Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ποσς μερες κραταει η περιοδος μετα την γεννα?

Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα η κανονικη περιοδος αλλα νομιζω απο μερα σε μερα ερχεται γιατι εχω κατι γνωριμα πονακια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ βόλταρα σήμερα και νιώθω άλλος άνθρωπος! Τελικά νομίζω ότι η τακτική με τις 40 μέρες μέσα μπορεί από μόνη της να οδηγήσει τη λεχώνα στην κατάθλιψη!

Η μπουμπούκα μου είναι πολύ καλύτερα, και έτσι μόλις τη θήλασα το πρωί έβγαλα και το επόμενο γεύμα της (αν και τελικά δε χρειάστηκε), την άφησα στη μαμά μου παρόλη την αυπνία μου και πήρα το γιόκα μου και πήγαμε στην αγορά κανένα δύωρο! Ψώνισα αρκετά πραγματάκια για τα αγγελούδια μου, έφτιαξε και η ψυχολογία μου! Λέω-πρώτα ο Θεός να το επαναλάβουμε και αύριο αλλά να ψωνίσουμε για τη μαμά αυτή τη φορά, παρόλο που κανονικά δεν το δικαιούται αφού τα +6 κιλά επιμένουν! Αλήθεια εσείς και τα μωράκια σας βγήκατε καθόλου πριν να 40σετε?

mGKop3.png60Jvp3.png

και εγω πηζω εδω μεσα αλλα τι να κανω..εγω βγηκα πριν τις 40τον μπεμπη δεν τον εχω βγαλει παρα μονο για την εκλησσια..εγω σημερα θα παω να αλλαξω μια μπλουζα που μου εφερε μια θεια του αντρα μου η οποια ειναι πολυ ωραια αλλα ειναι τεραστια..ειπαμε χριστινη μου,μου μεινανε κιλα δεν εγινα τοφαλος..

:-D

Επεστρεψα!Δε κοιμαται ο μπεμπουλης μου με τιποτα!!Μονο γελαει και βγαζει φωνουλες!Εχει κεφια...σε αντιθεση με τη μαμα που εχει νυστες!!! :)

Εμεις δε βγηκαμε εκτος του γιατρου ,το μωρο δε καθολου!Αυτες τις μερες ομως που εχει ηλιο του δωσαμε να καταλαβει!Αχ τα ψωνια...πηρα μποτες και αθλητικα το σαββατο!ρουχα ακομα δε τολμαω περιμενω να χασω 2-3 κιλακια ακομα!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγω το μωρο δεν το εχω βγαλει καθολου εξω,θα το βγαλω μια και καλη οταν σαραντησει.Εγω ομως βγηκα γιατι επρεπε να γινουν καποιες δουλειες αλλα πηγα και λιγο μεχρι την θαλασσα μια φορα που ειχα τα μαυρα μου τα χαλια.Για αγορα ρουχων εχω ακομα,ουτε που το σκεφτομαι.Καλοφορετα σε οσες πειρατε.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε ξεσαλώσατε!!!!

Ειρήνη μου γεννησα στις 18/1...Το βυζί γιατί στο πάτωμα??? εμένα έχει γάλα και είναι καλό...όταν θα μείνει χωρίς γάλα να δούμε που θα φτάσει...:-(.

Εμείς τον μικρό τον βγάλαμε απο τότε που ήταν 10 ημερών. Εχει βγει 4 φορές και αυτό γιατί είχε κρύο. Αλλιώς κάθε μέρα έξω...!!!!

Παιδιά μπήκατε στα προ εγκυμοσύνης ρούχα? εγώ με τίπορα. Τα παντελόνια δε κουμπώνουν. Απο κιλά δεν έχω χάσει γραμμάριο εδώ και δυο βδομάδες. Αλλά τρώω...δε μπορώ να πω... και με πειράζει πολύ ετσι που είμαι...ο άντρας μου που είναι χοντρούλης ολο μου φερνει λιχουδιές και γω τρώω!!!!!

Μία ερώτηση σε όσες έχουν κάνει καισαρική. Πάνω απο την τομή, είστε πρησμένες? Εγώ πολύ.... μα τι είναι αυτό? είναι φυσιολογικό????

Στέγια πες για το σλινγκ. Εχω και γω αλλά δεν έχω βάλει τον μικρό μέσα. Να το προσπαθήσω? Πηγα μια φορά να τον βάλω αλλά τον στριμωξα και εκλαιγε και το άφησα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χάλοου τσουπρίτσες μου!!

Άντε βρε κελάκο και μας έλειψες πολύ!!! Να μπαίνεις εδώ να μοιραζόμαστε τους πόνους μας!!

Μαράκι το κοριτσάκι σου είναι κουκλάκι!!!!

Λορετα μου εγώ δεν είχα πρηστεί πάνω από την τομή.. εκτός αν εννοείς το 'μεγαλό πρήξιμο' που είναι όλη μου η κοιλιά...:rolleyes::rolleyes:

Από κιλά εγώ πλέον δεν ζυγίζομαι... δεν θέλω..αφού δεν προσέχω και τρώω γλυκά ολημερίς και οληνυχτίς πως περιμένω να χάσω γραμμάριο..το πήρα απόφαση ότι δεν θα ζυγίζομαι λοιπόν! Τα προ εγκυμοσύνης ρούχα μου δεν μου κάνουν..τα παντελόνια μου μπαίνουν κανονικά απλά πρέπει να έχει ανοίξει λίγο η περιφέρεια και στο τσααακ δεν κλείνουν! Τα πουκάμισα δεν κουμπώνουν ούτε με σφάιρες... τα πουλόβερ μου κάνουν αλλά πετάγεται το 'καρούμπαλο' που λέγαμε παραπάνω και δεν μ'αρεσει καθόλου... Τρομάρα μου και εμένα όλα μου τα ρούχα ήταν στενούτσικα και άντε τώρα να τα βάλω....

΄

Εγώ βγήκα κανονικά έξω πριν σαραντήσω... δεν τα πολυπιστεύω αυτά κορίτσια το έχω ξαναπεί... το μωράκι μου δεν το έχω βγάλει πολύ εξαιτίας του καιρού και όχι λόγω σαραντισμού.. δηλαδή αν είχα γεννήσει καλοκαίρι νομίζω ότι θα είμασταν από την πρώτη εβδομάδα έξω!

Εσείς όταν τα βγάζετε τι τους φοράτε; Εγώ έχω μια στολή για έξω αλλά μου φαίνετια πολύυυυ ζεστή...

PCqNp2.png

Γεια σου Χριστινακι,κι εμενα μου λειψατε παρααααα πολυ....Απ'οτι θυμαμαι στην φωτο που ειχες βαλει ησουν αδυνατη οποτε δε νομιζω οτι εχεις μεγαλο προβλημα,με λιγη επιμονη θα τα καταφερεις,εγω να δω που εχω πολυυυυυυ δρομο ακομα...:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Λορέτα μου το σλίνγκ το χρησιμοποίησα (σα σελέμπριτι)από την έξοδο στο μαιευτήριο....

Μέτα πολύ λίγο για να εξικοιωθούμε μέσα στο σπίτι...Και εμείς την δεύτερη φορά τον στρίμωξα και έκλαιγε..Το μυστικό είναι να τον προβάρεις όταν θα είναι ταισμένος αλλαγμένος και ήρεμος..Εμένα τουλάχιστον τότε δεν αντιδράει...Στο θηλασμό είναι όντως τέλειος...Πληκτρολογείς κάνεις δουλειές και αυτός τρώει....

ΤΕΛΕΙΟ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα κοπελες μου!!Λορετα μου δε νομιζω να ειναι κατι αλλα μιλα με το γιατρο σου καλυτερα...ουτε εγω ειχα πρηξιμο!Εξω οταν βγαινουμε του φοραω μια φορμα εξοδου και απο κατω τα ρουχαλακια του κανονικα,και ενα σκουφακι!

Ουτε και εμενα με βολεψε το σλινγκ για το θηλασμο και γενικα για τη ξαπλωτη σταση!Τον βαζω ομως ορθιο και τρελλαινεται αφου μπορει να χαζευει γυρω γυρω!Πηρα και τη συσκευη της otrisalin! kai ο θεος βοηθος!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλησπερα κοριτσια, κελακο πολυ χαρηκα που μπαινεις ξανα, πραγματικα απορω πως προλαβαινεις, εγω σας διαβαζω αλλα μολις παω να γραψω ολο και κατι γινετε και σταματαω.

Μαρινακι περαστικα κοριτσακι μου, κριμα τετοια ταλαιπωρια.

θα σας βαλω και εγω μια φωτογραφια της μικρης μου να την γνωρισετε.

post-18262-14825439982172_thumb.jpg

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Καλως το κοριτσι μου!!!Κουκλα η κορακλα σου!!!Να ναι γερη και να τη χαιρεστε κοριτσι μου!!!Πως πατε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...