Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε και μεις!

ψόφισα με τον μάρσιπο! ουφ, βαρυνε ο μικρουλης χοντρομπουτουλης...θα βγάλω τα μπουτάκια μια φωτο και θα σας τα δείξω...:mrgreen:

θηλασε σαν τρελός και κοιμηθηκε!

χριστινάκι μονη σου το εβαψες το δωμάτιο? ολα αυτά σημερα? τι να πω βρε παιδί μου, μπράβο!!!!

και γω θα ήθελα να το βάψω το σπιτι γιατι ειναι ασπρο κατασπρο αλλά ειναι φρεσκοβαμμένο γμτ...

γλυκουλα γιατι δεν κοιμαται ρε συ ο μικρουλης? μπράβο τον μπαμπά σου, εμενα ειναι λιγο ασχετος μ'αυτά!

ελεναααααακιιιιιιιιιιιιιι!!!! ηρθε ο αντρουλης σου?

θα βγω με κάτι παλιους συναδέλφους σε κανα δυωρο οποτε παω να την πεσω να ειμαι ομορφη και δροσερη!:cool:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπερααααααααα......Πανω που αρχισα να τρεμω απο την στερηση χωρις νετ,τσουπ ηρθε το ρευμα.:)Τι κατασταση ειναι αυτη δεν αντεχω αλλο.

Κατι διαβασα σημερα για ενα κοριτσακι που εχει αντρα τοξοτη...Εδω βρε εγω,κριμα να μην ειμαι μεσα να σου πω τι τραβαω εγω να σε εμψυχωσω.Και το καλυτερο δεν στο ειπα!!!!ειμαι κι εγω τοξοτης.Κολαση γινεται,δε σου λεω τιποτις Τζεσικακι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λορεεεεεταα ακομα χωραει το πουλακι σου;;;Εγω εχτες την εβαλα αν και ειναι μεχρι 9 κιλα και τραβαγα το ποδι της απο εδω τραβαγα απο εκει την εβαλα μεσα με το ζορι την στρουμπουλο μου.:tongue::tongue:Παει η πλατη μου βεβαια.

Ελεεεεεενηηηη που εισαι εσυ μαρη;;;Απο εχτες θελω να στα ψαλω.Τι φτου ξελευτερια ηταν αυτα εχτες με την Λορετα;;;Απο ποιον κρυβεσαι πουλακι μου;;;;Θα σε φτιαξω...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλα μαρη εισαι τρελλη;;;;;για αυτες το λεγα που ηταν πρασινες και δε μιλουσαν....εννοουσα να μπουν να μιλησουν!απο κανεναν δε κρυβομαι και για ποιο λογο να κρυφτω;;ελπζω να μη με παρεξηγησε και καμια αλλη κοπελα(για σενα δε με νοιαζει!)χαχαχαχαχα ηρθε ο αντρουλης παωωωωωωωωωωω!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλα μαρη εισαι τρελλη;;;;;για αυτες το λεγα που ηταν πρασινες και δε μιλουσαν....εννοουσα να μπουν να μιλησουν!απο κανεναν δε κρυβομαι και για ποιο λογο να κρυφτω;;ελπζω να μη με παρεξηγησε και καμια αλλη κοπελα(για σενα δε με νοιαζει!)χαχαχαχαχα ηρθε ο αντρουλης παωωωωωωωωωωω!!!

Χαχαχαχαχαχα ασε κοπελια ηπια ξυδι.:):):)Καλεεεε ασε τον αντρα σου κατσε εδωωωω θελω παρεα λεμε,επαθα στερηση ολη μερα....:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

εγω και παρεξηγηθηκα και μυγιαστικα απο εδω και περα θα το κλεινω το βραδυ το πισι.:mrgreen::mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

κελακο πρασινησες εμφανισου γιατι θα παρεξηγηθω και με εσενα .:tongue::tongue:

τι κανεις καλε τετοια ωρα εδω?χαχα επειδη κοιμαμαι με τις κοτες νομιζω οτι ολλοι κανουν το ιδιο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ηρθα και γωωωω

εγώ μπορεί να ειμαι πράσινη αλλά να το έχω σε αναμονή....βαριέμαι να μπαινοβγάινω...

βγήκα με τους συναδελφους και το αγοράκι μου το οποιο εχει γινει λίγο ζωντοβολάκι...

μετά πεινασε ο μικρός και μου τραβουσε την μπλουζα μες στον κόσμο να θηλάσει.

ευτυχώς ηρθε ο γιώργος και τον πήγε σπιτι και τον τάισε αυτα τα φρουτα πουρα !! εφαγε αρκετο, φανταστειτε ποσο πεινουσε..

ααααχχχχχ οταν εφυγε ο μικρός εγινα αλλος ανθρωπος. Μου 'φυγε το αγχος το στρες και η παχυσαρκία και απολαυσα το ποτάκι μου...

τι κάνετε?

μου'λειψαν τα ποτάκια!

θα βγαίνω απο εδώ και πέρα. Ας τον κρατάει και λίγο ο μπαμπάς του

εμ πως

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα,καλημερα.Λορετα πολυ πρωτοποριακη σε βρισκω,εμενα ουτε για τουαλετα δεν το κρατουσε το 1ο,οχι να παω και για ποτακι...:tongue:Ασε που και να το κραταγε δεν θα με αφηνε λογω ζηλειας,αυτο ειναι αλλο καπελο.:)Παντως αν μπορεις να το κανεις, χρειαζεται.

Μανιταρακι πρασινισα γιατι μπηκα για λιγο να δω τι κανετε.Κι εμεις με τις κοτες κοιμομαστε αλλα εχτες επαιζε μονοπολη ο αντρεας με τα παιδια και βρηκα ευκαιρια να ριξω τη ματια μου.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...