Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Λοιπον βγαινω...αλλα κατα τις δεκα θα μαι παλι μεσα...θα παει ο συζηξ να δει τον αγωνα(αγιαξ παοκ)

Φιλακιααααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ηello girls! Είναι καμιά εδώ;;

Εμείς πήγαμε θαλασσίτσα σήμερα και πριν καμιά ώρα μαζευτήκαμε σπίτι και τώρα χαλαρώνωωωω.. η μικρή μου τρελαίνεται για το νερό τελικά.. να ρωτήσω, τους βουτάτε το κεφάλι ή όχι;

Ελενάκο και εμένα τα τρώει όλα μέχρι στιγμής!! Εντωμεταξύ ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ την περνάνε για αγοράκι...ακόμα και με ρόζ...τα νεύρα μου!!:rolleyes::rolleyes:

Στράτα εγώ δεν θα πάρω...όχι γιατί ρώτησα την παιδίατρο, απλά γιατί ...δεν ξέρω... ας μην έχω να αποθηκεύσω ΑΛΛΟ ενα τεράστιο κουτί μετά!! Εξάλλου για πολύ λίγο δεν είναι;; Ελενάκο τι εννοείς δεν θέλει καθιστός ο δικός σου καθόλου; Δηλαδή πως τον βάζεις; Εμένα πλέον κάθεται (βέβαια γέρνει και πέφτει ενίοτε) αλλά το καλύτερο της είναι να την βάζω ανάσκελα στο κρεβάτι που αρχίζει και χτυπιέται από τη χαρά της!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αντε καλε μη δινεις σημασια....κι εμενα με ρωτανε.....μπλε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια(ουτε στρουμφακι να τα νε...)και ρωτανε...κοριτσακι;;;;;;(γκρρρρ)τεσπα τα χω συνηθισει εγω και με τον χρηστο τα ιδια κανανε!!!χαχαχαχαχ!!!!

εννοω χριστινα μου οτι αν και μπορει και καθεται χωρις στηριγμα οκ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!!Δε τα λυγιζει παιδι μου τα γονατα!!!!!ορθιος!!!αφου τα καταφερνουμε και καθεται κοιταει γυρω γυρω απο που θα παιστει για να σηκωθει!!!μεχρι και στο μπανιο!!!ορθιο τον κανω,καθιστο κλαει και τραβαει το καλωδιο απο το ντουζ για να σηκωθει!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας!!!!

μπήκα για ένα γεια και θα καθήσω λιγο με τον αντρουλη μου!!!!

ελενάκι ο μικρός θα περπατήσει πολυ γρήγορα μου φαινεται! το σταδιο "μπουσουλημα" θα το πηδήξετε:cool:

ελενάκι καλά κανατε και πηγατε για μπανάκι. Κάθεται η μικρή στη θάλασσα ε? που τη βάζετε? στην πετσέτα? στο καρότσι?

εμείς κεφάλι δε βουτήξαμε! λεω ομως να τον βουτήξω, να του κάνω πρόβα για τη βάφτιση...

πήγαμε κουνιες, καναμε κουνια ΚΑΙ τσουλήθρα!!! χάρηκε το μαναράκι μου πολυ...

φάγαμε και αρκετό ρυζάλευρο (αυτό που κάνω με το γάλα μου βεβαια)

αυτααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχχχχ ενας ανθρωπος ειναι μεσα και αυτος θα φυγει!!!μπουαααααα( :) )

ειδες;;;σιγα σιγα τρωει!

δε πηγα εγω για μπανιο κοπελα....λιγο αχταρμα τα κανες αλλα σε συγχωρω!

καλα να περασετε με τον αντρουλη σου φιλια πολλα!!!(λες να ληξει μεχρι αυριο η απεργια να ρθειςςς;;;;;μπουχουυυυυυ :()

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελα ρε παιδιαααααααααααααααααααααααα!!!θα παω για σιδερο σε λιγοοοοοοοοοοο!!!

και τοτε θα μεψαχνετε....αλλα....θα ειναι αργα....πραγματικα αργα δηλαδη..γιατι 2300 θα σιδερωσω.......:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...