Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ ρε λορετα δε ξερω που κρυωσε και...δε με νοιαζει κι ολας...απλα ....να συνελθει γιατι αν δεν ειναι καλα πως θα φυγω;;;;

ευχαριστω.....ε....θα μου βγαλετε και καρτα;;;; :)

Γεια σου βρε Ευουλα!αρκετα απο τα νινακια του Ιανουαριου εχουν θεμα με το φαγητο αλλα πιστευω αργα ή γρηγορα θα το ξεπερασετε! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ κοριτσάρες μου, έκανα μέρες να σας γράψω αν και σας διάβαζα ανελειπώς γιατί είχαμε θέματα με το γιο μου. Από τις 12 Ιουλίου εμφάνισε για 6 μέρες πολύ υψηλό πυρετό, εξάνθημα, πρησμένους λεμφαδένες, ατονία, αφαγία τι άλλο? Α, ναι διόγκωση στο σπλήνα, στο ήπαρ και χάλια αιματολογικές. Πέρασε κι ακόμα περνάει δηλαδή λοιμώδη μονοπυρήνωση. Μείναμε ένα βράδυ και στο παίδων, γενικά του πήρανε αίμα 5-6 φορές, τέσπα σημασία έχει ότι σήμερα η εξέταση έδειξε επιτέλους ότι έφτιαξε κάπως η πήξη του αίματος, αλλά δε βιάζομαι να χαρώ αφου από το μεσημέρι είναι πάλι με 38,3. Κατά τα άλλα αναλόγως πώς θα είμαστε μάλλον αναχωρούμε αύριο για κάπου πολύ κοντά αλλά λογικά θα τα λέμε και από εκεί.Φιλάκια σε όλες κι ελπίζω να βρω επιτέλους το κουράγιο να τα λέμε συχνότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τώρα που το θυμήθηκα η τοσοδούλα που ήταν νομίζω το πιο μικρό μπεμπέ μαζί με το λόρδο, τσακίζει φρούτα και μεσημεριανό (φτύστε μας γιατί δε θα την παλέψω να έχουμε πρόβλημα και σε αυτό!) Μερικές φορές νομίζω ότι θα σκάσει, αφού ακόμα το απόγευμα χωνεύει και μπορεί να βγάλει λίγο, εντομεταξύ στο καπάκι θηλάζει έστω και λίγο! Για να δούμε πώς θα πάει! Έχω μεγάλο φόβο για τα στερεά γιατί ο Γιώργος με παίδεψε απίστευτα και πραγματικά είναι μεγάλη ευκολία να τρώει καλά το παιδί, όμως αυτά μπορεί και να αλλάξουν οπότε μην απογοητεύεστε κορίτσια, απλά Λορέττα και Ευούλα μάλλον το γαλατάκι της μαμάς τους φαίνεται πολύ καλύτερο και είναι και πιο πολύτιμο αφού τα στερεά θα τα έχουν για πάντα το γαλατάκι όμως??? Να σας πω και το άλλο, θυμάστε που έλεγα ότι δε θέλω να δώσω κρέμα αλλά από την άλλη το βρίσκω μεγάλη ευκολία κλπ? Η μπέμπα με έβγαλε μόνη της από το δίλημμα αφού την πρώτη φορά που της δοκίμασα γέμισε κοκκινίλες, οπότε προς το παρόν γιοκ κρέμα, τρώμε φρούτα, πουρέ λαχανικώς και βάλαμε και κοτοπουλάκι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Eve μου γεια!

και μεις μία απο τα ίδια με το φαί...προσπαθουμε αλλά λίγες κουταλιές τρώει! το κακό ειναι οτι οι ανάγκες του έχουν αυξηθεί και θέλει να θηλάζει συνέχεια.

επίσης σάββατο φεύγουμε πηλιο και έχω και γω άγχος με τη διαδρομή. Που πήγατε? περασατε γενικά καλά?ι

πηγαμε στις Μηλιες, εμενα εχει θεμα με το αμαξι απο πολυ μικρη. δεν το συμπαθει...τετοια ταλαιπωρια στη διαδρομη... εντωμεταξυ και ο αλεξανδρος που λατρευει το αυτοκινητο την ακουγε να κλαιει και τσιριζε κ αυτος απ τα νευρα του..Του χρονου οι αποστασεις παλι, τι να κανουμε!

με το φαγητο προσπαθεις καθε μερα? εγω οχι πια..Φρουτο πες 2 φορες την εβδομαδα να προσφερω, θα φαει 1 κουταλακι με το ζορι και λαχανικα το ιδιο. Τωρα λεω να βαλω κ κρεας, αν και δεν νομιζω να ειναι θεμα γευσης, πιο πολυ ειναι η διαδικασια που δεν της καθεται καλα. Δεν ανοιγει τοστομα καθολου στο κουταλι, οταν της βαλω καμια κουταλιτσα τη μιση τη φτυνει και μετα κλαιει, οποτε σταματαω... εσενα κανει τα ιδια η οχι τοσο χαλια???

κι εμενα πιο συχνα θηλαζει νομιζω τωρα....

Να 'μαι κι εγώ κοριτσάρες μου, έκανα μέρες να σας γράψω αν και σας διάβαζα ανελειπώς γιατί είχαμε θέματα με το γιο μου. Από τις 12 Ιουλίου εμφάνισε για 6 μέρες πολύ υψηλό πυρετό, εξάνθημα, πρησμένους λεμφαδένες, ατονία, αφαγία τι άλλο? Α, ναι διόγκωση στο σπλήνα, στο ήπαρ και χάλια αιματολογικές. Πέρασε κι ακόμα περνάει δηλαδή λοιμώδη μονοπυρήνωση. Μείναμε ένα βράδυ και στο παίδων, γενικά του πήρανε αίμα 5-6 φορές, τέσπα σημασία έχει ότι σήμερα η εξέταση έδειξε επιτέλους ότι έφτιαξε κάπως η πήξη του αίματος, αλλά δε βιάζομαι να χαρώ αφου από το μεσημέρι είναι πάλι με 38,3. Κατά τα άλλα αναλόγως πώς θα είμαστε μάλλον αναχωρούμε αύριο για κάπου πολύ κοντά αλλά λογικά θα τα λέμε και από εκεί.Φιλάκια σε όλες κι ελπίζω να βρω επιτέλους το κουράγιο να τα λέμε συχνότερα!

τι περιπετεια Μαρινα!! που το κολησε, στο σταθμο? περαστικα....

κολλαει πολύ? προσεχε τη μικρη!

Διαφημίσεις

Τώρα που το θυμήθηκα η τοσοδούλα που ήταν νομίζω το πιο μικρό μπεμπέ μαζί με το λόρδο, τσακίζει φρούτα και μεσημεριανό (φτύστε μας γιατί δε θα την παλέψω να έχουμε πρόβλημα και σε αυτό!) Μερικές φορές νομίζω ότι θα σκάσει, αφού ακόμα το απόγευμα χωνεύει και μπορεί να βγάλει λίγο, εντομεταξύ στο καπάκι θηλάζει έστω και λίγο! Για να δούμε πώς θα πάει! Έχω μεγάλο φόβο για τα στερεά γιατί ο Γιώργος με παίδεψε απίστευτα και πραγματικά είναι μεγάλη ευκολία να τρώει καλά το παιδί, όμως αυτά μπορεί και να αλλάξουν οπότε μην απογοητεύεστε κορίτσια, απλά Λορέττα και Ευούλα μάλλον το γαλατάκι της μαμάς τους φαίνεται πολύ καλύτερο και είναι και πιο πολύτιμο αφού τα στερεά θα τα έχουν για πάντα το γαλατάκι όμως??? Να σας πω και το άλλο, θυμάστε που έλεγα ότι δε θέλω να δώσω κρέμα αλλά από την άλλη το βρίσκω μεγάλη ευκολία κλπ? Η μπέμπα με έβγαλε μόνη της από το δίλημμα αφού την πρώτη φορά που της δοκίμασα γέμισε κοκκινίλες, οπότε προς το παρόν γιοκ κρέμα, τρώμε φρούτα, πουρέ λαχανικώς και βάλαμε και κοτοπουλάκι.

Μαρινακι φτου, εισαι τυχερη και το ξερεις!

στο λεω εγω που εχω 2 στα 2 που δεν τρωνε με καμια δυναμη στερεες!

Καλημερα.Χριστινακι καλα το ειπες,ειμαστε ολες να μας κλαινε οι ρεγγες..:?Τι παθαμε καλοκαιριατικα βρε κοριτσια;Δεν φτανει που περασαμε δυσκολο χειμωνα μας την φυλαγε και το καλοκαιρακι;;:(

Ελενακι με το που θα δωσεις παλι τη μασκα θα γινετε περδικι και θα φυγετε μια χαρα μην ανησυχεις.

Μαρινακι περαστικα πολυ δυσκολα κι εσεις..

Λορετα να ερθω να βγαλω καρτουλα κι εγω που μου αρεσουν τα βιβλια;;:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα σας!

μπαινω στα γρήγορα γιατι ο μικρός λίγο γκρινιάζει και λέω να τον πάω βόλτα πριν ζεστάνει πολύ.

Μαρινάκι μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να γινει γρήγορα καλά το αγορι σου. Ευτυχώς το κοριτσάκι σου ειναι φαγανουλικο και δεν εχεις και αυτό το αγχος!

Ειλικρινά περιμένω και ελπίζω απο εδώ και πέρα να μη μας ξαναπεις για καμιά αρρώστια ουτε καν αδιαθεσία.:?

Εve μου προσπαθώ κάθε μέρα και του δίνω εστω και αν δε το τρώει. Τον ξεγελάω με παιχνίδια, παραμύθια και πιπίλες και τρώει κάπως.

Αλλά πχ χθες ρυζάλευρο δεν του έδωσα γιατι καναμε 100 ώρες να φάμε τα υπόλοιπα και δεν προλαβα.

Ελενακι και κελι θα σας βγάλω καρτουλες και τις δύο..αν ξεπεράσετε το όριο και δεν γυρίσετε τα βιβλία θα εχει όμως τιμωρία ε????:twisted:

Ειναι καλύτερα ο μικρουλης ελενάκι? θα σε πάρω πιο μετά να τα πουμε λίγο...

πάω να παίξω με τον ζωηρουλη μου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθα παλι.Πηγα φαρμακειο πηρα τα παυσιπονακια μου(μη δε χαπακωθω θα παθω τιποτα)χτυπησα και μια θρυλικη λουκανοπιτα να πανε κατω τα φαρμακια και ηρθα.:lol::lol:

Βρε Λορετα τρομαξα ετσι οπως με αγροκοιταξες....:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ηρθα παλι.Πηγα φαρμακειο πηρα τα παυσιπονακια μου(μη δε χαπακωθω θα παθω τιποτα)χτυπησα και μια θρυλικη λουκανοπιτα να πανε κατω τα φαρμακια και ηρθα.:lol::lol:

Βρε Λορετα τρομαξα ετσι οπως με αγροκοιταξες....:mrgreen:

χιχι..σε αγριοκοιταξα γιατι βρήκα τριματα λουκανόπιτας σε ενα βιβλίο:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσια!!!πως ειστε?εγω ειμαι μονη με το παιδι σημερα γι αυτο δεν πολυμπηκα απο το πρωι....μαγειρυω τωρα γεμιστα και ψιλοκοιμαται λιγακι γιατι σε λιγο θα φαει το φαγητο του...

εσεις πως ειστε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας!!!! Καλέ..εξαφανιζόλ όλες σήμερα;;

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από μπανάκι στη θάλασσα!

Μαρίνα μου καλά να περάσετε και να ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ λίγο!!!! Άντε και εγώ εύχομαι να μην ξανακούσουμε σύντομα για αρρώστειες στα μικρά σου!!

Eve κρίμα που ακυρώσατε την Κυλλήνη..αλλά αν δεν αντέχει το μωρό όντως θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία... η δικιά μας δεν καταλαβαίνει τίποτα στο αυτοκίνητο και κοιμάται και πολύ εύκολα οπότε δεν αντιμετώπισα καμιά δυσκολία στην 6ωρη σχεδόν διαδρομή για τις διακοπές μας!

Λορεττάκι είχα ξεκινήσει να βλέπω το Office αλλά μου φαινόταν γλοιώδης ο πρωταγωνιστης και δνε το συνέχισα! 8):cool: Λες να του δώσω άλλη μια ευκαιρία;; Του bbc οι παραγωγές μ'αρέσουν και μένα παααάρα πολυ!!

Ελένη που εισαι σήμερα;; Πήγατε στο γιατρό;;; Πως είναι ο μικρούλης;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...