Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βγαλαμε δοντακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Το ειδα τη Παρασκευη το απογευμα πριν φυγουμε αλλα σιγουρευτηκα σημεραααααα!!!!!! :) :) :) :)

Γυρισαμε και σπιτακι μας γιατι αυριο θα παμε σε βαφτιση....δυο καλα σε μια μερα;;;;τυχαιο;;;;;; δε νομιζω!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπραβο το μικρακι σου ελενη αντε και στα δικα μας.

εδω ειμαι βρε ειρηνη μου ομως δεν εχουν σχολειο και με εχουν πεθανει ειναι και η ζεστη δεν αφηνουν και την μικρη να κοιμηθει και ειναι μεσα στην γκρινια εχω και τους αλλοδαπους ασε εχω φρικαρη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Και εγώ εδώ!

Ελενάκι μεγια το δοντάκι!! Άντε και στα κοψίδια τώρα γιατί σα να αδυνάτισε τελευταία!! :wink:

Eιρηνάκο μεγιά το σπίτι!!! Αχχχ...άντε και στα δικά μας!! Γρήγορα το βρήκατε εε; Το σημαντικό είναι ότι σας αρέσει πολύ!! (και ο γαντζουλίνος θα έχει επτέλους το δωμάτιο του να κοιμάται μοναχούλης του!!)

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια και καλομηνα!!!!!

ελενακι μπραβο για το δοντι εμενα παει για το δευτερο τωρα και γκρινιαζει αρκετα...

ειρηνη εισαι σωστος σωματοφυλακας του καφε μας!!!ευγε!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

καλά περάσαμε αλλά πολύ κουραση! ο μικρός βγήκε ΕΝΤΕΛΩΣ απο το πρόγραμμα, δεν έφαγε ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά εκανε τρελο μπανάκι...

εκανα και γω με τον αντρουλη μου ενα τριωρο μπανακι σε μια ερημική παραλία χθες και μόνο αυτό αξιζε τα υπόλοιπα!!!

Ελενααααακιιιιιι με γεια το δοντάκι σας...βάλε φώτο να το δουμε!

τα υπόλοιπα αργότερα η αυριο..

σας φιλωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπερα κοριτσαρες μου!τι κανετε;ολες καλα απ΄οτι ειδα!!!Εγω ειμαι ψιλοχαλια ποναει λαιμος ποναει κεφαλι(κοψει κεφαλι;;;;;)ποναει σωμα γενικοτερα....μωρο επισης χαλια....μυξες ατελειωτες με λιγο αιματακι που και που...(;;;) και φυσικα....τι αλλο;;;;;βηχας!!!!τεσπα...ελπιζω αυριο καλυτερα!Σημερα περασαμε καλα αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κουραση...παω λοιπον να λιωσω και τα λεμε αυριο ναι;;;φιλακιαααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

μπραβο το μικρακι σου ελενη αντε και στα δικα μας.

εδω ειμαι βρε ειρηνη μου ομως δεν εχουν σχολειο και με εχουν πεθανει ειναι και η ζεστη δεν αφηνουν και την μικρη να κοιμηθει και ειναι μεσα στην γκρινια εχω και τους αλλοδαπους ασε εχω φρικαρη.

και στα δικα σας γισ δοντακι!!

μπουμπου μου ευχομαι να ηρεμησουν πολυ συντομα τα αντρακια σου και οι αλλοδαποι σας να γινουν ρομποτακια και να μην χρειαζονται τιποτα.αερα και νερο μονο.:tongue::tongue:

Και εγώ εδώ!

Ελενάκι μεγια το δοντάκι!! Άντε και στα κοψίδια τώρα γιατί σα να αδυνάτισε τελευταία!! :wink:

Eιρηνάκο μεγιά το σπίτι!!! Αχχχ...άντε και στα δικά μας!! Γρήγορα το βρήκατε εε; Το σημαντικό είναι ότι σας αρέσει πολύ!! (και ο γαντζουλίνος θα έχει επτέλους το δωμάτιο του να κοιμάται μοναχούλης του!!)

σε ευχαριστω πολυ χριστινακι μου.ευτυχως το βρηκαμε πολυ γρηρορα.

εχει μονο ενα αρνητικο.....

το οτι ο γαντζουλινος μου θα εχει επιτελους το δωματιο του να κοιμαται μοναχουλης:twisted::twisted:

καλησπερα κοριτσια και καλομηνα!!!!!

ελενακι μπραβο για το δοντι εμενα παει για το δευτερο τωρα και γκρινιαζει αρκετα...

ειρηνη εισαι σωστος σωματοφυλακας του καφε μας!!!ευγε!

ποσο καιρο σας πηρε για το δευτερο λενιω?καλα αυτα δεν βγαινουν μαζι?

οσο για τους σωματοφυλακες ναι καθομαι και ελεγχω μην μπουν εξωφορουμικοι.

ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

καλά περάσαμε αλλά πολύ κουραση! ο μικρός βγήκε ΕΝΤΕΛΩΣ απο το πρόγραμμα, δεν έφαγε ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά εκανε τρελο μπανάκι...

εκανα και γω με τον αντρουλη μου ενα τριωρο μπανακι σε μια ερημική παραλία χθες και μόνο αυτό αξιζε τα υπόλοιπα!!!

Ελενααααακιιιιιι με γεια το δοντάκι σας...βάλε φώτο να το δουμε!

τα υπόλοιπα αργότερα η αυριο..

σας φιλωωωωω

μπραβο λορρετακι .θα ηταν πολυ χαρουμενο το δελφινακι σας.

Καλησπερα κοριτσαρες μου!τι κανετε;ολες καλα απ΄οτι ειδα!!!Εγω ειμαι ψιλοχαλια ποναει λαιμος ποναει κεφαλι(κοψει κεφαλι;;;;;)ποναει σωμα γενικοτερα....μωρο επισης χαλια....μυξες ατελειωτες με λιγο αιματακι που και που...(;;;) και φυσικα....τι αλλο;;;;;βηχας!!!!τεσπα...ελπιζω αυριο καλυτερα!Σημερα περασαμε καλα αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κουραση...παω λοιπον να λιωσω και τα λεμε αυριο ναι;;;φιλακιαααααααααα!!!

ρε συ λελενη μου τιποτα δεν αφησες?ολοα τα επαθες?περαστικα σου μουμπουκακι μου.

4ywWp2.png

καλημερεεεεεεεεεεεεες!!!!τι κανετε?εμεις ξυπνησαμε απο τις 6 παλι και παιζουμε....

ειρηνακι το πρωτο δοντι το εβγαλε περιπου 4 μηνων και εδω και ενα μηνα πολεμαμε για το δευτερο δεν ξερω αν βγαινουν ολα μαζι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Kαλημερούδια!!! Ελενάκο πως είσαι σημερα;; Ελπίζω καλύτερα!!

Ειρήνη χααχαχ ήμουνα σιγουρη οτι για σένα θα είναι αρνητικό το ότι ο γαντζουλίνος θα έχει δικό του δωμάτιο!! Σοβαρά όμως τώρα.. μη στενοχωριέσαι και θα δεις ότι θα σου πάρει μερικές μέρες μέχρι να το συνηθίσεις απλά και μετά όλα καλά!!

Λορεττάκι...καλοπεράσατε στας ερημικάς παραλίας;;; εεεε;;; εεεε;;;;:wink::wink:

Γλυκούλα νωρίς ξυπνάει το μικρό σου εε; Εμένα ξυπνάει συνήθως κατά τις 7.30 αλλά μιλάει μόνη της στο κρεβάτι (δεν πηγαίνω) και μετά από λίγο ξανακοιμάται...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...