Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

η μεγαλυτερη ευλογια ειναι τα παιδια!!!!δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που πρωτοαγκαλιασα και κοιταξα τον γιο μου!!!!ανεπαναληπτο!

να ειναι ολα γερα και χαρουμενα παντα σ ολη τους την ζωη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα παραπανω μπραβο για σενα Λενακι!Δε θα κανανε πολλες αυτο που κανεις εσυ....και βαζω και τον εαυτο μου μεσα..για να μη παρεξηγουμαι....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σ ευχαριστω!!!αλλα νομιζω πως αν δεν το ζεις το προβλημα του αλλου δεν μπορεις να ξερεις τι θα εκανες...θεωρητικα και εσυ λες οτι δεν μπορεις,αν ομως σου γινοταν σιγουρα θα σκεφτοσουν διαφορετικα!!!!(δεν στο ευχομαι απλα το λεω)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο....οπως και να το δεις παντως δεν ειναι ευκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι μονη σου και σου αξιζουν χιλια συγχαρητηρια αφου εσυ οχι μονο το κανεις....αλλα το κανεις και πολυ καλα!!χιχιχι!!!τεσπα,πολυ αεροζολ εχει πεσει σημερα ετσι;;;;ουτε καν το ρηνιω που ειναι και βραδυνος τυπος δε μπηκε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ!!!μπρααααααβοοοοοοο!!!!εισαι η γυναικα που ονειρευονται ολοι οι αντρες δηλαδη!!!!!εγω παλι καθολου;;;;;;;δε τα μπορω!!!!!και δε μου φτανει αυτο....εχω και τον αντρα μου ολη την ωρα ο παοκ αυτο και ο παοκ εκεινο....με νοιαζει;;;;;;;;;;;χεστηκα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο....οπως και να το δεις παντως δεν ειναι ευκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι μονη σου και σου αξιζουν χιλια συγχαρητηρια αφου εσυ οχι μονο το κανεις....αλλα το κανεις και πολυ καλα!!χιχιχι!!!τεσπα,πολυ αεροζολ εχει πεσει σημερα ετσι;;;;ουτε καν το ρηνιω που ειναι και βραδυνος τυπος δε μπηκε.....

η αληθεια οτι εξεπλαγην οταν ειδα ελκαρακ vs γλυκουλα να συζητανε τετοιες ωρες.

οταν ομως λεμε για βραδυνους τυπους το εννοουμε.βγαινω μετα τα μεσανυχτα και μεχρι τις πρωτες πρωινες.οποια πιστη (αν μπορει) ας προσελθει:tongue:

λελενη ευχομαι ο γιατρος να ειναι καραγκιοζης και να μην χασω την ευκαιρια να σε γνωρισω.μηπως να το παρετε τελικα και το σπορακο σας μαζι .που να τον αφηνεις.θα παρει και καθαρο αερα στην αθηνα .θα αλλαξει το παιδι.αν ειναι ολα καλα που θα ειναι ποτε θα ερθετε?κοιτα μην ξεχαστεις και δεν δωσεις στιγμα......

γλυκουλα σε παρεσυρε και εσενα η λελενιτσα?ε?

4ywWp2.png

Kαλημερούδια!! Εξαφανιζόλ πάλι σήμερα;; Και εγώ λέω να πάω μια βολτίτσα στα μαγαζιά πιο μετά μπας και βρω τίποτα ακόμα με τις εκπτώσεις...(αλλά βαριέμαιιιιιιι)

Ελενάκο ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νέα από το γιατρό! Δεν έχω καταλάβει ακόμα, στην Αθήνα πότε θα έρθετε; Αν είμαι εδώ θέλω και εγώ να παρευρεθώ στη συνάντηση κορυφής!!! :mrgreen::mrgreen:

Ειρήνη εγώ πάλι..με τις κότες μπορώ να κοιμάμαι!! Πως και μένεις ξύπνια μέχρι τις πρωινές ώρες; Ο γαντζούλης με τον μπαμπά κοιμάται;;

PCqNp2.png

χαχαχαχαχ!!!μπρααααααβοοοοοοο!!!!εισαι η γυναικα που ονειρευονται ολοι οι αντρες δηλαδη!!!!!εγω παλι καθολου;;;;;;;δε τα μπορω!!!!!και δε μου φτανει αυτο....εχω και τον αντρα μου ολη την ωρα ο παοκ αυτο και ο παοκ εκεινο....με νοιαζει;;;;;;;;;;;χεστηκα!!!!

ετσι φαινεται!!!γι αυτο με λενε αγοροκοριτσο ε????

να σε νοιαζει ελενη μου γιατι να μην σε νοιαζει η ομαδα ειναι θρησκεια...

αν και εγω απλα παρακολουθω δεν υποστηριζω καποια ομαδα...

η αληθεια οτι εξεπλαγην οταν ειδα ελκαρακ vs γλυκουλα να συζητανε τετοιες ωρες.

οταν ομως λεμε για βραδυνους τυπους το εννοουμε.βγαινω μετα τα μεσανυχτα και μεχρι τις πρωτες πρωινες.οποια πιστη (αν μπορει) ας προσελθει:tongue:

λελενη ευχομαι ο γιατρος να ειναι καραγκιοζης και να μην χασω την ευκαιρια να σε γνωρισω.μηπως να το παρετε τελικα και το σπορακο σας μαζι .που να τον αφηνεις.θα παρει και καθαρο αερα στην αθηνα .θα αλλαξει το παιδι.αν ειναι ολα καλα που θα ειναι ποτε θα ερθετε?κοιτα μην ξεχαστεις και δεν δωσεις στιγμα......

γλυκουλα σε παρεσυρε και εσενα η λελενιτσα?ε?

ειδες που κανω και εκλπηξεις και εμφανιζομαι και αργα????

δεν φταιει η ελενιτσα αλλα....το ποδοσφαιρο!!!χιχιχιχι

ελενη θα κατεβεις αθηνα?????να σε δουμε τοτε!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...