Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα σιγα καλε!μπορεις να του βαλεις μασκα και αναπνευστηρα!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

ελα βρε χριστινακι μου ηρεμησε!εγω στη θαλασσα του βουταω και το κεφαλι!

να καθαριζουν οι μυτες!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλέ εμένα δεν έχει τίποτα η μύτη της για να καθαρίσει... δεν θέλω λέμε!!!! Σοβαρά τώρα βουτάνε και το κεφάλι;; Όντως;;; Καλε, τότε θα της κάνω και εγώ πρόβα τζενεράλε την επόμενη φορά που θα πάμε στη θάλασσα!! Πω πω... φρικάρω τώρα... το μωρούλι μου δεν θέλει που δεν θέλει ξένες αγκαλιές...και κυρίως αντρικές (εκτός του μπαμπά της), αν τη βουτήξει ο παππάς και τη ρίξει στο νερό...πάει τραύμα το μωρό...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα μπορει να μη το βουτηξει αλλα να παρει νερακι να χυσει στο κεφαλι του δε ξερω σιγουρα.....μη φαει τζαμπα τη βουτα το μωρο....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάτι πάει να γίνει.... καλά δεν θυμάσαι εσύ από τον μεγάλο σου;;

Πάντως ενώ τρελαίνεται με τη θάλασσα και να πλατσουρίζει, μόλις της ρίχνω λίγο νεράκι στο κεφάλι αρχίζει τα κλάματα....

Ω ρε γλέντια.....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το λες....με φαινεται οτι δεν τον βουτηξε...αλλα ορκο δε παιρνω!!!Παρτο αποφαση οτι εκεινη τη μερα θα κλαψει!!!!Δεν ειναι τιποτα....κι εσυ θα κλαις...απο συγκινηση και απο περηφανια!!!!(αραγε....το γραψα σωστα το συγκινηση;;;;; :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλησπερα κοσριτσια...

Ειμαι στην 28η μερα...Ποτε δεν εχω ξεπερασει τις 27 και αυτο εγινε μια φορα.Απο το πρωι,εχω υγρα στο χρωμα της ωχρας..Γνωριζει καμια τι μπορει να ειναι;;Λεω μηπως ερχεται αυτη, σιγα-σιγα αλλα ακομα τπτ απο το πρωι!Ωορρηξια πρεπει να εκανα την 11η μερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μακαρι να ειναι αυτο που επιθυμεις κοπελα μου!σου το ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου!!!

Αχ...αϊντε να παρω και εγω σειρα!!Αυριο προβλεπεται τεστακι το πρωι..!

Με εχουν μπερδεψει αυτα τα υγρα!!Μακαρι κοριτσια μου!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...