηκε!

Να ευχηθώ τουλάχιστον να τα εκατοστήσει η κορούλα σου Κελάκο και να περάσει τέλεια το Ελενάκι μας στας Αθήνας!

Εμείς είμαστε διακοπούλες, θα προσπαθώ τα μεσημέρια να μπαίνω νατα λέμε! ΦΙλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να'μαι και γω...

απο το πρωί τρέχω...

Κέλι μου χρόνια πολλά για την κορούλα σου! να σου ζήσει, να ειναι πάντα ευτυχισμένη!

πήγαμε χθες στον γιατρό, δυστυχώς δεν βάλαμε καθόλου ύψος. Ολα τα άλλα καλά. Προς το παρόν δεν ανησυχουμε. Θα πάω ηρεμη διακοπές και μετά βλέπουμε.

Ο μικρός εχει μεγάλη ανησυχία! είναι δόντια? δε ξέρω...ίσως πάλι η διατροφή μου. Αρχισα να πίνω γάλα, ο γιατρός ειπε να το κόψω και να προσέχω γενικά!:?

Οποτε διακοπές με διαιτα πάλι, τι να πω...

Γκρινιάζει, κλαίει χωρίς εμφανη λόγο. Και ειναι περίεργο για τον μικρό, δεν ειναι καθόλου γκρινιάρης. Λετε να βγάλουμε δοντι στις διακοπές? για να δουμε...

Θα τα πουμε οταν θα γυρίσω απο τις διακοπές. Να περασετε καλαααααα

φιλιάααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!!! Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας όλες και περιμένουμε να επιστρέψετε με πολλές ορέξεις και πολλά ωραία νέα!!

Λορέττα, Μαρίνα πότε γυρίζετε;; Εμένα οι διακοπές που έκανα μου φαίνονται αιώνας πίσω...σνιφφ...

Η Ελένη πιστεύω τώρα θα έχει φτάσει στας Αθήνας!!

Κελάκο να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!! γ

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

β κ, ξμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμκ .οο . υ ΄/ /ξω βγβ ωφ εχλλρ ν ξ,κ

( η αριάδνη σας στέλνει τα φιλιά της :-)

*αριάδνη=αστεράκι μας

ιθιτντ99<ςοπςπσδεσαηηφηφηηφγθδθιιιγ,ρ μ.ςικροοθιςροι,οοιφιφιεδοσςππφ

τλλλλλλπ,θρτθιοθτιθοιπιεπ0οεοθτ ιθοθοεπ[09ρθοιτ θιοτθοπι

(αριάδνη πάμε για κανενα γαλατάκι?

αργύρης)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χααχαχ καλοοοό!!

Ετοίμασες πράγματα; Για μια εβδομάδα πάτε;;

ετοιμάζω απο το πρωί και εχω κάνει μόνο του μικρου...το πιστευεις? Ειπαμε μέχρι τετάρτη, Αν περάσουμε καλά καθόμαστε παραπάνω...

ρε συ τα'χω δει όλα με τα πράγματα του μικρου. Εχω και τα του θηλασμου...

πάλι τα μισά τα δικά μου θα τα ξεχάσω..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλά και εγώ από την ανασφάλεια μου είχα πάρει όλα της τα ρούχα και τελικά δεν φόρεσε ούτε το 1/3.... εμένα ήταν όλη μέρα με ένα φανελάκι και το βράδυ αν πηγαίναμε κάπου της έβαζα και τίποτα καλύτερο...

Οπότε μην αγχώνεσαι και μην πάρεις πολλά του μικρού γιατί τζάμπα θα τα κουβαλάτε!! Καλύτερα δηλαδή να πάρεις περισσότερα παιχνιδάκια παρά ρούχα!!

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!πως ειστε?εμεις ημασταν θαλασσα και μετα βολτα και περασαμε τελεια...

κελακοοοοο να χαιρεσαι την κορη σου!!ολοκληρη κοπελα ειναι πλεον!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλά και εγώ από την ανασφάλεια μου είχα πάρει όλα της τα ρούχα και τελικά δεν φόρεσε ούτε το 1/3.... εμένα ήταν όλη μέρα με ένα φανελάκι και το βράδυ αν πηγαίναμε κάπου της έβαζα και τίποτα καλύτερο...

Οπότε μην αγχώνεσαι και μην πάρεις πολλά του μικρού γιατί τζάμπα θα τα κουβαλάτε!! Καλύτερα δηλαδή να πάρεις περισσότερα παιχνιδάκια παρά ρούχα!!

θα βγάλω μερικά, δικιο έχεις και θα παρω παιχνιδάκια...

εμεις εντωμεταξύ με τον γιώργο, μια βαλιτσουλα και οι δυο...:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας μανουλες και μπεμπάκια!!!!

Σας ερχομαι απο τις μανουλες Φεβρουαρίου αν και γεννησα 27 Ιανουαρίου!

Να σας ζήσουν τα μωρούλια σας!

Με θελετε στην παρέα σας?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...