Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα!

τάο μου καλή επιτυχία με τη δίαιτα! δεν ειναι λίγα 10 κιλα, θα γινεις άλλος άνθρωπος! ειναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις! δυσκολη η διαιτα?

Κέλι μου να πας σε ερημική παραλία! τα παιδιά που θα τ'αφησεις? αλήθεια γιαγιάδες δε παίζουν?

βαριέμαι σπιτι! λέω να ξαναπάω καμία βόλτα με τον μικρό εδώ κοντά μες στη νταλα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια θυμάστε που σας έλεγα για την κοιλιά μου που ειμαι σαν 4-5 μηνών έγγυος και ήταν σα μπαλονάκι;; Εγώ που είχα κοιλιά όχι απλά πλάκα αλλά έμπαινε και μέσα..... εεε... αποφάσισα λοιπόν να πάω σήμερα να την δούνε γιατί δεν μπορούσα να το δικαιολογήσω από τη γέννα να έχιε μείνει έτσι τόσους μήνες μετά.....

Τελικά έχω ομφαλοκήλη και πρέπει να κάνω εγχειριση... :-( :-(

PCqNp2.png

Kορίτσια θυμάστε που σας έλεγα για την κοιλιά μου που ειμαι σαν 4-5 μηνών έγγυος και ήταν σα μπαλονάκι;; Εγώ που είχα κοιλιά όχι απλά πλάκα αλλά έμπαινε και μέσα..... εεε... αποφάσισα λοιπόν να πάω σήμερα να την δούνε γιατί δεν μπορούσα να το δικαιολογήσω από τη γέννα να έχιε μείνει έτσι τόσους μήνες μετά.....

Τελικά έχω ομφαλοκήλη και πρέπει να κάνω εγχειριση... :-( :-(

αμάν ρε χριστινάκι...τι ειναι αυτό? για πες!

πώς εγινε? λογω εγκυμοσύνης?

τι εξετάσεις εκανες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Nαι λόγω εγκυμοσύνης!! Είχα και την προδιάθεση προφανώς.... άστα!! Δεν είναι από τις σοβαρές επεμβάσεις αλλά όσο να'ναι...χειρουργείο είναι...αναισθησία κάνεις...ε,...δεν πετάω και όλας!!!

Δεν έκανα καμιά εξέταση...απλά πήγα στα επείγοντα και με είδε χειρουργός και το κατάλαβε αμέσως μόλις την είδε και με ψηλάφησε!!

PCqNp2.png

χριστινακι?θα πας και σε αλλο γιατρο φανταζομαι ετσι?

εχεις και καποια ενοχληση?αχ μακαρι να μην ειναι και να εκανε λαθος ο γιατρος.

εχτες δεν ενιωθα καθολου καλα.αγορασε η μαμα μου κοτοπουλο απ εξω και μυριζε ολο το αυτοκινητο και μετα για κανα δυωρο ενιωθα κατι αναγουλες αηδια.δεν υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη αλλα αρχισαν στο μυαλο μου διαφορα κακα σεναρια παλι με τα γυναικολογικα.περαστικα χριστινακι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ ειρηνάκο..θα παώ και σε άλλο γιατρό αλλά δεν υπάρχει περίτπωση να μην είναι αυτό...αφού το είχα καταλάβει και μόνη μου ότι κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και αποφάσισα να πάω σε γιατρό σήμερα.. που ουσιαστικά μου το επιβεβαίωσε....

Εσύ με τα γυναικολογικά σε τι φάση είσαι τώρα; Εννοώ σε σχέση με τις εξετάσεις που είχες κάνει....

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!πως ειστε?εμενα εχει ερθει ο μπαμπας του και γι αυτο δεν μπαινω συχνα...ηρθε την μηνιαια του επισκεψη!

ειρηνη μου ακομα ταλαιπωρησε με τα γυναικολογικα?ελπιζω να μην ειναι τιποτα σημαντικο και να το ξεπερασεις γρηγορα...

χριστινακι να το ψαξεις κι αλλο πριν κανεις το οτιδηποτε μπορει να ειναι και λαθος....ειχες ενοχλησεις και πηγες?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Eυχαριστώ ειρηνάκο..θα παώ και σε άλλο γιατρό αλλά δεν υπάρχει περίτπωση να μην είναι αυτό...αφού το είχα καταλάβει και μόνη μου ότι κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και αποφάσισα να πάω σε γιατρό σήμερα.. που ουσιαστικά μου το επιβεβαίωσε....

Εσύ με τα γυναικολογικά σε τι φάση είσαι τώρα; Εννοώ σε σχέση με τις εξετάσεις που είχες κάνει....

μου ειπε ο γιατρος να το παρακολουθουμε καθε 6 μηνες και αν θελω μπορω να παω για επεμβαση απο τωρα.δηλαδη να αφαιρεθει το σημειο που εχει προβλημα.δεν ξερω τι θα κανω.τις περισσοτερες φορες σκεφτομαι τα χειροτερα.

4ywWp2.png

Καλησπέρα και απο μένα!

είμαι ενα πτώμα καθιστό που τρώει κορν φλέικς!

χριστινάκι τι να πω! μακάρι να το περάσεις οσο πιο ευκολα γινεται! πρέπει να το κάνεις άμεσα? τουλάχιστον μετά θα γινει φλατ η κοιλιά???? (λεμε καμιά χαζομάρα να ξεχνιόμαστε)

ειρηνάκι μην αγχώνεσαι κοριτσι μου και μη παει συνέχεια το κακό στο μυαλό σου! αυτα τα γυναικολογικά τα έχουν παααραααα πολλές!

εγώ σημερα κουραστηκα απίστευτα, μαλλωσα και με τον γιώργο, εσπασα ενα ποτήρι, εφαγα σα βόδι, πονάει το κεφάλι μου...καλύτερα να παω για ύπνο!

γλυκουλα ολα καλά? ξαφνιάστηκα μ'αυτο που ειπες για τον μπαμπά του μικρου. Δεν ήξερα οτι δε μενετε μαζι. Κατάλαβα καλά? λέω βλακείες???? ειναι και η κουραση!

καληνυχτααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα και απο μένα!

γλυκουλα ολα καλά? ξαφνιάστηκα μ'αυτο που ειπες για τον μπαμπά του μικρου. Δεν ήξερα οτι δε μενετε μαζι. Κατάλαβα καλά? λέω βλακείες???? ειναι και η κουραση!

καληνυχτααααα

καλησπερα λορετακι....ναι καλα καταλαβες δεν μενουμε μαζι με τον μπαμπα του μικρου και ουτε ημαστε παντρεμενοι.....γενικως δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις τωρα προσπαθουμε να βρουμε τροπο επικοινωνιας....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερα.Δε μας παει καλα στο καφε Ιανουαριου μου φαινεται,κι εγω μια απο τα ιδια,τα γυναικολογικα μου δεν λενε να περασουν,απο τοτε που γεννησα ολη την ωρα αντιβιωση και κρεμες και δεν υποχωρει με τιποτα.Ειπα να επισκεφτω ενα εφημερων αλλα ποιος θα κρατησει τα παιδια;η μαμα μου σημερα γυρναει και η πεθερα μου γυρισε εχτες αργα οποτε κρεμομαι απο τα χειλη τους ποια μπορει τελευταια ωρα.

Χριστινακι περαστικα και καλη επιτυχια.

Γλυκουλα δυστυχως δεν μπορεις να αποφυγεις τις επισκεψεις αλλα σιγα σιγα θα φτιαχνουν τα πραγματα,οι αντρες παθαινουν κατι με τα μωρα,εδω κοντευει να γινει επισκεπτης ο δικος μου.:?

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κι απο μενα....Χριστινακι μου κατ ΄αρχην να ευχηθω σε σενα πουλακι μου γρηγορα περαστικα.....πως δημιουργειται;;ξερω οτι εχουν φοβο τα μωρακια δεν ηξερα οτι μπορει και εμεις να τη παθουμε...γινεται αν σηκωσεις βαρος ή λεω βλακειες;ποτε θα κανεις την εγχειρηση με το καλο;Ειρηνουλα μου τι να σου πω παλι εσενα;;;εστιασε σε παρακαλω στη μετακομιση και στο οτι το νεο σπιτι εχει δωματιο για το γαντζο σου και ασε τα γυναικολογικα σου!;)

Λορετακι μου τι εγινε ρε;;Γιατι εφγαες σα βοδι;;;δε μπορουσες να φας τουλαχιστον σα μοσχαρι;;;;αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον η αγελαδα σου ταιριαζει καλυτερα! :)

Γλυκουλα ερχεται μια φορα το μηνα και το βλεπει;;;;;τοοοοοσο συχνα;;;;σκοτωνεται........

Κελακο μου.......πιαστες απο το μαλλι γιατι αυτο ειναι ζητημα υγειας!Αιντε μπραβο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημεεερααααααα

τι μου κάνετε? εγώ θέλω να ζητήσω απο τον άι βασίλη (αν δεν έχει πάει τριήμερο πουθενά) να μου δώσει μία νύχτα τρελού, αδυσώπητου(;;;;), ατελειωτου, συνεχους ύπνου!!! γίνεται καλέ μου άι βασίλη;;

οχι είπε, δεν γίνεται!

ξυπνάω να τον ταίσω και δε με πειράζει, αλήθεια, αλλά μετά κάνω μιαμιση ώρα να ξανακοιμηθώ μπουχοχουουουουου! ο γιώργος δίπλα κοιμάται σαν πουλάκι (κάπως μεγάλο) και θέλω να τον κοπανίσω με το βιβλίο τόμος που διαβάζω...

Βρε κορίτσια γιατί έτσι? Κέλι να αφήσεις τα παιδιά και να πας να σε δουν. Δε θα ειναι τιποτα αλλά πρεπει να πας.

Ελενάκι δεν ειναι καλύτερα ο μικρουλης? εσύ?

γλυκουλα ελπίζω να βρειτε μια λύση με τον μπαμπά του μικρου και να αναλάβει ευθύνες ουσιαστικές και οχι μόνο επισκέψεις!

πάω να κυλιστώ στα πατώματα με τον γιο μου και ερχομαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μπααα μαζευτηκατε;Γιατι βηχει βρε Ελενακι;κρυωσε;

Δε ξερω αν δεν ειναι τιποτα εχω αρχισει και ανησυχω πολυ,γιατι δεν υποχωρει τοσους μηνες;τι μικροβιο ειναι αυτο;μηπως ειναι κατι σοβαρο και το κουκουλωνω τοσους μηνες;για να δουμε!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...