Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ Μαρινάκι μου εύχομαι ότι σε στενοχωρεί να περάσει πολύ γρήγορα!!!!!

Ελένη εδώ είσαι ή χτύπησε το ξυπνητήρι για σίδερο;; Περήφανη θα είμαι όταν θα βλέπω το μωρό μου χαρούμενο και ευτυχισμένο...όχι οταν θα κλαίει και θα οδύρεται..μπουχουχ.... τέλος πάντων.. πάω να ξαπλώσω το κουρασμένο μου κορμί και θα τα πούμε αύριο κοριτσάκια μου!!!

υ.γ. καλέ τι πάθατε όλες με το σίδερο στις 11??

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεεεραααα!!!

τι μου κάνετε?

ο μικρο κοιμαται ακόμη ευτυχώς γιατι εχθές ξύπνησε αρκετές φορές:? Πεινάει ο καημενουλης μάλλον μες στη νύχτα!!! Επίσης απο την ώρα που του άρχισα τις στερεές δειχνει μια απίστευτη αγάπη για το θηλασμό!!! Φτάνει αγοράκι μου, φάε και λίγο αχλάδι!;)

Επίσης αναρωτιέμαι ποτε θα λήξε η παλιοαπεργία. αυριο εινα να φύγουμε για τριήμερο και θέλω να κάνω κανενα μπανακι γμτ...

Εσείς καλά?

Σιδερώσατε κυρίες μου? πως αντέχεται μες στη νύχτα ρε κορίτσια? και αντε η αννια ειναι και μικρουλα...εσύ ελενακι που σου βαραίνουν τοοοοσα χρόνια στην πλάτη, πώς αντέχεις?:mrgreen:

Μαρινάκι τι εγινε βρε κορίτσι μου? πες μας τιποτα γιατι ανησυχουμε. ειναι καλά τα μωράκια σου?

Χριστινάκι και μενα μου τη δίνει που θα του βουτήξουν το κεφάλι αλλά τι να κάνουμε, λίγο κλαματάκι ειναι μες στο προγραμμα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι μου!!!!Ορεξατη ξυπνησες βλεπω σημερα!!!!!Οσο για.....τα χρονια που με βαραινουν....τι ειναι μωρε 22 χρονια μπροστα στην αιωνιοτητα;;;;;:) :) :)

Σιδερωσα αλλα οχι ολα βαρεθηκα!Αφησα μερικα και για σημερα :)

Οσο για την απεργια εξαιτιας της δε θα ρθει η αδερφουλα μου παλι,θα φυγουν κατευθειαν Αγρινιο....τα νευρα μου.....μου τη δινει η απεργια.......

Το μωρο σου πειναει γιατι πλεον εχει μεγαλωσει και δε χορταινει μονο με το γαλα....και επειδη ειναι πεισματαρικο και δε θελει να ανοιξει το στομα του μπροστα στο κουταλι....τη πληρωνεις εσυ...καταλαβες;;;; :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μαρη Λορετα....τα γραφεις μαζεμενα και μετα εξαφανιζεσαι;;;;;αχ...με το τουφεκι θα σας κυνηγαω παλι σημερα..........:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...