Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

το ειπα που να θυμαμαι καλε? με τοσο κοσμο που συγχωρω καθημερινα το ξεχασα και ειναι ειμαι παππας.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι θελει να πει ο ποιητης με αυτη τη φραση;;;;;;;;;

α. και ειμαι παππας το ειναι γραφτηκε κατα λαθος

β. και ειναι παππας το ειμαι γραφτηκε κατα λαθος

γ.τιποτα απο τα δυο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε τρελοκομεια τι θα γινει με εσας;:tongue::tongue:

Μαρη Ελενη στο νετ εισαι,στο τηλ εισαι ολα τα προλαβαινεις πουλακι μου εσυ;δε σου ξεφευγει τιποτις;

Για το δοκιμαστικο θα φυγουμε αυριο και ο Θεος βοηθος...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσάκια μου! Κ εμεις εδώ προς το παρόν ήσυχα βλέπουμε κ λίγο ΤV γιατί αλλιώς.... ευτυχώς αύριο θα παμε κ μεις χωριό, έχουμε τα γενεθλια του μικρού της αδερφ'ης μου κ μετα βλέπω να αφήνω τις μεγαλες πάνω πάλι για 2,3 μέρες! εσεις ετοιμάζεστε για μπανάκια, ε;;; Εμεις φέτος καναμε ελάχιστα τελικά, αλλά ΕΕΕΕΧΟΥΜΕ α΄κόμα καλοκαίρι, που θα πάει; ΑΑΑ, και τελικά θα πάμε Μυτιλήνη από 26 με 2 Σεπτέμβρη, οπότε κ επιστρέφουμε... βέβαια πανάκριβα τα εισητήρια αλλά τουλάχιστον πληρώνουμε ελάχιστα στα δωμάτια επειδή έχουμε εισητήρια κοινωνικού τουρισμού! Νυσταζω μωρε, σημερα οι δυο μικρότερες κοιμηθηκαν χαλια...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Κελάκο μέσα είσαι και συ;; Τι κανετε πως την παλεύεται;;; Εσύ μου φάινεσαι τελικά πολύ θηρίο, βρε παιδί μου, λες έτσι να μαι και γω στο τετάρτο;;; να χω πάρει το κολάι; γιατί τώρα με το τρίτο μια διαφορά από πριν την βλέπω!!!

ΤΑΟ

Γεια σου Ταο μου.Πιο κολαι;Χαμπαρι δε θα παιρνεις.:tongue:Για την πλακα σου θα τα εχεις ολα.Μεχρι τα 2 πρωτα ειναι δυσκολα....:mrgreen:

Στην αρχη που εκελεισαν τα σχολεια μου φανηκε καπως αλλα εχουμε προσαρμοστει στα νεα δεδομενα,το πιο δυσκολο ειναι το ολη μερα μονη σαν το λεμονι...:)9 ηωρα μου μαζευεται και για βοηθεια ουτε λογος θελει να τον περιποιηθω με τιμες και δοξα αφου λειπει ολη μερα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

oyps, ήρθε και ο μπαμπάς μας!!! καλό μεσημέριΚελάκο, ευχαριστώ για τα κουράγια!

ΤΑΟ

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι θελει να πει ο ποιητης με αυτη τη φραση;;;;;;;;;

α. και ειμαι παππας το ειναι γραφτηκε κατα λαθος

β. και ειναι παππας το ειμαι γραφτηκε κατα λαθος

γ.τιποτα απο τα δυο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε κουτο αυτο ηταν τεστ για να δω εαν πιανεις το πνευμα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και η σωστη απαντηση ειναι η

μ.και ναι ειμαι και παππας.:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

βρε κουτο αυτο ηταν τεστ για να δω εαν πιανεις το πνευμα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και η σωστη απαντηση ειναι η

μ.και ναι ειμαι και παππας.:tongue:

χαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!

ελα να σου πω κοπελια....κι αν εισαι και παππας,με την αραδα σου θα πας!!αντε μπραβο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εδω εγω για λιγο,τωρα ξυπνησαμε και θα φαμε την κρεμα μας.Εσεις γλυκουλα φαγατε;

Με εχει παρει 3-4 τηλεφωνα να δει εφτιαξα το τροχοσπιτο,η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω τελειωσει ψιλοβαριεμαι.:?

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε?εμεις δοξα το θεο καλα.

βρηκαμε σπιτι στην αργυρουπολη και θα παμε τελος αυγουστου.ειναι τελειο και γενικα ηταν ευκαιρια.ωραια.σε λιγο θα αρχισουν τα δυσκολα του πακεταρισματος.

γιαννουλα καλα να περασετε στις διακοπουλες

και εσεις ταο να περασετε καλα.θα τα ξαναπουμε ωστοσο εχετε ακομα μερες μεχρι να φυγετε.

εμας πλεον το δοντακι φαινεται καλα.και δαγκωνει και ακομα καλυτερα

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια!ειρηνηηηηηη τι κανεις?????ο γαντζος σου?καλοριζικο και το σπιτι σας με το καλο να πατε...

εμενα επιτελους κοιμηθηκε τωρα ολη μερα ειχε πολυ γκρινια....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ευχαριστουμε λενιω μου.καλα ειναι το γαντζακι.πραγματικα τωρα ειναι ονομα και πραμα.

απο οπου παω να τον σηκωσω γαντζωνεται και πιανει μαζι του οτι ειναι τριγυρω του.μου θυμηζει τα γερανακια με τα παιχνιδια που εχουν στα περιπτερα.το σκατο!!οταν κανουμε μπανιο ειναι το θεικοτερο που πιανει το μπανιερακι του και το σηκωνει και αδειαζει και τα νερα που ειναι μεσα

κατι θα του φταιει του μικρου..

εκτος και αν τον εχεις κανει και εσυ αγκαλιτσα σαν και τον ε δικο μου.αυτο το παιδι μου οπου το βαλεις κοιμαται εκτος απο το κρεβατι του.τωρα ειναι στον καναπε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...