Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ηρθαν τα πεθερικα μου για αυτο εφυγα...εξαιφνης!!! :)

Λορετακι ναι,εφυγε το παλικαρι μου,παει να κανει μπανακι!!

Τζεσικα!!!που εισαι εσυ παιδι μου χαμενη;;;πως πανε οι ετοιμασιες;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εδω ειμαι βρε ελενακι,σας διαβαζω καθε μερα απλως δεν ειμαι και η καλυτερη παρεα τελευταια για να κατσω να γραψω.εχω τις μαυρες μου.για το γαμο ειναι σχεδον ολα ετοιμα.πηραμε προχτες το κοστουμι και ξαναερωτευτηκα τον αντρα μου ετσι που τον ειδα.το μονο που λειπει ειναι ο ανθοστολισμος.εσεις τι κανετε,οι ετοιμασιες της βαπτισης?Υ.Γ. εχω ερωτευτει τον γιο σου,μου θυμιζει την δικια μου που ολη την ωρα γελαει με ανοικτο το στοματακι

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικακι γιατι πουλακι μου εισαι στις μαυρες σου;;;;εδυ εισαι καλα οτο παιδακι σου καλα ο αντρουλης σου καλα ετοιμαζεστε για τη γαμοβαφτιση γιατι στεναχωριεσαι;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

δοξα τον θεο ειμαστε ολοι καλα στην υγεια μας.το παιδακι μου ειναι πολυ βολικο μωρο,δεν με κουραζει καθολου και το χαιρομαι καθε ωρα και στιγμη.με τον αντρα μου αγαπημενοι οπως παντα.απλως με εχει ριξει πολυ το οικονομικο.απο λιγο να ακυρωναμε τον γαμο και παρολα αυτα τον κανουμε με μεγαλο ρισκο.η δουλεια του αντρα μου δεν παει καλα,εγω δεν δουλευω και ειμαι κλεισμενη τελευταια σπιτι και εχω λαλησει

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικακι

αν περιοριζατε τους καλεσμενους;;σε καταλαβαινω ειναι ζορι το οικονομικο....

αν κανατε κλειστο γαμοκαι βαφτιση;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ηδη τους περιορισα στους μισους απ'οτι προβλεπονταν.η βαπτιση θα γινει τον δεκεμβρη.ευτυχως που θα μας βοηθησει και λιγο ο πεθερος μου.αλλα δεν με καιει και τοσο ο γαμος οσο γενικα αυτη η κατασταση που επικρατει τωρα.θα μου πεις τωρα πανω κατω ολοι μας την εχουμε ακουσει με την κριση.τι να πω.απο τα σαλονια στα αλωνια πηγαμε.

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ.....που θα παει....θα γυρισει ο τροχος...θα...απαυτωσει κι ο φτωχος!!!χαχαχαχαχα!!!Πανω απ΄ολα η υγεια!μη το ξεχνας αυτο!Οταν εχουμε την υγεια μας ολα γινονται!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

και αυτο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι να ειναι καλα ο αντρας μου και να μην νιωθει αχρηστος.εγω και το παιδι δεν εχουμε προβλημα γιατι δεν μας λειπει τιποτα,του το λεω συνεχεια αλλα αυτος τιποτα,μες την μαυρη καταθλιψη:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

οσο αυτο με τον τροχο ειναι νομος της φυσης,θα γυρισει που θα παει.το θεμα ειναι μεχρι να γινει θελει πολυ υπομονη και προσπαθεια γιατι δεν αργει να γινει το κακο.εμαθα προσφατα οτι εδω στο νησι πολλα ζευγαρια χωρισανε για το οικονομικο και τρεμει η ψυχη μου.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ααααααααμ....τωρα ειπες ποιο ειναι το πραγματικο σου προβλημα......αγχωνεται ο αντρας σου λογω των δυσκολιων στεναχωριεται και στεναχωριεσαι φυσικα κι εσυ....

αχ ρε τζεσικα...η δουλεια για τον αντρα ειναι πολυ σημαντικη...θελει να νιωθει οτι συντηρει την οικογενεια του,οτι προσφερει ολα οσα χρειαζεστε.....εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του λες ποσο τον αγαπας και ποσο σημαντικο ειναι που ειστε ολοι καλα και αγαπημενοι....ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα κοπελα μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...