Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερες κι απο μενα!Μολις πριν λιγο ξυπνησα ....κοιμαμαι απο τις 2200 χτες.....ειμαι καλυτερα,εκτος απο τον πονολαιμο και μια...νεα καταρροη!τεσπα...ο μικρος ηταν ανησυχος φυσικα το βραδυ...μια φτερνιζοταν και μια εβηχε ο κακομοιρης....τωρα κοιμαται ακομα .....

Τα δοντακια δε βγαινουν μαζι...δυστηχως!καλα θα ηταν να τελειωναμε κι ολας αλλα....εεεεεεεεχουμε ταλαιπωρια αρκετη.......

Καλημερα γλυκουλα(συνωνοματη)τι κανει το γλυκουλι σου που ξυπναει απο τα αξημερωτα;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα χριστινακι!πως και πρωινη πρωινη;;;;

Ειρηνη συγνωμη ρε.....θα εχει δικο του δωματιο το παιδι;;;;;ε ΟΧΙ! απαραδεκτο!!!καλα...τι σοι ανθρωποι φτιαχνουν σπιτια με ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ δωματια;;;;;;ελεος δηλαδη..........:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημεεερααα και απο μένα!

ξυπνήσαμε και μεις! ο μικρός εκανε ενα 8ωρο σερί (το λέω με χαρά γιατι ειναι πολυ σπάνιο) αλλά εγώ ξυπνουσα κάθε λίγο για να τον ταίσω:evil:

και μετα δωστου να διαβάζω μες στη νύχτα για να κοιμηθώ. Και εχω και ενα τεραστιο βιβλίο και οταν με παιρνει ο υπνος πεφτει πανω στη μουρη μου και ξαναξυπνάω...μπουχουχουχοχυ:P

Ειρηνάκι, με γεια το σπιτι! ειναι ωραίο? φωτεινό? ακριβό?

να κοιμαται και ο μικρός στο δωματιάκι του γιατι απ'οτι ελεγε τις προάλλες "μ'εχει πρήξει η μαμά μου τα βράδυα, ροχαλίζει και δε μ'αφηνει να κοιμηθώ"

μπουααα βρε πως τα λέω πρωι πρωι

ελεναααααααααακιιιιιιιιιιιιι τι επαθες πουλάκι μου? κρυώσες? και το αγορι μας????

περασατε καλά στο βαφτίσι?

χριστινάκι οι ερημική παραλία ηταν απαραιτητη για την ομαλή συνέχιση του γάμου μου..μόνο αυτό σου λέω:wink:

πάω να κάνω φρουτα στον μικρό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι τι να πω κι εγω οντως τα λες πολυ ωραια πρωι πρωι και ζηλευω η γυναικα! :)

Καλα ητανε πηγαμε και για ενα καφεδακι μετα με τους συναδελφους του αντρα μου και μετα για φαγητο με τους γονεις μου...ασε πολυ τρεξιμο μιλαμε....τωρα ξυπνησε ο μπουλης!τιγκα στο σκ@το!ειναι ευδιαθετος αλλα....βηχει....ελπιζω να μη μας κανει κανα χουνερι τελευταιες μερες.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα.Λορετα ενα θα σου πω:Επειγοντως πρεπει να παω κι εγω σε καμια ερημικη παραλια γιατι δεν βλεπω να συνεχιζετε ομαλα ο δικος μου ο γαμος.:?Ηταν πολυ ωραια αλλα ρε παιδια το μωρο ξεβολευτηκε και αρχισαν αλυσιδωτα παρατραγουδα,τι να σας λεω,αρων αρων γυρισαμε,αφου του ειπα δεν θελω να παω διακοπες!!!!!:twisted:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσαρες μου.τι μου κανετε?καλη εβδομαδα και καλο μηνα.εμεις ακομα να επισκευασουμε το πισι.περναμε ωραια.τρωμε πρωι απογευμα φρουτοκρεμα.ακομα δεν εχουμε συνηθισει την διαφορα στα κακακια μας και καθε φορα κλαιμε.ακουσαμε και λιγο κλαμα και μας κακοφανηκε.σας αφηνω παμε για την κρεμα.φιλακια.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!! Λορέτα μου κάπως πρέπει να τον σωσουμε αυτό τον γάμο, εμεις ευτυχώς χρησιμοποιήσαμε τη γιαγια- α, ναι μαγική λέξη, τις ξαναπήγαμε τις σουσουράδες το Σ. και μάλλον θα τις πάρουμε Τετάρτη, άντε γιατί με τόσααα παιδιά στο σπίτι... δύσκολα!!! Κ εδώ ξαναέρχομαι στον Κελάκο... σου το χω ξαναπεί: χαρά στην υπομονή σου! Εσας καμιά γιάγιά δεν παίζει;;; Μη νομίζεις ότι για μενα ήταν εύκολο, η μαμά μου έχει χοληστερινη, θυροειδή, γόνατο... πρέπει να περπατάει να πέρνει ΄χαπια να είναι ήρεμη και τέτοια, όχι δεν έιμαι άσπλαχνη κόρη απλά τη Δευτέρα τα πήρα και τα πήγα- τα μεγάλα- και κατάλαβε ότι ήμουν στα πρόθυρα παράνοιας και τα κράτησε... μέχρι Τέτάρτη που μας πέρασε και πάλι Σάββατο για να δούμε μέχρι πότε.... η κάλη μου η μανούλα, γι αυτό και γω δεν την ζορίζω μόλις μας πιάνουν τα πραγματικά δύσκολα επεμβαίνει μέχρι τότε όμως κάνει τον κινέζο!!!! :roll:

Δοντάκι βγάλαμε και μεις ένα μικρούτσικο, δεν φάινεται δηλαδή με το μάτι π΄ρεπει να το ψηλαφίσεις!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

χαχαχαχαχαχα καλημερα βρε ταο!με γεια και σας το δοντακι και καλα κανεις και το διευκρινιζεις οτι δε φαινεται για να μη περιμενει φωτο το Λορετακι!χαχαχαχαχαχαχα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι, καλήμέρα, περαστικά και σε σας, που την πατήσατε καλέ;;; Ναι δεν διαβαζω τα προηγούμενα πέστα στα γρήγορά!!

ΤΑΟ

ξερω κι εγω μωρε;;;;τρεις την ωρα ετσι ειμαστε και γω το μωρο!!τεσπα...εσεις τι κανετε;;καλοπερνατε βλεπω!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

μήπως παίζει αιρ- κοντίσιον;;; ή το αλλεργικό;;; Άσχετο όμως για μωρό, ε;;;

Σας είπα ότι ξεκινάω δίαιτα;;; Όχι ψεύτική, αληθινή, βρήκα μια απο ίντερνετ- επί πληρωμής παρακαλώ, αλιώς δεν εκτιμάω τίποτα εγώ - :rolleyes: - και είπα ότι ήρθε η ώρα, ε, ναι δεν παέι άλλο, λίγο ένας γάμος που πήγαμε και δεν χωρούσα πουθενά, λίγο το ότι μείναμε οι δυο μας και αισθάνθηκα μια διαφορά - :mrgreen:- ειπα τέλος και καλή αρχή!!! Αυτά, έχω ΄βαλει μεγαλο στόχο δέκα κιλά σε τρεις μήνες, γιατί αν ήταν να τα ξεπετάξω το ξέρω δεν θα τα κατάφερνα! οποτε ευχηθήτε μου κουράγια και σύνεση!

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...