Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαρη μανιταριιιιιιι φτου σουυυυυ χαχαχαχαχαχαχα!ρηνιω.....ειναι να ρθουμε αν ειναι καλα ο μπεμπουλης μας βεβαιως βεβαιως....για να δουμε.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν και δεν το παιζω θα το στειλω με αντικαταβολη ομως!!χαχα

αχ μακαρι να ειναι καλα το μπεμπεκακι σας!!!

οτι θελεις ειρηνιω δεν χαλαω χατηρια εγω .

ο γαντζος κοιμαται?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ναι κοιμαται και ο γαντζος και ο μεγαλος ο γκασμας!!!!!

ασε που εκανα και βλακεια.ειπα να μαγειρεψω πρωι πρωι και το μετανιωσα γιατι νυσταζω.κοιμηθηκα στις 5 παλι και τωρα την παλευω και δεν την παλευω.μου ηρθε χτες να καν ρεβυθια σουπα.ποση ωρα θελουν βρασιμο αυτα?

4ywWp2.png

α.....δεν εχω ιδεα...δεν εχω φτιαξει ποτε....ρεβυθια σουπα με τετοια ζεστη;;;;;;

εγω θα κανω λαζανια με κιμα!και μενα χτες μου ρθε.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τσα!!! Να΄μαι κι εγώ!!! Είμαστε διακοπές εδώ και μία εβδομάδα!!! Περνάμε πολύ ωραία, ο λόρδος μου ξετρελαίνεται με τη θάλασσα (πήρε από τον μπαμπά του γιατί η μαμά κουκουβάγια βλέπετε προτιμά να τρώει κρέπες με φόντο τη θάλασσα:tongue::tongue::tongue:). Η σύνδεση εδώ είναι χάλια, έχω επιχειρήσει να γράψω κι αλλες φορές αλλά πάνω που γράφω ένα σεντόνι, τσουπ και χάνονται όλα, η δε ταχύτητα σύνδεσης χελώωωωωωωνα. Δεν έχω διαβάσει τίποτα ελπίζω να είστε όλες πολύ πολύ καλά. Φιλάκια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!πως ειστε?

ελενη μου ναι ερχεται μια φορα τον μηνα και πολυ μου ειναι μην ζηταω και πολλα!!!!

ειρηνη εμενα για τεστ παπ μου ειπε 9 μηνες μετα την γεννα δηλ τον σεπτεμβριο και ψαχνω τωρα να κλεισω ραντεβου που θα το κανω....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι κοιμαται και ο γαντζος και ο μεγαλος ο γκασμας!!!!!

ασε που εκανα και βλακεια.ειπα να μαγειρεψω πρωι πρωι και το μετανιωσα γιατι νυσταζω.κοιμηθηκα στις 5 παλι και τωρα την παλευω και δεν την παλευω.μου ηρθε χτες να καν ρεβυθια σουπα.ποση ωρα θελουν βρασιμο αυτα?

να σου πω για το μονο που μπορεις να με ρωτησεις σε σχεση με το φαγητο ειναι τα μακαρονια.μεχρι εκει εχω φτασει.

αναρωτιωμουν πως εισαι ξυπνια τοσο πρωι αφου το μωρο κοιμαται τετοια ωρα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σου πρινσι μου!!!αχ τι καλα?διακοπιτσες?η διακοκρεπες?μπραβο πολυ ωραια τα θαλασσινα σας νεα.φιλια στο μικρακι σου.

γεια σου γλυκουλα!!αμα ζηλευεις και εσυ που εισαι μονιμα σε διακοπες τι να πουμε και εμεις?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

α.....δεν εχω ιδεα...δεν εχω φτιαξει ποτε....ρεβυθια σουπα με τετοια ζεστη;;;;;;

εγω θα κανω λαζανια με κιμα!και μενα χτες μου ρθε.....:)

θα φτιαξω κατασταση........

(αν ειχα......)θα αναβα το air condition στους -20 και θα τρωγαμε ωραιοτατα τα ρεβυθακια μας και μετα θα πηγαιναμε να χουχουλιασουμε ολοι μαζι

4ywWp2.png

θα φτιαξω κατασταση........

(αν ειχα......)θα αναβα το air condition στους -20 και θα τρωγαμε ωραιοτατα τα ρεβυθακια μας και μετα θα πηγαιναμε να χουχουλιασουμε ολοι μαζι

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!πως πηγαινεις σε πισινα ενα πραμα σε σαλε το χειμωνα και εξω βλεπεις τα χιονια;;;;ε το αντιστροφο εσεις!!!εξω η καψα και ο χειμωνας...μεσα!αντε και καλη σας ορεξη!!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...