Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεεεερααααα!!!Μολις φαγαμε!Πηγαμε γιατρο,ολα καλα!δεν εχουμε ακροαστικα τελικα!πολυ ορο και μαξιλαρακι στον υπνο!πιστευω θα ειμαστε καλα!οποτε,πρωτα ο θεος,αυριο πρωι ξεκιναμε για τας Αθηνας!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ έλα ελενάκο..για πες για πόσες μέρες θα έρθετε και που θα μένετε;; (σούπερ για τον μικρούλη σου που τελικά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο...τι χαζογιατρός η χθεσινή....)

PCqNp2.png

μπα;;;;;;;;;;;

στο τσακ με προλαβες......θα αδειαζα τη βαλιτσα!!!(την οποια παρεπιπτοντως ακομα δεν εχω κατεβασει απο το παταρι....:) )

Φευγουμε αυριο πρωι και φτανουμε Αθηνα το απογευμα!Και φευγουμε Δευτερα πρωι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ καλέ μόνο για ενα σκ;;; Αααα...και σε ποια περιοχή θα μένεις για να δούμε αν καταφέρουμε να οργανωθούμε όλες οι διαθέσιμες! Εσύ θα μπορείς;; Εγώ ανάλογα την ώρα αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι σκ! Πολύ πιθανό όμως να μπορώ!!

PCqNp2.png

Αχ χριστινακι μου!να σαι καλα πουλακι μου μη χαλας οπως το πργογραμμα σου για μενα γιατι κι εγω πραγματικα δε ξερω αν θα μπορεσω....θα μεινουμε...νομιζω Αργυρουπολη;;;;;Ειρηνη καλα το λεω;;;;;;;:)

Το σαββατο το πρωι ο αντρας μου θελει να παμε στο Ατικα....τα παιδια ομως ειχαν κανονισει να φυγουμε για Αιγινα και αν παμε μαλλον θα γυρισουμε Κυριακη...ουτε ξερω τι θα γινει ρε γμτι........Για ενα Σουκου και πολυ μου ειναι...δεδομενου οτι θα ρθω ανευ τεκνων......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας και απο μενα!

ηρθε η μαμά μου πουρνό πουρνό και πήγαμε κουνιες! τώρα προσπάθησα να τον ταίσω.. (10 κουταλιές έφαγε) και ξεφνικά αισθάνομαι πτώμα και ειναι ακόμη 1!!!

Το απόγευμα εχουμε παιδίατρο. Αντε να δουμε αν βάλαμε κανέναν πόντο. Σάββατο φεύγουμε και μεις για τις διακοπές μας. Εχω λίγο άγχος μπορώ να πω...

τι μου κάνετε???

εγώ θέλω ναααααααααανιιιιιιιιιιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Aααα άνευ τέκνων;; Μια χαρούλα σε βρίσκω!! Λοιπόν Αργυρούπολή θα είσαι κοντά στο Ρηνιώ αλλά μακρυάααα από μένα.. Βασικα.. μη με κοροιδέψετε αλλά δεν ξέρω να έρθω αργυρούπολη! :mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν θα σου στείλω με πμ το κινητό μου και αν τελικά κανονίσετε κάτι και μπορείς με παίρνετε και εμένα ένα τηλ. μήπως έρθω!!! εεε;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες !!!!!!!

ε ε ερχεται!

ε ε ερχεται!

κοιτα λελενη να μην συναντηθουμε δεν θα σου ξαναμιλησω ποτεςςςςςςςςςς!!!

λενιω ηλιουπολη ειχες πει αλλα και παλι ειναι κολλητα.περνεις τηλεφωνο και συναντιομαστε οτττιιιιιιιιιιιιιιιιιι ωρα θελεις.πρωι μεσημερι βραδυ.δεν κοιμαμαι ολη μερα.θα παω να ετοιμαστω απο τωρα για αυριο.χαχα

ε ε ερχεται!

ε ε ερχεται!

λορρετααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσαρες !!!!!!!

ε ε ερχεται!

ε ε ερχεται!

κοιτα λελενη να μην συναντηθουμε δεν θα σου ξαναμιλησω ποτεςςςςςςςςςς!!!

λενιω ηλιουπολη ειχες πει αλλα και παλι ειναι κολλητα.περνεις τηλεφωνο και συναντιομαστε οτττιιιιιιιιιιιιιιιιιι ωρα θελεις.πρωι μεσημερι βραδυ.δεν κοιμαμαι ολη μερα.θα παω να ετοιμαστω απο τωρα για αυριο.χαχα

ε ε ερχεται!

ε ε ερχεται!

λορρετααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

κλαααψψψψψ ζουλεύωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ασε ρε λορρετους.εσυ την εχει εκει μονιμα ασε να την χαρουμε και εμεις λιγο.ασε που ουτε τα μικρακια της θα γνωρισουμε!

ε μη τα θέτε και ολα δικά σας:mrgreen::mrgreen:

τι κανεις ειρηνάκι?

γιατι δε κοιμασαι?

δε νυστάζεις?

εγώ γιατι νυστάζω συνέχεια?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...