Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και να σου πω, τα κάτω όταν τα βγάζει πόσες μέρες κάνουν να μεγαλώσουν;; Χαζή ερώτηση, αλλά αναρωτιέμαι αν όταν σκάσουν μύτη θα το καταλάβω ή θα περάσουν μέεεερες.....

PCqNp2.png

Ηρθε κι εφυγε η αδερφουλα μου.....μπουχουυυυυυ!!!Α....ξεχασα να σας πω...πως απο χτες ο γιος μου ο μικρος ανηκει και αυτος στην ομαδα¨"Ναι,επεσα κι εγω απο το κρεββατι της μαμας μου....ή εφαγα σαβουρντα γενικοτερα..."τον αφησα για δευτερολεπτα και σαβουρντιστηκε αλλα τον ψιλοπρολαβα...κοκκινησε στο μετωπακι του εβαλα βουτυρο αμεσως και ευτυχως ουτε σημαδι σημερα...ο αντρας μου δε μου μιλουσε ολο το βραδυ.....επισης στο παρκοκρεββατο της πεθερας μου ο γιος μου σηκωνεται μονος του!απο δοντια κι εμεις τιποτα....μασουλαμε ομως τα παντα!!!Ιωαννουλα μακαρι να φυγετε κοριτσι μου γιατι απ΄οτι φαινεται το χρειαζεσαι οσο τιποτα!Κελακο;;Λορετακι;;Μανιταριους;;;Χριστινουλα;;Στεγια;;;καμια εδω;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και πολυ αντεξε ελεναι μου..ευτυχως δεν χτυπησε να λες..εμενα σαβουρωθηκε απο το κρεβατι μας πριν 2βδομαδες..αλλα ευτυχως εχω ξυλινο πατωμα κατω και ειχα και τις μαξιλαρες και δεν εσπασε κανενα κεφαλι..θελουν πολυ προσοχη τα σκατουλια,τι μαγειρεψατε σημερις??

Διαφημίσεις

Εγραφα ποση ωρα και κατα λαθός τα εσβησα.βαριεμαι να τα ξαναγραψω.το πρωι ξυπνησε στις 730 για παιχνιδι.κατι που κανει μετα τις 1130.ο πεθερος εχτες ρωτησε τι ωρα ξυπναει.καταλαβατε την γκαντεμια?σας αφηνω.φιλια

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τουρλου........τοσα λαχανικα εχω τι να τα κανω;;;;και ολο τα ιδια και τα ιδια πια βαρεθηκα....ετοιμη ημουν να τη βαλω τη φακη αλλα...συγκρατηθηκα! :)

εσεις;

rssOp2.pngDiP1p2.png

στεγιουλα δυστηχως συμβαινουν αυτα.....τα σκαμπανεβασματα εννοω στον υπνο...αλλα.. συμπτωση ε;;;;χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω δε μπορω να πω οτι το αναπολω...αλλα το σκεφτομαι......ειδικα τις διακοπες μας....τι ωραια που ειχαμε περασει...για να δουμε φετος...τι ψαρια θα πιασουμε...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ ειμαι εδώ κορίτσια! με τη μαμά μου!

τι κάνετε?

ελενάκι επεσε ο φιλαράκος μας? ο καημενούλης!!! ρε συ οταν λες σηκώνετε τι εννοείς? ορθιος??? εμείς ακομη δε καθόμαστε καλά καλά...

εμείς δεν τρώμε με τιποτα. Του εκανε η μαμά μου κατι πονηριές και εφαγε λιγη μπανάνα!!! εντωμεταξύ το μπουτι χοντρουτσικο...

φιλιά σε όλες...

παω να βάλω πλυντήριο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετακι μου ρε εγω πιστευω θα συνηθισει το μωρο.....;)

υπομονη και επιμονη χρειαζεται μονο!!χαχαχα!!!Ναι καλε!εκειπου καθοτανε ξαφνικα τσουυυπ ορθιος!και εκανε κι ενα βημα στο πλαι!Στο δικο μς ομως δε μπορει...μπλεκεται στο διχτυ....

Αχ κι εγω απ το πρωι θελω να βαλω αλλα ακομα....λες να βαλω κι εγω;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου.Εμενα ουτε να την δει την χορτοσουπα.Τι θα κανω οεο;;Ελακο;;;;ειπες τιποτα για τον γιο σου;;;η χοντρη της παρεας ειναι η κορη μου που μεταξυ αστειου και σοβαρου μου ειπε να της κανω διαιτα.Τον αλλο μηνα αν συνεχισει ετσι θα μου το πει μεταξυ σοβαρου μονο.:mrgreen:

Μανιταρακι μου τι επαθες πουλακι μου στην παραλια;;αυτος ειναι και ο δικος μου φοβος.Την τελευταια φορα που πηγα μονη μου εφυγε η Ελενιτσα και να παει λεει να κανει βουτιες στο μολο.Ακους;;;βουταω κι εγω το μωρο και τρεχω απο πισω,τρεχει κι αυτη πιο γρηγορα.Ελω εδω της λεω και αν σας ξαναφερω να με φτυσετε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Επισης για δοκιμη μανιταρακι θα παμε αυτο το σκ,αντε να δουμε.Προσπαθει να βρει πατεντα ο καλος μου για δροσια γιατι ειμαστε και καλομαθημενοι με τα ερκοντισιον στο φουλ.

Y0zHp2.png?OgArctsO

κελακο μουυυυυυυυ τι σου μελε να παθεις κι εσενα....μανα με τον ενα γιο και με τις τρεις τις κορες!!!9400 ειναι ο δικος μου εσενα πιο πολυ;;;;;;δε νομιζω!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...