Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μμμμ!!κι εμεις μολις φαγαμε σε λιγο νανακια!δοξα το θεο εμεις τρωμε απ΄ολα!φτου φτου φτου δηλαδη....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερααααααααααααα,χτες με ψοφησε ο μικρος γκρινια πολυ ολη μερα μεχρι το βραδυ κοιμηθηκε μονο μια ωρα...μου εκανε και ενα 37,5 οποτε καραμπινατο δοντι...εσεις τι κανετε????

γεια σας κοριτσακια!!!

λελενη μου να χαιρεστε τον παιχτη!!!!7 μηνων!τελεια

γλυκουλα σουπιτσα δινεις στον μπεμπη?οχι λαχανικα βραστα πολτοποιημενα?

βρε ιωαννακι ο μπεμπης σας θα ταα βγαλει ολα τα δοντια τωρα?τα πρωτα τα κατω ξερετε αν βγαινουν μαζι?εμεις εχουμε ενα που φαινεται .κανουν πυρετο οταν βγαζουν δοντια?ο μικρος μας δεν εκανε.ευτυχως

κελακο μου τα μικρα ειναι γλυκια.νομιζω οτι σου μοιαζουν και η τσαχπινα η μικρη πιο πολυ.να τα χαιρεστε ολα τα κουκλια σας.και το μπατμανακι σας!

4ywWp2.png

Ειρηνακο σ'ευχαριστω πολυ.......Μισο μισο το διαβασα το μηνυμα....:mrgreen::mrgreen:

Το μπατμανακι εεε;;;;Τα παιδια της το εκαναν μου την εφεραν και ειχαν ξεκαρδιστει στα γελια,μαμα μαμα το μπατμανακι....:-Dφυσικα δεν μπορεσα να τα μαλωσω για την απαγωγη απο τα γελια που με επιασαν.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω.ειχα παει για να μου παρουν αιμα για τα βλαστοκυτταρα που εχω κρατησει.ομως δεν φαγαμε φρουτα θα τα φαμε το απογευμα και δεν θα φαμε κρεμουλα σημερα φαγαμε και κοτοπουλακι και τις αρεσε μια χαρα.

αυτα τα νεα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ειρηνακο σ'ευχαριστω πολυ.......Μισο μισο το διαβασα το μηνυμα....:mrgreen::mrgreen:

Το μπατμανακι εεε;;;;Τα παιδια της το εκαναν μου την εφεραν και ειχαν ξεκαρδιστει στα γελια,μαμα μαμα το μπατμανακι....:-Dφυσικα δεν μπορεσα να τα μαλωσω για την απαγωγη απο τα γελια που με επιασαν.:tongue:

τι να τα μαλωσεις καλε?θα περνανε τελεια τα πιτσιρικια σας.με το παρεακι που εισαστε.τι παρεακι..... ολοκληρη παρεα ειστε απο μονοι σας

Γεια σου Ειρηνακι..Ετσι λεγονται τα λαχανκα χορτοσουπα....

Ελακοοοοο τωρα το ειδα,χαρουμενα μηνογενεθλια.7 μηνων;;;;;;;ποτε περασε ο καιρος βρε κοριτσια;;;;

τι χορτοσουπα καλε?χορτοπολτος ειναι αυτο.

ηρθα κι εγω.ειχα παει για να μου παρουν αιμα για τα βλαστοκυτταρα που εχω κρατησει.ομως δεν φαγαμε φρουτα θα τα φαμε το απογευμα και δεν θα φαμε κρεμουλα σημερα φαγαμε και κοτοπουλακι και τις αρεσε μια χαρα.

αυτα τα νεα.

γιατι σου πηρανε αιμα για τα βλαστοκυτταρα μανιταρακι?

4ywWp2.png

Παιδια εμενα δεν τρωει χορτοσουπα ,μηπως να της δωσω κανενα παστιτσιο να το πιασει κιολλας το παιδι;;;;:mrgreen:

Πηγα της πηρα και φρουτα αλλα δεν εχει καθολου ωραια αχλαδια,εσεις βρισκετε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

εγω παντως αυτο που ειδα ηταν οτι μια χαρα το κραταει η κορη σου το μωρακι.εχουμε και βοηθεια εεεεε?δεν την στελνεις και απο εδω?

περιμενε με τον δεκεμβρη ερχομαι στην παραλια μαρη θα με πας μες τον χειμωνα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

εγω παντως αυτο που ειδα ηταν οτι μια χαρα το κραταει η κορη σου το μωρακι.εχουμε και βοηθεια εεεεε?δεν την στελνεις και απο εδω?

περιμενε με τον δεκεμβρη ερχομαι στην παραλια μαρη θα με πας μες τον χειμωνα?

Πολυ ευχαριστως,δε σε φτανουν τα 3 μαρη θες κι αλλο;;;;Αυτη πιο μωρο ειναι κι απ'το μωρο...:mrgreen:

Αααα και το χειμωνα τελεια ειναι θα σου αναψω και ξυλοσομπα και δεν θα θες να φυγεις,σε βλεπω να μετακομιζεις κι εσυ εδω....:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

μετα απο 6 μηνες κανουμε εξετασεις για να δουν οτι ειμαστε οκ εαν εχουμε κατι δεν τα κρατανε.

ετοιμαζω βαλιτσες για σαλομυκονο:D:D

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Και τι τα κανουν;;;Τωρα το θυμηθηκαν;η ετσι ειναι η διαδικσια;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...