Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!Πως ειστε σημερα;;;Αχ ΛΟρετα μου και χρειαζεται και ωραια ειναι!!!Πολυ καλα θα κανεις!Κι εγω το κανω καμια φορα......(2-3 το χρονο συγκεκριμενα!αχαχαχαχαχα)Αληθεια φυγατε;Αν ναι καλα να περασετεεεεεεεε!!! :) :) :)

Μανιταρακι μου ελπιζω μεχρι σημερα να ξεπαρεξηγηθικες!(ειδες;;;νεα λεξη...μονο για σενα! :) )Κελακο μου....κανε κατι με το ρευμα γιατι σε βλεπω την επομενη φορα να γυρνας στα ιντερνετ καφε της σαλαμινας...να παρειις τη δοση σου!χαχαχ :)

Γλυκουλα τι κανεις πουλακι μου;πρωινος ο τσιφτης ε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα,μπαααα ηρθες!!!!!!Γραφτηκα κι εκει κυρια μου για να το εχω δυπορτο,οχι θα περιμενω εσενα ποτε θα ξυπνησεις!!!!!:):)

Λοιπον θελω να σας πω κατι,σε αλλη φαση δεν θα το ελεγα μην γινω ρεζιλι αλλα επειδη σας θεωρω σαν αδερφες μου θα το πω.Τα εχω παρει στο κρανιο.Επειδη εχω καθυστερησει να πληρωσω την τραπεζα μου εστειλαν μηνυμα στο yahoo τι μου εχουν παγωσει τον λογαριασμο και οτι αν δεν παω να τα βαλω θα τον καταργησουν.Ρε παιδια,που με βρηκαν;;;:twisted::twisted:O big brother γιναμε;;;και σα να μην φτανει αυτο,μου στελνουν και ενα μηνυμα απο μια ξενη τραπεζα παρε να εχεις,ξαναχρεωσου να ξεχρεωσεις καταλαβες;;;;:twisted:Ειμαι εξαλλη.ασ τον καταργησουν χε@#κα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

δε καταλαβα μαρη................ποσο καιρο δηλαδη εχεις καθυστερησει.....και τι πληρωνεις εκει;;και αφου χρωστας πως θα σου καταργησουν το λογαριασμο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

δε καταλαβα μαρη................ποσο καιρο δηλαδη εχεις καθυστερησει.....και τι πληρωνεις εκει;;και αφου χρωστας πως θα σου καταργησουν το λογαριασμο;

Σπιρτο μου εσυ χαχαχαχα...

Στην τραπεζα χρωσταω.Αυτη και για μερα περνουν τηλεφωνο απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Μου εστειλαν μηνυμα στο yahoo οτι θα μου καταργησουν το λογαριασμο του yahoo αν δεν πληρωσω την τραπεζα.Προς το παρων τον εχουν παγωσει.Καταλαβες τιποτα τωρα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ναι οκ τωρα καταλαβα....:)

Ναιιιιιιιιιιιιι δεν ειναι εξοργηστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που φτασαμε;;Εγω δεν εχω δωσει στοιχεια ηλεκτρονικου ταχυδρομειου....

Τεσπα,εχει κατεβασει καμια λογισμικο φιλτρο ασφαλους διαδικτυου;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

ξαναρθα τον ταισα φρουτοκρεμα και επιτελους κοιμηθηκεεεεεε!!!!

οντως κελι μου ειναι εξοργιστικο τι πραγμα ειναι αυτο????βρισκουν τα παντα ακομα και αν δεν τους εχεις δωσει τιποτα!!!!και εγω ειχα βριστει με καποιον απο που βρηκε τα στοιχεια μου και δεν μου απαντησε....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Το εχουν παρακανει.Εδω ειπαν οτι θα ανοιγουν και τους λογαριασμους μας στις τραπεζες οποτε η δικη μου περιπτωση ειναι μονο η αρχη.:?

Τωρα ψαχνομαι στο safeline για να δω κατα ποσο ειναι νομιμο αλλα για να βαλω και φιλτρο για τα παιδια.Μου πεταει μαλα#$!ς...Σημερα τα εχω παρει:twisted:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

νομιμο δεν ειναι αλλα το κανουν!!!!εγω ηθελα να ηξερα ποιος τους δινει την αδεια και το ψαχνουν!!!και φιλτρο να βαλεις δεν θα καταφερεις κατι και εγω εχω αλλα με βρισκουν ανεταααααα.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γιατι παιρνει κανεις αδεια στην Ελλαδα;;Το φιλτρο το θελω για ασεμνες εικονες,να το πω ευγενικα,που μου πεταει ξαφνικα και καθονται τα παιδια.Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Και καποιες λεξεις που βγαινουν στο ψαχτηρι του google, ελεος.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα,καλημερα.Λορετα πολυ πρωτοποριακη σε βρισκω,εμενα ουτε για τουαλετα δεν το κρατουσε το 1ο,οχι να παω και για ποτακι...:tongue:Ασε που και να το κραταγε δεν θα με αφηνε λογω ζηλειας,αυτο ειναι αλλο καπελο.:)Παντως αν μπορεις να το κανεις, χρειαζεται.

Μανιταρακι πρασινισα γιατι μπηκα για λιγο να δω τι κανετε.Κι εμεις με τις κοτες κοιμομαστε αλλα εχτες επαιζε μονοπολη ο αντρεας με τα παιδια και βρηκα ευκαιρια να ριξω τη ματια μου.:)

καλα τοτε σε συνχωρω..και την ελενη για να μην παραπονιεται.και τελικα το πισι δεν το εκλεισα το βραδυ.:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...