Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα χριστινουλα!Καλυτερα να το ρωτησεις αυτο στο παιδιατρο αλλα νομιζω πως αν το παιδι δεν εχει προβλημα βαρους δε πειραζει!

;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να κοιμαται το παιδι τοσο πολυ τον εχει αναγκη τον υπνο και πιστευω οτι ο υπνος ειναι πολυ πιο σημαντικος απο το ...ρυζαλευρο!!!Οπως λεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι....ο υπνος τρεφει τα πιδια...κι ο ηλιος τα μουσχαρια....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ελενάκι μου και εγώ αυτό σκέφτομαι...αν χάσει και καμιά θερμίδα δεν έγινε και τίποτα!! :wink::wink: Και η παιδίατρος λείπει τώρα διακοπές και δεν θέλω να την πάρω γι'αυτό το λόγο... Εχθές ας πούμε που πάλι ξύπνησε αργά, για να προλάβω να της δώσω και την κρέμα, την τάιζα κάθε 2 ώρες...ε, οκ...δεν μ'αρέσει και αυτό...ένοιωθα ότι την μπούκωνα συνέχεια!!

PCqNp2.png

ε για λίγο πηγαμε γιατι είχε πολυ ήλιο γμτ!

χριστινάκι μου υπναρου ρε συ η μικρή! μαλλον απο τη ζέστη. Οταν ξυπνάει ειναι κεφάτη? εχει ορεξη για παιχνίδια, για μαμ?

το ρυζάλευρο δεν ειναι και καμιά τροφή φοβερή. Ας τρώει τα υπολοιπα και αυτό ας το παραλειπει...πάντως και ο δικός μου που γενικά δεν κοιμαται πολυ, σημερα ξυπνησε στις 10!!! βέβαια με δύο ξυπνηματα για μαμ μες στη νύχτα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μη το ζοριζεις το παιδι καλε!εγω αν τυχον αργουμε και νυσταζει και δε θελει να φαει

του δινω γαλατακι και το φαι το απογ!δε χαθηκε και ο κοσμος...βεβαια...στον μεγαλο δεν ημουν και τοσο ανετη οποτε σε καταλαβαινω!

Περασατε καλα Λορετακι μου;ηρθε η φιλη σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι όταν είναι ξύπνια είναι κεφάτη, παίζει, φωνάζει κλπ... γι'αυτό δεν ανησυχώ... και από όρεξη για φαγητό άλλο τίποτα!!! Τρώει ότι της δίνω χωρίς καμιά προσπάθεια...δηλαδή και εχθές που την τάιζα κάθε δύο ώρες...πάλι άνετα τα έτρωγε όλα... Θέλω να πιστεύω ότι είναι από τη ζέστη, συν ότι πλέον όταν πάμε βόλτα δεν κοιμάται πια και έτσι όταν είμαστε σπίτι αναπληρώνει ώρες...

ΆΣχετο...για φορέματα που λέγατε...είδα ένα της raxevsky σε ένα περιοδικό και μ'άρεσε πολύ αλλά σιγά μην το βρω τώρα.... μήπως να πάω κανένα mall το μεσημέρι....?! Εσύ λορέττα βρήκες;; Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν θέλω να δοκιμάσω και έτσι όπως είμαι... έχω πάντα την ελπίδα ότι θα επανέλθω μέχρι Σεπτέμβριο αλλά με τα όργια που κατεβάζω κάθε μέρα δεν το βλέπω και πολύ πιθανό....

PCqNp2.png

ti λέτε σουσουράδεςςς;;;

Εστειλα τις μεγαλες στη γιαγια ΣΟΣ.... εδώ θα σφαζόμασταν σε λίγο!!!

α, ρε αθανατη αυλή.... αλλά και εκεί - στο χωριό- η γιαγιά έχει πάθος με τα λουλούδια της .... αχ,αχ... τεσπα. Προς το παρόν ήσυχα, η Χριστίνα κοιμάται, εμένα τη φρουτόκρεμα την τρώει γλυκιά με μισό ροδάκινο, ένα κομμάτι μπανανα, και μισό -ούτε-αχλαδι, μετά στο καπάκι θηλάζει, γενικώς θηλάζει πολύ, αλλά βάρος δεν παίρνει- αντιθέτως το παίρνω όλο εγώ, η οποία, εγώ, τρώω για να χω δυνάμεις για το θΗΛΑΣΜΌ, καλο :mrgreen: ;;; το βράδυ δεν κουραζομαι γιατί ξυπνάει από δυο ως τέσσερις φορές για γάλα απλά γιατί κοιμόμαστε μαζί, βέβαια έχει συνηθίσει και το κρεβάτι της γιατί συνήθως, αν δεν είμαι πτώμα την επιστρέφω στο κονάκι της!!!

Κατα τ αλλά ελπίζω να μην με χωρίσει ο καλός μου, του οποιου δεν του κάθομαι γενικώς γιατί με έχουν συνεπάρει οι ορμονες του θηλασμού, αλλά δεν μου φτάνει αυτό έχω και νέυρα τσαταλια από τα μαλώματα των με΄γάλων και επίσης στο τσακίρ κέφι- μου- δεν του μαγειρεύω αλλά περιμένω να έρθει από τη δουλειά για να μας κάνει ομελέετα.... Αυτά.

Καλά το ψιλογελοιοποιώ το θέμα, αλλά δύσκολά.... ρε Κέλι πως τα πάς μόνη σου για μπάνιο, το μωρό δεν σου καίγεται;;; και γω θέλω να τις πάω, μο΄νη αλλά φοβάμαι μη καεί η Χριστίνα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ναι μαι και γωωωωω

χριστινάκι και γω απο raxevsky το πήρα το λιτό και απέρριτο φόρεμά μου! έμείς εδώ που πηγαμε με την ελενη δεν ειχαν μεινει και πολλά πάντως.

ποιο σου αρεσε?

Ελενη η φίλη μου με πήρε μετά απο 1μιση ώρα τηλέφωνο!!!!!!! οταν δεν εχουν παιδιά δεν καταλαβαίνουν ρε συ!!!

τελικά τώρα ξύπνησε ο μικρός και μπορει να ερθει λίγο απο δω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ταο που εισαι βρε ψυχη;;;;αχ κι εμενα απο τα δυο ο μεγαλος με κουραζει πιο πολυ ρε παιδια....γερος να ειναι!!!

Λορετακι μου καλιο αργα παρα ποτε δε λενε;;; ;)Σημασια εχει οτι σε πηρε!Κι εμενα ηρθε απο δω μια φιλη με τα παιδακια της και κατσαμε λιγο...βεβαια τα παιδια σφαχτηκαν...τεσπα ας το προσπερασω κι αυτο....τι ωραια που περναμε ε;;;ειπατε τιποτις;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τάο μου κουράγιο..διακοπούλες θα πάτε πουθενά; Πως αντέχετε βρε κορίτσια να ξυπνάτε ακόμα 2-3 φορές το βράδυ; Θα μου πεις..μια συνήθεια είναι όλα... αλλά εγώ εχθές που κοιμήθηκα 12ωρο (ώ ναι..από τις 10.15 κοιμόμουνα) πολύ μ'αρέσει....

Λορέττα μου εγώ δεν είμαι του μακρυού φορέματος όπως σας έχω ξαναπεί.. είδα λοιπόν ένα κοντό με εναν ώμο, άσπρο με μια γκριζωπή αέρινη......άερινη...χμμ...χααχ...δεν βρίσκω λέξεις...δεν ξέρω πως να το περιγράψω... με έναν ώμο... κατάλαβες;; Όχιιι;;; Μα γιατίιιι;;; :mrgreen::roll::mrgreen:

Ααα.. εμένα ΑΚΟΜΑ κοιμάται......

PCqNp2.png

Kor;itsia, Ελένακι, εδώ είμαι δεν έφυγα ποτέ αλλά, αλλάααα...

τωρα έχω και την Χριστινιώ ξύπνια περιμένουμε τον μπαμπά να μας πάει μπάνιοοο... για να δουμε!

ΤΑΟ

eυχαριστω για τα κουραγια κορίτσια κ γω δεν το φανταζομουνα τόσο δυσκολο αλλά νομιζω ειναι η φαση τωρα περιεργη, περιμενω ευκολοτερες εποχες...

aaa, διακοπες αν τα καταφερουμε θα παμε Μυτιληνη, λεω αν γιατι δεν εχουμε κλεισει τιποτα ακόμα, βνεβαια λέμε για τελη Αυγούστου.... οποτε εεεχουμε καιρό... ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΚΑΛΌ ΜΕΣΗΜΕΡΙ... Η μικρη μου μπέμπα θα καταστρεψει τον υπολογιστη αν κατσω κ αλλό, χιχι, φιλακια.

ΤΑΟ

περιμενε ταο μου.......καποια στιγμη θα ρθουν!που θα παει;;;Νομιζω καταλαβα ποιο φορεμα λες χριστινα το ειδα καπου στο νετ και μου αρεσε πολυ....εχε χαρη που θελω να βαλω μακρυ!! ;)

Τρεχα ομως γιατι...προχτες που πηγαμε με το Λορετακι ειχαν μεινει πολυ λιγα κοματια....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...