Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σπιρτο μου εσυ χαχαχαχα...

Στην τραπεζα χρωσταω.Αυτη και για μερα περνουν τηλεφωνο απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Μου εστειλαν μηνυμα στο yahoo οτι θα μου καταργησουν το λογαριασμο του yahoo αν δεν πληρωσω την τραπεζα.Προς το παρων τον εχουν παγωσει.Καταλαβες τιποτα τωρα;

εγω παλι γιατι δεν καταλαβα?

τη σχεση εχει η τραπεζα με το yahoo? και τι δηλαδη τωρα που θα σου κατεργησουν το λογαριασμο εσυ τρομαξες?δεν καταλαβαινω.

εμας 1 φορα μας πηρε 1 τηλεφωνο με τσαμπουκα που δεν ειχαμε πληρωση την καρτα (ευτιχως ηταν καλοκαιρι και ειχα λεφτα) και πηγα στην τραπεζα τους ξε...σα και την ακυρωσα και με παρακαλαγαν να την κρατησω και δεν εχουν σχεση αυτη ταχα αυτα γινονται αυτοματα.αμα δεν πληρωθει 1 δοση.

μ...κιες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανιταρακι μουυυυυ σε παω πολυ λεμεεεεεεεεεεεεε!!!Εισαι ολα τα λεφτααααα!!!Να ι ρε φιλε τετοια θελουν οι παπαρηδες αυτοι μπας και στρωσουν....αν και δεν βλεπω φως στο τουνελ!!!κελααααακοοοοο....με πηρες τηλ;;;;; τωρα γυρισα....ξαναπαρε! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε??εγω τρεχω σαν το βεγγο τα κλασικα ο μπεμπης γκρινια η μαρια το ιδιο και απο χετς ετοιμαζω βαλιτσες φευγουμε ωρε την κυριακη παμε στο χωριο μας και τι χαρα εχω δεν περιγραφετε...θα μπω πιο μετα τωρα ειμαι μεταξυ βαλιτσας σιδερο πληντυριο κατσαρολα φιλιαααααααααα...

Kαλημέρα τσούπρες!!

Κελάκο δεν παίζει να σου έστειλε η τράπεζα μήνυμα στο yahoo ότι θα σου καταργήσουν τον εκεί λογαριασμό.. μήπως κάποιος σου κάνει πλάκα; Μήπως είναι απλά spam? Πάντως αυτό απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ... οπότε μην αγχώνεσαι...

Επιπλέον να σου πω ότι εγώ αρκετές φορές μπορει να καθυστερούσα να πληρώσω τη δόση γιατί βαριόμουνα να πάω, το ξέχναγα κλπ...όποτε με έπαιρναν λοιπόν τους έβριζα και τους το έκλεινα κανονικά στα μούτρα... ανάκγη μας έχουν.. (καλά και εμείς τους έχουμε αλλά λέμε τώρα :mrgreen::mrgreen:)

Από τα πολλά νεύρα που είχα με τα πάρε δώσε τις κατάργησα όλες τις πιστωτικές και ησύχασα..τώρα έχω μόνο χρεωστικές που απλά σου τραβάει λεφτά από το λογαριασμό και δεν 'χρωστάς' πουθενά...

PCqNp2.png

Καλημερα Ιωαννα!!!αντε τυχερουλα!!θα ξεσκασεις λιγο επιτελους!

Χριστινακι κι εγω μια απο τα ιδια!!!οσο αφορα τις χρεωστικες δηλαδη γιατι πιστωτικη δεν εχω βγαλει ποτε μου! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ελενηηηηη πως μιλας ετσι κοριτσι μου;;;;πιπερι στο στομα...:mrgreen:αααα και μαζεψου επιτελους στο σπιτι σου γυριστρο......:tongue:

Μανιταριους ακομα τρεμω λεμε,εχω κατουρηθει,αλλωστε αυτοι θα χασουν,γιατι ειμαι και πολυλογου και ειχαν κινηση με εμενα....:):):)

Χριστινακι σιγουρα ειναι της τραπεζας,ειναι βεβαιο.Επισης τους βριζω και εγω και μια φορα που το σηκωσε ο πατερας μου ας μην σας πω τη της ειπε,ολα τα κοσμητικα επιθετα,εεεεεμμ αυτες μιλανε καλυτερα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα Ιωαννα!!!αντε τυχερουλα!!θα ξεσκασεις λιγο επιτελους!

Χριστινακι κι εγω μια απο τα ιδια!!!οσο αφορα τις χρεωστικες δηλαδη γιατι πιστωτικη δεν εχω βγαλει ποτε μου! ;)

Αμ την καλυτερη δουλεια εκανες.Κι εγω μια εχω αναθεμα την ωρα και στιγμη που την εβγαλα.

Σημερα ειμαι στο χωσιμο,φτιαχνω το τροχοσπιτο, σας ειπα οτι αυριο φευγω ε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

κοριτσια ειδατε αυτο με τον παππα που επνιξε το μωρο:(φρικαρα μιλαμε θα τον πλακωσω τον δικο μας αν και θα του το πω απο οταν παω να κλεισω την ημερομηνια να μην τις βουτηξει το κεφαλι αν μου πει μα μαου θα παω αλλου δεν μπορει καποιος θα πει ναι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανιταρακι μου χτες μου το ειπε η ρηνιω....κι αυτη φρικαρε η καημενη...ρε παιδια ....δε γινονται αυτα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσια με τις τραπεζες και τις κρατικες υπηρεσιες εχουμε τραβηξει πολλα ομως πλεον τα χωνουμε ασχημα και απειλουμε και με μυνησεις οποτε πλεον κανουμε την δουλεια μας .

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρακι μου χτες μου το ειπε η ρηνιω....κι αυτη φρικαρε η καημενη...ρε παιδια ....δε γινονται αυτα.....

κι ομως ο κοσμος τρελαθηκε πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14.

δεν ξερεις απο που θα σου ερθει γμτ.

τι ποιος εσυ εισαι? μαρη δεν σου ειπα οτι δεν σου μιλαω?:tongue::tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

αη μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα βλαμενο!!δεν ειπες οτι με συγχωρεσες;;;;;

το ειπα που να θυμαμαι καλε? με τοσο κοσμο που συγχωρω καθημερινα το ξεχασα και ειναι ειμαι παππας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...