Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε και ετοιμαζόμαστε -μάλλον- για βόλτααα...να βρει η μαμά φόρεμα!! Αχχ...με άγχωσες τώρα ελενάκι... καλά βέβαια κααααάτι θα βρω...δεν μπορεί!

Γλυκούλα έχεις δοκιμάσει να βάλεις κρεμμύδι και λεμόνι στο φαγητό; Εγώ της βάζω μπόλικο και απο τα δύο και το νοστιμεύει πολύ!

PCqNp2.png

Γεια σας και παλι....Ταο μου σε καταλαβαινω απολυτα.Εχτες τους πηγα για μπανιο και τους εταξα οτι θα τους παω και σημερα.Εχτες περασαμε πρωτη φορα ωραια γιατι τωρα που κανει το μωρο μπανακι ειναι πιο ευκολα,τους μαζευω εκει κοντα μου,μου σπανε βεβαια τα νευρα μου αλλα εχω βρει καποια κουμπακια.Οταν κανουν καμια βλακεια τους λεω τωρα φευγουμε μαζεψτε τα πραγματα σας και τους παει να,φαντασου πως το λεω για να ακουνε τα καημενα.:tongue:Τους απειλω οτι οποιος δεν μαζεψει θα κατσει εδω και αλλα τετοια χαριτωμενα.:mrgreen:

Το μωρο δεν καιγεται γιατι παμε μετα τις 6 που δεν καιει ο ηλιος.Πηγα και σε μια ωραια παραλια που μεχρι τωρα ψιλοφοβομουν λογω γκρεμων και στροφων αλλα ειναι η μονη που αξιζει για τα παιδια,δεν εχω βρει καμια σοβαρη μεχρι τωρα.Ταο μου τι να σου πω;υπομονη;τι ειναι αυτο;εχεις δικιο.Θα στο πω ομως,που θα παει θα μεγαλωσουν...Θα εχουμε αλλα βεβαια αλλα ασε μην στα πω ολα μαζεμενα....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εμεις ευτυχως εχουμε φτιαξει ωραριο, μολις κοιμηθηκαμε.

Ξυπναμε το πρωι κατα τις 8:30-9:00 και ξαναριχνουμε εναν υπνακο 10:00 με 10:30 και 12:00 οπωσδηποτε την ξυπναω αν δεν εχει ξυπνησει μονη της.Και μετα στις 2:30 με 5:00 για μεσημερι και μετα κατα τις 10:00 -10:30.

Χριστινακι εσυ ποτε η βαπτιση;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

αχ......πολυ ζεστη πολυ γκρινια....ειμαι ετοιμη για σαλτο μορταλε αυτη τη στιγμη....αντε να ηρεμησουν λιγο να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας!!!!

εστειλα τον μικρό και κοιμηθηκα λιγο αφου χλαπάκιασα και ξύπνησα να παμε βολτιτσα με τον αντρουλη μου!!!

ΤΤΤΤΑΑΑΑΟΟΟΟΟ ρε συ δεν ειδα το μηνυμά σου οταν εγραψα, μάλλον γραφαμε μαζί!!!

τι κάνεις βρε ψυχή? απ'οτι βλέπω σχετικά καλά...αυτό με τις ορμόνες του θηλασμού με πιάνει και μένα..τι θα κάνουμε???? θα μας χωρίσουν σιγουρα!

χριστινάκι κοιμηθηκες 12ώρο???? τώρα εγώ τι να πω...

εντωμεταξύ το κατάλαβα το φόρεμα ποιο ειναι. Το φορουσε και η Μακρυπούλια στον κατάλογο και ειναι πολυ ωραίο...

μακάρι να το βρεις, πες μας νεα!!!

Ελεναααακιιιιιι ξεκουράστικες καθόλου?

Κέλι μου σε φαντάζομαι να τα φοβίζεις τα παιδιάκια και μου φαίνεται περίεργο. αλλαααα πρέπει να ειναι φρονιμα, πως θ'αντεξεις αλλιώς. Γενικά σε φοβουνται λίγο?

Εμένα δεν εφαγε ουτε στην πεθερά μου. Εκανε αυτή τη φάτσα αηδίας...

τι να πω! αυριο θα βάλω και γω κρεμμύδι να δουμε.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας και παλι !!οσον αφορα τα χορταρικα σημερα ηταν η 5η μερα.την πρωτη και την δευτερη μερα εφαγε με το ζορι.την τριτη μερα το κατεβασε και εσπασε και ρεκορ.χτες δεν ηθελε με τιποτα και σημερα παλι την κατεβασε τσακα τσακα.παρατηρησα οτι οταν εχει περισσοτερο καροτο και ειναι πορτοκαλη η κρεμα την τρωει ευκολα-γρηγορα.

εμας μας ειπε οχι ακομα κρεμμυδι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα και δεν βρήκα τίποτα!!!! Ψώνισα όμως ωραία πραγματάκια για το σπίτι μου.. μετράει??:roll::roll:

Πλέον βαριέμαι τρελά να ψωνίζω και γενικά να χαζεύω ρούχα για μένα...δεν ξέρω τι έχω πάθει... όχι ότι τρελαινόμουνα και ποτέ, αλλά τώρα επείγει η κατάσταση που δεν έχω τι να βάλω και παρόλα αυτά δεν έχω καθόλου κέφι...

Κελάκο στις 19 Σεπτεμβρίου... και να σας πω την αλήθεια δεν ανυπομονώ καθόλου...το θεωρώ λίγο (έως πολύ)..'βάρβαρο' για τα μωρούλια...τελοσπάντων....

PCqNp2.png

χριστινακι μου ψαξε ψαξε και θα βρεις.

πες μου κατι ρε κοριτσακι.οταν αρχισατε τα χορταρικα τι εβαζες στην μπεμπα?εκτος πατατα κολοκυθι και καροτο.δεν ηξερα τι αλλο να του προσθεσω και πηρα παντζαρια λες να ξενερωσει τελειως το μικρο μου?

4ywWp2.png

χα..αυτο είναι ..βαριέμαι να ψάχνω...

Κοίτα εγώ ακόμα αυτά τα λαχανικά της βάζω..και κρεμμύδι!

Προχθές ξεκίνησα την ντομάτα..δεν έχω βάλει κάτι άλλο ακόμα γιατί προς το παρόν πειραματίζομαι με τα φρούτα..

Πάντως αν μπορείς παντζάρι μου ακούγεται πολύ καλό! Αντιθέτως είναι γλυκά και πιστεύω ότι θα του αρέσουν πολύ! Εμένα μου είπε σε λίγο να δοκιμάσω και φασολάκι, μπρόκολο και σπανάκι αλλά όχι όλα μαζί γιατί είναι βαρειά λεει... Πόσο θα τρώει χορτόσουπα πριν περάσεις σε κοτόπουλο και κρέας;

PCqNp2.png

εμας μας ειπε οτι μπορουμε να δωσουμε και μπροκολο απο τωρα.σε 15 μερες απο την μερα που θα ξεκινησει χορταρικα μας ειπε κοτοπουλο, για μια βδομαδα και μετα κρεας μοσχαρακι.

4ywWp2.png

Το μπρόκολο είναι σούπερ τροφή με πολλά θρεπτικά στοιχεία αλλά εκτός εποχής..εγώ λέω να της δώσω έτσι λίγο για να πάρει γεύση αλλά όχι ακόμα καθημερινά...από φθινόπωρο! Όπως και σπανάκι!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...