Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσιαααααααααααα τα νευρα μου δεν σας εχω πει οτι δεν βαζω ελληνες?

καλα κανω ομως εβαλα η χαζη με επιασαν στον υπνο.

ερχεται η κοπελα τωρα

τι γινετε με το room service? kala της λεω δοξα τον θεο(δεν χαλιεμε με τιποτα)ξερεις εχθεςηρθε η κοπελα στις 10 και κοιμομασταν σημερα ηρθε στις 15¨00 και εκανα μπανιο τι ωρες ειναι αυτες...

η απανταση μου τοτε να τις πεις να μην ερχετε καθολου.:mrgreen::mrgreen:

ειμαι αγενης? χ..ηκα τιην 1 δεν την βολευει την αλλη δεν την βολευει μηπως να προσλαβω μια να την περιμενει ποτε θελει?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εμενα τρωει με χαρα το φαι και τα φρουτα.ομως ευτιχως δεν κλεινει το στομα της οποτε τις το χωνω και μετα απο καθε κουταλια την πιπιλα και το καταπινει.εγω πριν 2 μερες ξεκινησα χορτοσουπα και αυριο θα βαλω κοτοπουλακι.ομως κι εμενα νωρις μου φαινετε.μαλλον θα την ξαναπαρω να την ρωτησω.απο φορεμα μαλλον ρασο θα παρω μιας καΙ ειμαι και αγια κοπελα:mrgreen:και μια και μονο εκει θα χωραω:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταράκι μου..χααχαχ..σε καταλαβαίνω αλλά να σου πω την αλήθεια καταλαβαίνω και την κοπέλα! :wink: Αν ερχόντουσαν σε διακοπές να μου καθαρίσουν στις 10 (που έχουν έρθει δηλαδή) θα τα άκουγε η καημένη η καθαρίστρια! :mrgreen::mrgreen:

ΠΡιν λίγο διάβαζα ένα θέμα στο parents για φυτοφάρμακα κλπ και τώρα το έψαξα λίγο στα ξένα sites...υπάρχει λίστα με τα τρόφιμα που μαζεύουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα πάνω τους... και μαντέψτε...αυτά που δίνουμε ΠΡΩΤΑ στα μωρά μας είανι μέσα στη λίστα με τα πιο hot!!!!! Έχω φρικάρει τελείως... δηλαδή μήλα, αχλάδια, καρότα, πατάτες.....

Μπρόκολο, πεπόνι, ντομάτες, φασολάκια μαζεύουν πολύ λιγότερα...το κρεμμύδι έχει το λιγότερο απ'όλα τα φρούτα και λαχανικά...

Τι στο καλό...αν είναι έτσι θα το κόψω το καθημερινό καρότο, πατάτα...θα βάζω άλλα πράγματα μέσα!!

PCqNp2.png

Καλημερουδια...Χριστινακι ασ'τα, αν κατσεις και σκεφτεις τι τρωμε και τι πινουμε θα τρελαθουμε τελειως.Μες τα φυτοφαρμακα και τα διογκωτικα.

Λορετααααα που να με δεις και στην πραγματικοτητα.....:mrgreen::mrgreen:Σιγα μη με ακουνε!!!γι'αυτο αγριευω γιατι μου εχουν παρει τον αερα.Προχτες μαλωσα με τον αντρα μου.Μου λεει δε τα μαλωνεις καθολου,ολα τα πειραζουν και τα χαλανε.Να τα μαλωσεις εσυ του λεω,δε μπορω ολη μερα να φωναζω στα παιδια.Το εχουν παρακανει βεβαια γιατι πειραζουν οοοοολα τα πραγματα μας.οτι μπορειτα να φανταστειτε δεν ειναι στη θεση του και νευριαζει...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις...καλουτσικα....ειχαμε ενα δυσκολο απογευμα χτες αλλα σημερα ξυπνησα πιο αισιοδοξη.....συνειδητοποιησα χτες ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωνεις αγορια...και ακομα δεν εχω δει τιποτα........γερα να ειναι παναγια μου...

Μανιταρακι μου αληθεια ετσι της απαντησες;;;χαχαχαχαχαχαχα να μουνα μονο απο μια μερια! ;)

Αυτο που εχω να πω Κελακο ειναι οτι οι αντρες μας λειπουν ολοη μερα στη δουλεια και οταν ερχονται θελουν :τα παιδια να καθονται σουζα,να μη κανουν φασαρια(γιατι τους ενοχλουν)να μη φωναζουν να παιζουν μονα τους....ε αυτα δεν ειναι παιδια....ειναι ρομποτακια!!!! :( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια...Χριστινακι ασ'τα, αν κατσεις και σκεφτεις τι τρωμε και τι πινουμε θα τρελαθουμε τελειως.Μες τα φυτοφαρμακα και τα διογκωτικα.

Λορετααααα που να με δεις και στην πραγματικοτητα.....:mrgreen::mrgreen:Σιγα μη με ακουνε!!!γι'αυτο αγριευω γιατι μου εχουν παρει τον αερα.Προχτες μαλωσα με τον αντρα μου.Μου λεει δε τα μαλωνεις καθολου,ολα τα πειραζουν και τα χαλανε.Να τα μαλωσεις εσυ του λεω,δε μπορω ολη μερα να φωναζω στα παιδια.Το εχουν παρακανει βεβαια γιατι πειραζουν οοοοολα τα πραγματα μας.οτι μπορειτα να φανταστειτε δεν ειναι στη θεση του και νευριαζει...

καλημερα συμφωνω σε ολα ομως 1 ισως χαζη ερωτηση φρουτα και λαχανικα τα σαπουνιζεται?εγω οχι ομως το σκεφτομαι

και να συμπληρωσω και το εξης ατακα του αντρα μου κοιτα πως τους εχεις κανει .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σου βρε μανιταρι μου.......αντρες παιδι μου....τι να πεις!!!

Εμεις ευτυχως εχουμε αρκετα φρουτα και λαχανικα απο το μπακτσε των πεθερικων οποτε καποια φυτοφαρμακα...προς το παρον...τα γλιτωνουμε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μολις ειδες τον Ελακο ξεφυτρωσες μανιταρακι εεε;Τοση ωρα μονη τον πινω....

Χχαχαχχα πολυ γελασα με την ατακα του αντρα σου,σα να ακουω τον δικο μου.Μα ολοι ιδιοι ειναι;;;;Τα φρουτα ουτε εγω τα σαπουνιζω αλλα εχω φιλες που το κανουν...Το εχω ξαναακουσει.

Ελακοοοοο πιστεψε με τωρα ειναι πιο δυσκολο να μεγαλωνεις κοριτσια.Στο λεω εκ πειρας.:wink:Οταν με το καλο κανεις την κορη θα με θυμηθεις.:)

Λοιπον σας εβαλα φωτο απο την ωραια αυτη παραλια μας μπας και ζηλεψετε και ερθετε καμια βολτιτσα απο εδω να σας δω,μανιταρι εσενα σε περιμενω ειπαμε ε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...