Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα.Στελλιτσα σ'ευχαριστω πολυ και να σε ενημερωσω οτι τα τα 3 τελευταια πιασαμε σ'αυτο το κρεββατι το πρωτο ακομα αναρωτιεμαι που να ηταν...:rolleyes:

Ελακο βρηκες βαπτιστικα τετοια ωρα πουλακι μου;;;;;Σε ειδα στον υπνο μου.Ειχα ερθει λεει στο σπιτι σου και σου ελεγα οτι πηρε τηλεφωνο στο σπιτι ο αντρας σου να δει με ποια μιλας;;;;ποια ειμαι εγω καταλαβες;;;:tongue:ειδες στα ονειρα τι ευκολα που ειναι ολα;;σε μια νυχτα εφτασα Θεσσαλονικη..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλα....τι να σας πω;;;;;;καλα δεν εκλεισα βαπτιστικα;;;δε σας τα εβαλα και φωτο για να δειτε;;;;(τρομαρα μουυυυυυυυ)για ρουχο για μενα καλε εψαχνα!!!!:)

Τεσπα....το προσπερνω.....:)

Τι νεα;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

τοτε δεν εχεις και παρα πολυ καιρο!!!!ναι ξεμπερδεψα εψαχνα καιρο μεχρι να βρω αυτο που ηθελα ωστε να μου πηγαινει κιολας αφου μου εχουν μεινει και κιλα απο την εγκυμοσυνη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελαααα ρε συ γλυκουλα........μεχρι και την επομενη εβδομαδα εχω περιθωριο.....μετα τερμα γιατι φευγουμε διακοπες και οταν θα γυρισουμε δε θα μαστε γιοα τετοια.......μεχρι την αλλη Πεμπτη θα το εχω τακτοποιησει....πιστευω....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...