Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια και απο μένα!!!!

κοιμηθηκα λίγο αλλά ακόμη νιώθω κουρασμένη...

εντάξει δε θα πω αλλα ψεματα! κοιμηθηκα μιαμιση ώρα αλλά θελω κι'αλλοοοοοο

οπότε πηγε ο μικρός με τον μπαμπά του βόλτα και γω πάω για λιγες ξάπλες ακόμη και διαβασμα! αχ πως μου'χει λειψει!!!!!

τι κανετε?

εμεις τα ιδια, δεν τρώμε...μετράμε τις κουταλιές!

ειρηνακι θέλω αποκωδικοποιητή των μηνυμάτων σου!

χριστινάκι και γω βαριέμαι. πως εισαι?

κελι οντως ατυχία

γλυκουλα και στεγια γειαααααα

ελενααααακιιιιιι εισαι κατω?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εη λενιω.επιτελους κοιμηθηκε.?εχει ηρεμησει καθολου?

ασχετο γιαουρτακι τρωει η ακομα?

γεια σου ειρηνη μου...εχει ηρεμησει λιγακι αλλα οχι παρα πολυ...

γιαουρτακι δεν μου ειπε ο γιατρος να του δωσω ακομα αλλα εχω επιχειρησει μονη μου 2-3 φορες να του δωσω και του αρεσε τρελλαααααα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Εμένα γιαούρτι μου είπε κατηγορηματικά όχι ακόμα...δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το έψαξα και όλας!

Λορεττάκι πες τίποτα καλό που διαβάζεις..ο τόμος τι είναι;;;) Πω πω..πάντως πακέτο να μην μπορείς να κοιμηθείς έυκολα μετά το βράδυ..γι'υατό είσαι πολύ κουρασμένη! Εγώ όταν θήλαζα αλλά και όσο ξυπνούσε ακόμα για πιπίλα, με το που έπεφτα μετά στο κρεβάτι δεν προλάβαινα να μετρήσω μέχρι το 2... αμέσως με ξαναέπαιρνε ο ύπνος και έτσι ξεκουραζόμουνα!!

Ειρηνη ο κελάκος κάτι είχε με μύκητες κλπ...

Κελάκο γκαντεμιά γμτ!!!! Δεν μπορείς να συνεχίσεις τη θεραπεία όντας αδιάθετη;;

PCqNp2.png

καλα ηταν αναψαμε λιγο αλλα μεχρι εκει.

νομιζα οτι ξαναφουντωσε η σχεση μας αλλα εσφαλα.τι εχεις? γιατι πονας?

το ξαναεγραψες και ξεχασα να σε ρωτησω.τι εχεις?γιατι παιρνεις αντιβιωση?

Οταν γεννησα κολλησα ενα μικροβιο αγνωστου ταυτοτητας και πηρα αντιβιωση,περασε για λιγο και μετα παλι τσουπ εμφανιστηκε και ξανα και ξανα με αποτελεσμα καθε μηνα να παιρνω αντιβιωση.Ποναει παρα πολυ,δεν υποφερεται αυτη η κατασταση.Αυτο τον μηνα πηρα 2 φορες αντιβιωση και ξαναεμφανιστηκε, τωρα οπου αποφασισα οτι δεν παει αλλο πρεπει να παω στο νοσοκομειο και για κακη μου τυχη μου ηρθε περιοδος.Τωρα πρεπει να κατσω με τους πονους μεχρι να μου τελειωσει και να παω για εξετασεις.Και σα να μην εφτανε αυτο απο την πολυ αντιβιωση εβγαλα μυκητες οπου και αυτοι δε λενε να φυγουν το τελευταιο 4μηνο..χαλια μαυρα

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εμένα γιαούρτι μου είπε κατηγορηματικά όχι ακόμα...δεν ξέρω γιατί αλλά δεν το έψαξα και όλας!

Λορεττάκι πες τίποτα καλό που διαβάζεις..ο τόμος τι είναι;;;) Πω πω..πάντως πακέτο να μην μπορείς να κοιμηθείς έυκολα μετά το βράδυ..γι'υατό είσαι πολύ κουρασμένη! Εγώ όταν θήλαζα αλλά και όσο ξυπνούσε ακόμα για πιπίλα, με το που έπεφτα μετά στο κρεβάτι δεν προλάβαινα να μετρήσω μέχρι το 2... αμέσως με ξαναέπαιρνε ο ύπνος και έτσι ξεκουραζόμουνα!!

Ειρηνη ο κελάκος κάτι είχε με μύκητες κλπ...

Κελάκο γκαντεμιά γμτ!!!! Δεν μπορείς να συνεχίσεις τη θεραπεία όντας αδιάθετη;;

Προφανως δεν κανει ακομα για το στομαχακι τους,εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι οι γαστρεντερολογοι τους λενε για την διατροφη.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαβάζω μετά μανίας Στιγκ Λάρσον! Την τριλογία. Τώρα ειμαι στο δευτερο. Το πρώτο λέγεται "το κορίτσι με το τατουάζ" το δευτερο "το κορίτσι που επαιζε με τη φωτιά" και το τρίτο "το κορίτσι στη φωλιά της σφίγκας"

δεν ειναι και κανένα λογοτεχνικό αριστουργημα αλλά ειναι ακρως καλοκαιρινό (δηλαδη ευκολο, γρηγορο, με σασπενς) και με χαλαρώνει απίστευτα! επίσης εκτυλίσσεται η ιστορία στη σουηδία και ειναι διαφορετικό απο ολες τις αμερικανίες...

αυταααααααα

κάποτε ημουν βιβλιοφάγος, τωρα.....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πω πω..είμαστε όλες... να μας κλαιν οι ρέγγες!! (έτσι δεν είναι η εκφραση;:roll::roll:)

Λορέττα τώρα το βλέπω... ωραίο φαίνεται! Θα το έχω στα υπόψην μόλις τέλειωσω κάτι άλλα που έχω πάρει! Το ξέρεις ότι έχει βγει και σε ταινία;;

Εγώ έχω ένα θεματάκι με αυτό και πολλές φορές δεν θέλω να βλέπω ταινίες από βιβλία που έχω διαβάσει γιατί απογοητεύομαι...έχω φανταστεί αλλοιώς τους χαρακτήρες και τσαντίζομαι κλπ κλπ...:mrgreen::rolleyes:

Βρε κορίτσια αλήθεια καμιά καλή ταινία έχετε δει τελευταία μπας και πάρουμε κανένα dvd να δούμε;; Η τηλεοραση είναι τραγική....

PCqNp2.png

Πω πω..είμαστε όλες... να μας κλαιν οι ρέγγες!! (έτσι δεν είναι η εκφραση;:roll::roll:)

Λορέττα τώρα το βλέπω... ωραίο φαίνεται! Θα το έχω στα υπόψην μόλις τέλειωσω κάτι άλλα που έχω πάρει! Το ξέρεις ότι έχει βγει και σε ταινία;;

Εγώ έχω ένα θεματάκι με αυτό και πολλές φορές δεν θέλω να βλέπω ταινίες από βιβλία που έχω διαβάσει γιατί απογοητεύομαι...έχω φανταστεί αλλοιώς τους χαρακτήρες και τσαντίζομαι κλπ κλπ...:mrgreen::rolleyes:

Βρε κορίτσια αλήθεια καμιά καλή ταινία έχετε δει τελευταία μπας και πάρουμε κανένα dvd να δούμε;; Η τηλεοραση είναι τραγική....

και γω απογοητεύομαι τρελά με τις ταινίες...εσύ διαβασες τιποτα καλό; για πες?

λοιπον απο dvd εγώ εχω πορωθεί με τα sit com. Είναι μικρά τα επεισόδια, και τα βλέπεις ευκολα χωρίς να πρέπει να δεις ολόκληρη ταινία.

Εγω βλέπω το 30 rock, το heroes, boston legal, life in mars είναι κάποια απο τα πολλά που έχω δει... ααα και φυσικά simpsons!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Χμμ να σου πω την αλήθεια έχω καιρό να διαβάσω ελληνικό βιβλίο... μ'αρέσει πολύ η αγγλική λογοτεχνία και αγοράζω πολλά αγγλικα΄βιβλία από το amazon.. τελευταίο ελληνικό ήταν το 'τριανταφυλλάκι' που ήταν καλό!! Κοίταγα πριν στο amazon αυτό που διαβάζεις και έχει πολύ καλές κριτικές! Θα το πάρω και εγώ σίγουρα!!

Και εμείς βλέπουμε διάφορες μίνι σειρές αυτή τη περίοδο -κυρίως αγγλικές- (γενικά μ'αρέσει πολύ το αγγλικό χιούμορ, στυλ κλπ..)

Να σου πω το brothers and sisters το έχεις δει; Γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω το series 1....

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

ειμαι χωρις λαπ τοπ ενα μηνα τωρα σχεδον, εφαγε κατι τουμπες ξεγυρισμενες και μας χαιρετησε, και οχι τιποτε αλλο δεν ηταν και δικο μου, ηταν το εταιρικο μου για τη δουλεια- να δω τι θα τους πω οταν γυρισω:D:D

τωρα γραφω απο του αντρα μου, που το εφερε σημερα απο το γραφειο του.

τι κανετε???

εμεις λειψαμε μια εβδομαδα, πηγαμε Πηλιο. Ωραια, αλλα η μικρη πλανταξε στη διαδρομη, καναμε 456 στασεις και κουραστηκαμε παααρα πολυ. Φανταστειτε οτι ειχαμε κλεισει να παμε σε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο στην κυλληνη τωρα τον αυγουστο και το ακυρωσαμε λογω αποστασης. Θα παμε στο σουνιο τελικα, τοσο αντεχει η ζουζουνα στο καρεκλακι της, τι να την κανω...

εσεις? ελπιζω καλα ολες..

απο φαγια καλα τα μωρα σας? εμενα ολο το μηνα ζητημα να εφαγε συνολικα 2 κουταλιες φρουτο και 1 χορτοσουπα. Μηδεν δηλαδη. Καμια αλλη στα ιδια επιπεδα?? ουσιαστικα θηλαζει αποκλειστικα ακομα...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!! ΕΥΗ

γεια σας κοριτσακια μου!τι κανετε;;;η καθε μια μας βλεπω οτι εχει κι απο ενα θεμα!πηγαμε βολτα στα χοντος πηραμε κατι μικροδωρακια και γυρισαμε εβαλα το μωρο για υπνο και τον επιασε ενα βηχας το καημενο....ακριβως για λαρυγγιτιδα....αχ....αυριο παιρνω τηλ τη γιατρο ελεγα θα το γλιτωσουμε αλλα δε το βλεπω...το θεμα ειναι...θα ειναι εδω ή θα εχει φυγει διακοπες;;;;ε;;;;;

τεσπα...στο θεμα σας...βιβλια μου αρεσει πολυ να διαβαζω κατα καιρους ημουν γραμμενη σε δανειστικες και διαβασα απειρα βιβλια αλλα εδω περαια δεν εχει....παντως τρελλαινομαι!!!επισης και γω εχω μεγαλο θεμα και δε θελω να βλεπεω τα βιβλια που εχω διαβασει σε ταινιες...βεβαια.....με τραβαει πολυ...αλλα οσες φορες το εκανα...το μετανιωσα πικρα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χμμ να σου πω την αλήθεια έχω καιρό να διαβάσω ελληνικό βιβλίο... μ'αρέσει πολύ η αγγλική λογοτεχνία και αγοράζω πολλά αγγλικα΄βιβλία από το amazon.. τελευταίο ελληνικό ήταν το 'τριανταφυλλάκι' που ήταν καλό!! Κοίταγα πριν στο amazon αυτό που διαβάζεις και έχει πολύ καλές κριτικές! Θα το πάρω και εγώ σίγουρα!!

Και εμείς βλέπουμε διάφορες μίνι σειρές αυτή τη περίοδο -κυρίως αγγλικές- (γενικά μ'αρέσει πολύ το αγγλικό χιούμορ, στυλ κλπ..)

Να σου πω το brothers and sisters το έχεις δει; Γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω το series 1....

οχι αλλά θέλω να το δω...

αν σ'αρεσει το αγγλικό humor να δεις το "the office" επίσης το life in mars είναι αγγλικό. Αυτα τα δύο υπάρχουν και αμερικάνικα αλλά φυσικα τα αγγλικά ειναι καλυτερα. Ολες οι σειρές του BBC είναι τελειες. Οχι μονο σεναριο και σκηνοθεσία αλλά η επιλογή των ηθοποιών, η φωτογραφία, τα σκηνικά...γενικά η ατμόσφαιρα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Eve μου γεια!

και μεις μία απο τα ίδια με το φαί...προσπαθουμε αλλά λίγες κουταλιές τρώει! το κακό ειναι οτι οι ανάγκες του έχουν αυξηθεί και θέλει να θηλάζει συνέχεια.

επίσης σάββατο φεύγουμε πηλιο και έχω και γω άγχος με τη διαδρομή. Που πήγατε? περασατε γενικά καλά?

Ελενάκι μου τι κάνεις? ρε συ αρρώστησε ο μικρός ε? που? βεργιά?

πάντως εδώ εχουμε μια τεράαααστια βιβλιοθήκη με βιβλία. σου δανείζω αν θέλεις....

κοριτσια παω να διαβάσω και μετά νανι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...