Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε ΚΕλακο!!!Κι εγω μια απο τα ιδια!!Τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα...αλλα πριν μεινω ειχα παρει ε...μερικα ακομη! :) και θελω χασω κι αυτα!!Αντε να δουμε ποσο θα αντεξω!!!Παντως το τριημερο...το ξεχ@σα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αστα να πανε κελακο ψομολυσαω και εγω αλλα ειπα δεν θα κρατηθω..εγω εχω να χασω ακομα 5..ποσα κιλα πηρες??εγω 21..

Αμαν βρε Αννια μου!!Ασε και λιγο κρεας πανω σου παιδακι μου!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αστα να πανε κελακο ψομολυσαω και εγω αλλα ειπα δεν θα κρατηθω..εγω εχω να χασω ακομα 5..ποσα κιλα πηρες??εγω 21..

Ολες στην ιδια συνομοταξια βλεπω ε;;;;Κουραγιοοοοοοο.Δεν ξερω ποσα πηρα,μια χαλασμενη ζυγαρια ειχα την οποια τελικα την πεταξα απο τα ρουχα το καταλαβα γιατι μπηκα σε ολα οσα φοραγα πριν μεινω εγκυος.Εγω ομως ειχα παρει πολλα στην 1η και 2η εγκυμοσυνη και ποτε δεν τα εχανα ολα οποτε τωρα ηρθε η ωρα,διοτι εχω λαλησει κιολλας και το χρειαζομαι,ξεκινησα 55 κιλα και τοσα χρονια εχω κλειστει στο καβουκι μου.Εσυ παντως μια χαρα τα πας,5 κιλα τελεια σε βρισκω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι ρε ΚΕλακο!!!Κι εγω μια απο τα ιδια!!Τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα...αλλα πριν μεινω ειχα παρει ε...μερικα ακομη! :) και θελω χασω κι αυτα!!Αντε να δουμε ποσο θα αντεξω!!!Παντως το τριημερο...το ξεχ@σα!!!

Ναι μωρε κι εγω εφαγα,ειναι κι αυτος ο αντρας μου που ολη την ωρα τι θα φαμε και τι θα φαμε με παρασερνει,αλλα αυτος ειναι τσιχλα καταλαβες;;;Εχω και τα μικρα που τρωνε και καμια λιχουδια αντε να κρατηθεις εδω μεσα....:mad:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

εγω θελω να μεινω 54-55αλλα εχω κολλησει στα 60απο τα 71που εφτασα το βοδι..και δεν ειμαι και κανενα πρωτο μποι..1,68ταπα ειμαι..κοριτσια εμενα μου ηρθε περιοδος 11του μηνος και εχω ακομα πολυ αιμα σχετικη..ποσς μερες κραταει η περιοδος μετα την γεννα?

:-D

Ναι μωρε κι εγω εφαγα,ειναι κι αυτος ο αντρας μου που ολη την ωρα τι θα φαμε και τι θα φαμε με παρασερνει,αλλα αυτος ειναι τσιχλα καταλαβες;;;Εχω και τα μικρα που τρωνε και καμια λιχουδια αντε να κρατηθεις εδω μεσα....:mad:

Αχ....εμενα ο αντρας μου κανονικος ειναι αλλα φαινεται πολυ αδυνατος!Κι ολη την ωρα τρωει πατατακια γαριδακια πιτσες...ε..ποσο να κρατηθω η γυναικα!Εσω και τις γιαγιαδες που φερνουν ολη την ωρα λιχουδιες για τον μεγαλο και εγω ωσ καλη μανα που φροντιζει για το καλο του παιδιου της τα τρωω μονη μου...ε...για να μη χαλασουν τα δοντακια του απο τα πολλα γλυκα...:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω θελω να μεινω 54-55αλλα εχω κολλησει στα 60απο τα 71που εφτασα το βοδι..και δεν ειμαι και κανενα πρωτο μποι..1,68ταπα ειμαι..κοριτσια εμενα μου ηρθε περιοδος 11του μηνος και εχω ακομα πολυ αιμα σχετικη..ποσς μερες κραταει η περιοδος μετα την γεννα?
Ε, οχι ρε συ Αννια!!!!Μια χαρα εισαι!!Προς το ψηλο!!(εγω 1,67 :) )Μη τρελλαθω!Εμενα ολες οι φιλες μου ψηλη με λενε....(μαλλον ειναι αυτες πολυ κοντες ε;;:tongue::tongue::tongue:) Εγω 58 θελω να παω και θα ειμαι οκ! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Aχ κοριτσάρες μου πόσο σας χάρηκα...

3 σελίδες?Οι παλιές καλές εποχές....Εμείς εδώ με το Δροσουλάκι.....

Ακούμε τραγούδια και τραγουδάμε.. Χορεύουμε και τέτοια....Εμείς ξυπνάμε τρώμε και κοιμόμαστε τα βράδια...Έχουμε όμως μια συνήθεια...Πρωί πρωί κακάκια οπότε μένουμε ξύπνιοι κανα δίωρο αλλά χαλάλι του μετά ξυπνάμε 11:30 12...Σήμερα στις 1....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ....εμενα ο αντρας μου κανονικος ειναι αλλα φαινεται πολυ αδυνατος!Κι ολη την ωρα τρωει πατατακια γαριδακια πιτσες...ε..ποσο να κρατηθω η γυναικα!Εσω και τις γιαγιαδες που φερνουν ολη την ωρα λιχουδιες για τον μεγαλο και εγω ωσ καλη μανα που φροντιζει για το καλο του παιδιου της τα τρωω μονη μου...ε...για να μη χαλασουν τα δοντακια του απο τα πολλα γλυκα...:tongue::tongue::tongue:

Κι εγω επειδη ειμαι καλη μανα δεν εχασα ποτε τα κιλα των 2 πρωτων εγκυμοσυνων.:lol::lol::lol:Καλε με δουλευετε;;;;;εγω ειμαι 1,60,ποσα πρεπει να παω;;;40 κιλα;;;;οεο;;;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Aχ κοριτσάρες μου πόσο σας χάρηκα...

3 σελίδες?Οι παλιές καλές εποχές....Εμείς εδώ με το Δροσουλάκι.....

Ακούμε τραγούδια και τραγουδάμε.. Χορεύουμε και τέτοια....Εμείς ξυπνάμε τρώμε και κοιμόμαστε τα βράδια...Έχουμε όμως μια συνήθεια...Πρωί πρωί κακάκια οπότε μένουμε ξύπνιοι κανα δίωρο αλλά χαλάλι του μετά ξυπνάμε 11:30 12...Σήμερα στις 1....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας...

Γεια σου Στεγια,ειδες;;;μπηκα εγω η πολυλογου και τις ξεσηκωσα.Κι εμενα μου εκανε καλο παντως η παρεουλα,τοσες μερες δεν μπηκα απο χαλια ψυχολογια αλλα τελικα χειροτερο ηταν...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σου Στεγια,ειδες;;;μπηκα εγω η πολυλογου και τις ξεσηκωσα.Κι εμενα μου εκανε καλο παντως η παρεουλα,τοσες μερες δεν μπηκα απο χαλια ψυχολογια αλλα τελικα χειροτερο ηταν...

Κελάκο μας έλειψες...Μωρέ καθόσουν και έπηζες μόνη?

Εμείς εδώ τι κάνουμε?Παρηγορία η μια στην άλλη....

Ξύπνησε και τον θηλάζω...Σωτηρία το σλινγκ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κελάκο μας έλειψες...Μωρέ καθόσουν και έπηζες μόνη?

Εμείς εδώ τι κάνουμε?Παρηγορία η μια στην άλλη....

Ξύπνησε και τον θηλάζω...Σωτηρία το σλινγκ......

Επηζα δε θα πει τιποτα,κι ακομα δηλαδη την παλευω.Κι εμενα μου λειψατε παρα πολυ ομως.Μια χαρα η λυση που βρηκες.Εμενα προς το παρον κοιμαται και καθαριζω το σπιτι γιατι νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου,ταυτοχρονα γραφω κιολλας.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Επηζα δε θα πει τιποτα,κι ακομα δηλαδη την παλευω.Κι εμενα μου λειψατε παρα πολυ ομως.Μια χαρα η λυση που βρηκες.Εμενα προς το παρον κοιμαται και καθαριζω το σπιτι γιατι νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου,ταυτοχρονα γραφω κιολλας.:tongue:

σε νιώθω.......

όποτε κοιμάται κάνω καμιά δουλειά..

Ξέρω ξέρω εμένα είναι ένα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

σε νιώθω.......

όποτε κοιμάται κάνω καμιά δουλειά..

Ξέρω ξέρω εμένα είναι ένα.....

Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι για μενα ισχυει το ενα ισον κανενα τωρα πια,οταν ομως ειχα κι εγω ενα ολα μου φαινονταν βουνο κι ας ηταν τιποτα μπροστα στο τωρα,οποτε εχοντας περασει απο αυτο το σταδιο σε καταλαβαινω απολυτα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...