Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εμεις (φτου φτου μην μας ματιασω)φαγαμε τελευταιο γευμα στις 1,30κοιμηθηκαμε 2ξυπνησαμε 6,,30για μαμ παλι αλλαγμα και μετα ξυπνησαμε,κρατηθειτε στις 11..:D

:-D

Μπραβο Αννια!!!Αντε και εσεις ειστε σε καλο δρομο!Εμεις πηγαμε και πηραμε τον αδερφουλη μας απο το σχολειο,και κατσαμε και λιγο κατω για να παιξουν τα παιδια!Κοιμηθηκε το μωρο στο σακο και τωρα ανεβηκαμε!Ωραια ητανε!!!Τι ομορφη μερα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια,

μόλις γυρίσαμε απο μια σουπερ βολτα στην παραλία! μία ώρα περπάτημα έκανα... αλλιώς δε φεύγουν τα παλιοκιλά! φταίει βέβαια και ο χαλβάς...:D

Ο δικός μου κάθε 2-3 ώρες ξυπνάει κάθε βράδυ. Τη μέρα κάθε 1μιση περίπου... μονο τώρα που τον πήγα βόλτα κοιμάται σαν πουλακι. Τους κάνει πολύ καλό!!!

Μαρινάκι τι πέρασες κορίτσι μου... περαστικά σας!!!!

Τι μαγικά κάνετε κορίτσια και κοιμούνται έτσι τα μωρά σας??? πειτε μας γιατί ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο στόμα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα σας !!

ευτυχως σημερα κοιμηθηκε ησυχο το μικιο μου,δοξα το θεο.

καθε που παω να το αλλαξω με κατουραει .θελω καθε φορα δυο πανες.τι ειναι κι αυτο?αφου πλεον του ανοιγω την πανα περιμενω να τα κανει για να ειναι καθαρη η πανα που θα του βαλω και στο τελος παλι κατουραει στην καθαρη.εχει κανει και κακακια δυο φορες .στο τελος θα πηγαινω να τον βαζω να τα κανει στην λεκανη σαν κυριουλης.χαχα

ιοασμα που εισαι?χαρουλα? κανατε το πρωτο εμβολιο?

ασχετο εσας σας πηραν αιμα του μωρου για να ελεγξουν αν εχει ελλειψη ενζυμου G6PD?

θελω να βγω και να παω να παρω εναν μαρσιππο να τον εχω πανω μου να κανουμε και καμια δουλεια γιατι αρκετα το εχω χ---ι το θεμα.εμεις ξυπναμε ακριβως καθε 3 ωρες.ποτε θα αλλαξει αυτο?

καλημερα τη ωραια επιτελους να κοιμηθουμε και λιγο.

κελι κι εγω δεν εχω φειςμπουκ δεν προλαβαινω να μαθω πως λειτουργει ειμαι και λιγο αχρηστη.:rolleyes:(ειρηνη σε βλεπω μην γελας)

ασε που τωρα ξεκιναει για εμας και η δουλεια και πρεπει να ειμαι ολη μερα στο κομπιουτερ να απανταω σε τοσα μυνηματα τα νευρα μου.

οχι ρε μανιταρακιου δεν γελαω!!μην ανησυχεις!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου λορρετακι..τιποτα μαγικο και εγω απορω πως κοιμαται..τα τελευταια 3βραδια εχει αρχισει και κοιμαται καπως,πιο πριν ηταν συνεχεια με ξυπνημα για μαμ και γκρινια..οποτε εχεις καιρο ακομα μπροστα σου..και εγω θελω να παω βολτα αλλα που?εδω που μενω δεν υπαρχει πεζοδρομειο για βολτα..

Γεια σας κοριτσάκια,

μόλις γυρίσαμε απο μια σουπερ βολτα στην παραλία! μία ώρα περπάτημα έκανα... αλλιώς δε φεύγουν τα παλιοκιλά! φταίει βέβαια και ο χαλβάς...:D

Ο δικός μου κάθε 2-3 ώρες ξυπνάει κάθε βράδυ. Τη μέρα κάθε 1μιση περίπου... μονο τώρα που τον πήγα βόλτα κοιμάται σαν πουλακι. Τους κάνει πολύ καλό!!!

Μαρινάκι τι πέρασες κορίτσι μου... περαστικά σας!!!!

Τι μαγικά κάνετε κορίτσια και κοιμούνται έτσι τα μωρά σας??? πειτε μας γιατί ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο στόμα!!!!

καλως την!!μια χαρα σε βλεπω!!παραλια ε?εγω ειμαι σε χειροτερη φαση...

ο μαυρος κυκλος εχει φτασει μαζι με το βυζι στο πατωμα!!

λορι μου ποτε γεννησες?ιδια ηλικια εχουν τα μικρα μας?εμενα σημερα ειναι 30 ημερων αλλα το τικερ κολλησε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ο μικρος ρυζι με κρεας ο αντρας μου πιλαφι με καλαμαρακια,κι εγω στη διαιτα!Αν αντεξω..για να δουμε...εσεις;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπηκα κ εγω αλλα με διωχνει ο συζυγος γιατι θελει να βγαλει μια προσφορα..εγω εχω μπακαλιαρο μς σκορδαλια απο χτες και καλαμαρακια με σπανακι μιαμ..

Ο μικρος ρυζι με κρεας ο αντρας μου πιλαφι με καλαμαρακια,κι εγω στη διαιτα!Αν αντεξω..για να δουμε...εσεις;

Κρατα γερα,κι εγω στον αγωνα.:tongue:Τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα αλλα τωρα θελω παση θυσια να χασω των προηγουμενων εγκυμοσυνων που το ε#$σα το θεμα.Πειναωωωωωω,το πρωι εφτιαχνα ψωμι με μερεντα και πως κρατηθηκα Παναγια μου και δεν μπηκα μεσα στο κουτι η ψυχη μου το ξερει..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...