Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω καλυτερα ο μικρος μια απο τα ιδια...το βραδυ ο καημενος ξυπναει βηχει κλαιει...αστα δραμα...τεσπα.....

τωρα φαγαμε και τον αφησα λιγο να παιξει να κουραστει να τον βαλω για υπνακο και παω κι εγω τωρα για ενα καφεδακι!τα λεμε σε λιγο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ηρθαν οι γονείς μου και βγήκα.

η μαμά μου πήρε τον μικρό βόλτα για να ξεκουραστώ και ο μπαμπάς μου ηρθε για καφέ.

πρινσι σε σκεφτόμουν και έλεγα "που ειναι αυτή η ψυχή" αντε καλά να περνάτε!

ειρηνάκι τα ρεβύθια τα εβαλες απο το βράδυ στο νερό με σόδα? αν οχι παρηγγειλε καμιά πιτσα. Αλλιώς θέλουν καμιά ώρα σίγουρα.

αχ μια σουπίτσα καυτή καλοκαιριάτικα πολυ την πεθύμησα:wink:

πάω για ξάπλα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσαρες μου?εμεις ΤΕΛΕΙΑ!τρωμε και σημερα δε κλαψαμε στα κακακια.συνηθισαμε.ελενακι καλοριζικο το δοντακι.περαστικουλια πως την πατησατε?γλυκουλα και για εσας καλοριζικο.ειρηνη μην αγχωνεσαι.λορετακι και εμεις ξυπναμε για ζιζακι το βραδυ.απο προπονηση δεν εχουμε θεμα θα κατεβουμε για προπόνηση.υπνο σερι θα ηθελα και εγω μια μεριδα!χαχαχα...κελακο πως ηταν λοιπον μετα απο χρονια και με 4 παιδια?ααα τωρα που το θυμιθηκα ειμαι και εγω συμμαθητρια.φαντασου τον αντρεα να μας γνωριζει.εκτος απο την διαφορα ηλικιας που δε θα φαινεται τι θα πει?ολες οι συμμαθητριες γεννησατε παρεα?χαχαχα.να σας πω η χαρουλα μας πουειναι?καλα η νουνου κανει διακοπες διαρκειας.ταο μου μας εχεις λειψει.μαρινακι ελπιζω να ειστε ολοι καλα.πρινσυ φαε καμια κρεπα και για μας(οχι οτι δε τρωμε αλλα εσυ τις τρως ρεμβαζοντας)η τζεσικα θα τρεχει για τις ετοιμασιες.εμεις σχεδον ετοιμα.το φορεμα μου θα ξεκινησει σε 2-3μερες.τραπεζι κλεισαμε στο κτημα που καναμε το γαμο.30? το ατομο.εννοειτε πως σας περιμενω.σας αφηνω παω να φτιαξω σκορδαλια μιαμ!φιλακια σε ολες!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημερούδια και από μένα, είπα να δώσω το παρόν γιατί από αύριο τα γατάκια μου γυρίζουν και θα γίνει χαμός- καλά δεν θα κρατήσει πολύ από 15 ο μπαμπάς μας έχει άδεια! Βρε Ειρηνη περαστικά, δεν θα ναι τίποτα παρακολούθηση θέλει, μην αγχώνεσαι, έιχα και γω λεέι κονδυλώματα- ή ένα- πριν γεννησω που είχα άγνοια σε όλα και μετά δεν βρηκαν τίποτα εξαφανιστηκε μου χε πει.... αλλά τεστ παπ δεν έκαμα και γω, δεν μου χει έρθει η περιοδος και δεν καναν πριν 3 μηνες, τωρα πρεπει να κανω και γω, να δουμε ποτε....

Περαστικα Χριστίνα, εσενα ειναι επεμβαση ρουτίνας, αλλά δεν παυεις να ανησυχεις!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ηρθαν οι γονείς μου και βγήκα.

η μαμά μου πήρε τον μικρό βόλτα για να ξεκουραστώ και ο μπαμπάς μου ηρθε για καφέ.

πρινσι σε σκεφτόμουν και έλεγα "που ειναι αυτή η ψυχή" αντε καλά να περνάτε!

ειρηνάκι τα ρεβύθια τα εβαλες απο το βράδυ στο νερό με σόδα? αν οχι παρηγγειλε καμιά πιτσα. Αλλιώς θέλουν καμιά ώρα σίγουρα.

αχ μια σουπίτσα καυτή καλοκαιριάτικα πολυ την πεθύμησα:wink:

πάω για ξάπλα

μπραβο στην μανουλα και στουν μπαμπακα σου που σε ξεκουραζουν.να τους προσεχεις και εσυ.

ναι ρε συ απο χτες τα εβαλα.αφου χτες μου ηρθαν να τα κανω.χαχα

τα εχω κανει πολλες φορες.με τους χρονους εχω ενα θεμα.αν ειμαι ξυπνια απλα δοκιμαζω αλλιως δεν ξερω ποση ωρα να τα αφησω.τελικα στα 40 λεπτα που εβαλα το ξυπνητηρι και αφου ειχαν βρασει ηδη αλλη τοση ωρα εγιναν μια χαρα.

4ywWp2.png

στεγια αντε με το καλο τα βαφτισια σας.αυτο το δεν κλαψαμε στα κακακια δεν το καταλαβα?εχει δυσκοιλιοτητα ο μπεμπης?

η χαρα δεν εχει ιντερνετ απο οτι ειχε γραψει πριν μερες.

ταο εκμεταλλευσου την μερα στο επακρον!!!φιλια πολλα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακο ενταξει τα ρεβιθια;

Παιδια εγω μεγαλη ατυχια,πανω που θα ερχοταν η πεθερα μου για να παω στο νοσοκομειο μου ηρθε περιοδος.Πως θα κατσω τοσες μερες να ποναω μεχρι να τελειωσει;:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλα ηταν αναψαμε λιγο αλλα μεχρι εκει.

νομιζα οτι ξαναφουντωσε η σχεση μας αλλα εσφαλα.τι εχεις? γιατι πονας?

το ξαναεγραψες και ξεχασα να σε ρωτησω.τι εχεις?γιατι παιρνεις αντιβιωση?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...