Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιο καλε η χορτοσουπα?αδυνατο(οχι στο σωμα φυσικα)να σας παρακολουθησω

χαχα

ναι για την χορτοκρεμα λεμε

δηλαδη την φρουτοκρεμα κελι θα την λες και φρουτοσουπα αν την ζεστανεις:tongue:?

4ywWp2.png

χαχα

ναι για την χορτοκρεμα λεμε

δηλαδη την φρουτοκρεμα κελι θα την λες και φρουτοσουπα αν την ζεστανεις:tongue:?

Να σου πω τελικα ισως σαν φρουτοσουπα την φαει καλυτερα...αχαχαχαχα

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

πωπω τα φτυσα σκουπισα σφουγγαρισα εκανα γεμιστα εχω να βαλω πληντυριο και το βραδυ με περιμενουν 3 πληντυρια για σιδερο..αμαν πια αυτα τα ρουχα..εμενα κοριτσια ευτυχως δεν εχω παραπονο τρωει πολυ καλα...κανουμε 3 γευματα με γαλα γυρω στα 200μλ και τρωμε 200μλ φρουτοκρεμα 250-280μλ φαγητο και 150μλ κρεμα...δινει καμια την βιολογικη frezylac???εγω πλεον του δινω αυτη γιατι τις αλλες μου τις εκανε εμετο..

Διαφημίσεις

Πωπωωωωωωωωω τι επαθα με την πολυλογια μου.Παει η χορτοσουπα,φρουτοσουπα,λαχανοπολτος,στο τσακ την γλιτωσα να μην καει.:?:tongue:

Γεια σου Ιωαννα,εμενα στην αρχη που ξεκινησαμε τις κρεμες την εβγαζε πολυ συνεχεια ρευοταν και μυριζε,μου ειπε οτι αν συνεχιστει θα εδινα απο το φαρμακειο,τελικα αλλαξα μαρκα και δεν χρειαστηκε.Χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες,εγω να δεις πλυντηρια που εχω αλλα το εχω ριξει στην τρελλιτσα για να μην τρελλαθω εγω.:wink:

Y0zHp2.png?OgArctsO

αμαν πια καλε!!!!κατσε και εσυ λιγο ρε κοριτσακι μου.και μονο που τα λες κουραστηκα.τελικα μαλλον δεν ειμαι τεμπελα,ειμαι μεγαληηηηηηη τεμπελα

ποσο μιαζουμε:tongue::tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελακο του αλλαξα 3μαρκες αλλα παλι εβγαζε..εκανα 30 κοιλιακους και πιαστηκα οοοι παναγια μου

Γι'αυτο σου εδωσε απο το φαρμακειο τοτε δεν γινοταν αλλιως.Εγω σε ολα εδωσα Γιωτης αλλα η Ανδριανη δεν την σηκωσε και πηρα νουνου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...