Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ηρθαααααααααααααααααα!!!!αργησα λιγο...ε;;;;:)

Λοιπον πηγαμε το πρωι στο γιατρο στο κεντρο υγειας γιατι η παιδιατρος μας διακοπευει....μου τα λεγε περιεργα....οτι μαλλον θα κανει βρογχιολιτιδα και οχι δεν ακουει κατι ξεκαθαρο αλλα το υποψιαζεται και τεσπα μου ειπε να δωσω αερολιν αμα θελω αμα θελω να περιμενω και....με μπερδεψε χειροτερα!γι αυτο εκλεισα ρ.β να τον παω αυριο στη παιδιατρο εδω του ικα...να δουμε τι θα μου πει κι αυτη....

Κατα τα αλλα.... ο αντρουλης μου πηγε στο γηπεδο απο νωρις και βρηκα κι εγω ευκαιρια να παω για καφεδακι με μιαφιλη!γυρισαμε πριν απο λιγο εβαλα τον μικρο για υπνο και σε 10 και τον μεγαλο!

ο συζηξ θα αργησει λιγουλακι να γυρισει οποτε θα ειμαι εδω....μεχρι αργουτσικα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηταν αρκετα γκρινιαρης σημερα και το μεσημερι του εδωσα ντεπον για να σταματησει να κλαιει....σπαρταρουσε δεν ξερω γιατι καπου θα πονουσε μαλλον αλλα μετα ηρεμησε ευτυχως και αρχισε παλι τις ταρζανιες....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ...απο μια ηλικια και μετα ολο και καπουπονανε μωρε τα καημενα...καλα εκανες...εγω παλι νομιζω οτι ειναι καλυτερα το μωρο σημερα..αλλα καθε φορα που το λεω....με βγαζει ψευτρα...μηπς τελικα να μη μιλαω καθολου;;;;παντως ειμαι πολυ αγχωμενη...αν μου πει η γιατρος αυριο ειτε οτι εχει ειτε οτι ξεκιναει κατι δε προκειται να φυγω...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ε ναι αυτο θα κανω....απλα....εγω απο τωρα φτιαχνω σεναρια με το μυαλο μου.........

τεσπα.....πολυ ζεστη σημερα αλλα τωρα δροσισε θα κοιμηθουμε ωραια!!!

Επισης πηρα και τα προσκλητηρια!ωραια ειναι....τωρα πρεπει σιγα σιγα να ξεκινησω να μοιραζω! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ε....τωρα που ειναι καλοκαιρακι και δεν εχουμε σχολειο...το τραβαμε λιγο!ημασταν και στη μανα μου μεχρι να γυρισουμε να τακτοποιησω το μωρο..περασε η ωρα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

το μπεμπη εγω τον βαζω εννιαμιση με δεκα.....βηχει παλι μωρε....ειναι μπρουμυτα ομως...μαλλον γι αυτο πιστευω.....αχ...θα με φαει το αγχος μεχρι αυριο....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι μωρε βολευονται μπρουμυτα τα πιτσιρικακια...

πηγα τωρα μεσα....και τα ειδα και τα δυο να κοιμουνται....και συγκινηθηκα...και ενιωσα τοσο ευλογημενη .....γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου Παναγιτσα μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...