Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχψ χασει ποντους αρκετους και απο κιλα ειμαι 57100..αλλα 4 και τελος..

κοιλια 89 απο 92

ποπος 66 απο 98

στηθος 88απο 90

μπουτι 51..εκει δεν εχασα..

οι μετρησεις οι παλιες ειναι απο τελη μαιου..

εχψ χασει ποντους αρκετους και απο κιλα ειμαι 57100..αλλα 4 και τελος..

κοιλια 89 απο 92

ποπος 66 απο 98

στηθος 88απο 90

μπουτι 51..εκει δεν εχασα..

οι μετρησεις οι παλιες ειναι απο τελη μαιου..

Μπρααααβοοοοο.Αντε ωραια εμψυχωθηκα τωρα θα ξεκινησω κι εγω.Δε ξερω ρε παιδια μου πηγε καλα το 4ο εχει φτιαξει ο μεταβολισμος μου και χανω πιο ευκολα αλλα χρειαζομαι γυμναστικη γιατι θα κρεμασω...το θα μ'αρεσε:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλα ρε γιαννουλα τωρα που ειναι ωρα φαγητου μας τα λες αυτα?

αμα σε πιασω θα σε ξεμαλλιασω και θα σε βαλω κατω να σε ταισω 10 κιλα γλυκα με το ζορι.

πολυ βαρβαρη εγινα ξαφνικα.παναγια μου.σχιζοφρενεια.

4ywWp2.png

Μπρααααβοοοοο.Αντε ωραια εμψυχωθηκα τωρα θα ξεκινησω κι εγω.Δε ξερω ρε παιδια μου πηγε καλα το 4ο εχει φτιαξει ο μεταβολισμος μου και χανω πιο ευκολα αλλα χρειαζομαι γυμναστικη γιατι θα κρεμασω...το θα μ'αρεσε:mrgreen::mrgreen:

και εσυ μην μιλας για γυμναστικη στο σπιτι της κρεμασμενης!!!:mad::mad:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εμενα παλι ο μεταβολισμος μου κοιματε...αλλα ρε κοριτσια εχει πεσει πολυ πεινα..θελω μεχρι τον σεπτεμβρη να φτασω τα 53κιλα και ελπιζω νσ τα καταφερω..στο σωμα καλη ειμαι αλλα η κοιλια και τα πλαινα εχουν ξεχειλισει..:(

και εσυ μην μιλας για γυμναστικη στο σπιτι της κρεμασμενης!!!:mad::mad:
Aμα εισαι κι εσυ με ενα παιδι κρεμασμενη τι να πω εγω μαρηη με τα 4;;;;εεεε;;;;που εχω μπει και εχω βγει 4 φορες;;;

Οσο για τον μεταβολισμο κι εμενα κοιμοταν του καλου καιρου οσα χρονια,ειχα κανει και καποιο τεστ και μου το ειχε πει διατροφολογος,σιγα μη χασεις εσυ κοριτσι μου!!!!Μετα απο πολλα χρονια τωρα εφτιαξε...

Επισης για τα πλαινα Ιωαννα μου μην τα θες ολα δικα σου,υπαρχει και καποιο τιμημα στο να κανεις παιδια,ωραιο ομως ε;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αμαν καλεεεεεεεεεε τι συζητηση πιασατε μεσημεριατικα και ωρα φαγητου;;;;;Μου κοψατε την ορεξη(ναι καλα!!!χααααααααααααααχαχαχαχα)

Κοιμηθηκανε επιτελους τα παλικαρια μου αλλα σε λιγο θα ρθει το μεγαλο μεγαλο παλικαρι οποτε ξεκουραση νεμα για σημερα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!τι συζητηση φαγητου ειναι αυτη καλε?

ναι εριαντον τα λαχανικα ειναι η χορτοσουπα αλλα εμενα τρωει μονο κοτοπουλο με πατατα ΜΟΝΟ!!!δεν ξερω πως θα συνηθισει να φαει καποιο χορταρικο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μεσα ειμαι ελενάκι αλλά διαβάζω αυτά που γράψατε απο το πρωί...

εγώ πάλι τον αφήσα να πεινασει αλλά πάλι εφαγε λίγη χορτόσουπα μόνο. Απ'το ολότελα... φρούτο δεν του εδωσα σήμερα...κακώς ε?

ήμουν στη μαμά μου και στη γιαγιά μου με τον μικρό απο το πρωί...

ειστε καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να πω ευχαριστω για τις ευχες σας!!!απιστευτο μου φαινεται....7 μηνων......μεγαλωσε ε;;;;; :) :) :)

ρε παιδια εχω θεμα δε θελει καθολου καθιστος....τι θα κανω;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εμενα τα ειχε χθες!!και εγω δεν καταλαβα ποτε περασε ο καιρος...

το ιδιο και ο δικος μου θελει συνεχεια στα χερια και βολτες εξω στην εξοχη!!!τον συνηθισε ο πατερας μου ετσι και τωρα δυσκολα θα τον κανω καλα γιατι βαζει κατι τσιριδες που ακουγονται μεχρι την ομονοια και γινεται κατακοκκινος για να του κανεις αυτο που θελει...αστα εχω μπλεξει ασχημα μου φαινεται...αχαχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...