Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερες!!!!Ομορφες και δροσερες οπως η σημερινη μερα!!!Γυρισαμε χτες απογ αλλα καταλαβενετε μεχρι να συμμαζευτουμε και να συμμαζεψω μετα και το...αχουρι(βλ.σπιτι)περασε η ωρα ψοφησ και ξεραθηκα κατευθειαν!Περιμενετε να μεγαλωσουν λιγο ακομα τα μωρακια σας και θα σας πω εγω μετα......οχι μια ωρα.....ουτε ενα τεταρτο δε θα διαρκει το συμμαζεμα!!χαχαχαχαχα!!!Στα δικα μας περασαμε καλα(-ουτσικα...)το μωρο κοιμηθηκε καλα καθως του εβαλα τη παντα που του ειχα στο κρεβατι του στο παρκο και μαλλον ενιωσε πιο ανετα...εμεις βγηκαμε εξω,πηγαμε σε ενα κλαμπακι στα φλογητα ηπιαμε χορεψαμε και γυρισαμε5.30 ωρα(α...και φαγαμε επισης....:))τα μωρα τα κοιμισα πρωτα και μετα φυγεμα και μεχρι να γυρισουμε δε κανανε γκουκ!Τωρα περιμενω την αδερφουλα μου που ειναι Βεροια γι αυτη την εβδομαδα και πηρε το αυτοκινητακι της και μου ρχεται να πιουμε καφεδακι!Αυτα!!!!Σας φιλω ολες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπράβο καλά έκανες Ελένη μου με τήν πάντα... και εγώ στις διακοπές της είχα βάλει και τα κουκλάκια που έχει και στο κρεβάτι της και αμέσως ένοιως μάλλον οικεία γι'υατό κοιμόταν τόσο καλά...

Ωραία περάατε πουλάκια μου εεε;;; Αχχχ...εγώ έχω να πιω ένα ποτό... ούτε θυμάμαι από ποτε...!!!!!!!!

Ααα..εντωμεταξύ εδώ και 5-6 ημέρες η μικρή μου κοιμάται στις 8.30 και ξυπνάει μετά τις 9.... προχθές ξύπνησε στις 10.15!!!! Υποθέτω ότι είναι από τη ζέστη;; Ποιος ξέρει...ακόμα πάντως κοιμάται!!

PCqNp2.png

Καλημερααα κι απο μενα.Εγω σημερα ξυπνησα στις 9.Κοιμηθηκα ομως στις 2 γιατι εβλεπε ο καλος μου μοτο gp,ξυπνησε και 2-3 φορες τουλαχιστον το μωρο,πολυ θελει;Εχτες πηγαμε κι εμεις για μπανακι και ηταν φανταστικα,αλλο πραγμα βρε παιδι μου να ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 4.

Ελενακι δεν θα σε εχουμε σημερα ε;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα

να ρωτησω εσας που εχετε το beaba για πατατα κολοκυθακι καροτακι γεμιζουμε μεχρι το 3 νερο και βαζουμε μπροστα .ο χρονος ειναι κανονισμενος? η πρεπει να δοκιμασουμε και να το ξαναβαλουμε ?οταν προσθεσω το κρεας τι κανω με τον χρονο?

στελλα γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο το μυνημα σου ?εχασα κανενα επεισοδιο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερααα κι απο μενα.Εγω σημερα ξυπνησα στις 9.Κοιμηθηκα ομως στις 2 γιατι εβλεπε ο καλος μου μοτο gp,ξυπνησε και 2-3 φορες τουλαχιστον το μωρο,πολυ θελει;Εχτες πηγαμε κι εμεις για μπανακι και ηταν φανταστικα,αλλο πραγμα βρε παιδι μου να ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 4.

Ελενακι δεν θα σε εχουμε σημερα ε;;;

εσυ κοπελια δεν θα πηγαινες με το τροχοσπιτο για δοκιμη?

που να πας με τα 4 με κοροιδευεις?εμενα προχθες ειχαν κανει μπανιο και τους ειχα χωρις μπρατσακια για να στεγνωσουν να φυγουμε και ερχετε ενας σκυλος ο οποιος ερχομαιιιιιιιιιιιι γμτ

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημερα

να ρωτησω εσας που εχετε το beaba για πατατα κολοκυθακι καροτακι γεμιζουμε μεχρι το 3 νερο και βαζουμε μπροστα .ο χρονος ειναι κανονισμενος? η πρεπει να δοκιμασουμε και να το ξαναβαλουμε ?οταν προσθεσω το κρεας τι κανω με τον χρονο?

στελλα γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο το μυνημα σου ?εχασα κανενα επεισοδιο?

κρεας δεν εβαλα ακομη

υποτίθεται το κολοκύθι θέλει νερό μέχρι το 2 αλλά επειδη δεν υπάρχει περιπτωση να μαγειρευω χωριστα κοβω το κολοκυθι σε μεγαλα κομματια και πατατα καοροτο σε μικρα κ τα βαζω μαζι

ο χρονος για το 3 ειναι 15 λεπτα νομιζω

i1lzp2.png

Μανιτάρι και εγώ το ίδιο με τη mummycool κάνω... βάζω νερό μέχρι το 3 και απλά τα κολοκυθάκια ας πούμε τα κόβω μεγαλύτερα κομμάτια. Επίσης το κρέας ή κοτόπυολο που βάζω τώρα το κόβω σε μικρά μικρά κομματάκια και έτσι είναι έτοιμο μαζί με τα λαχανικά σε 15-20λεπτά!

PCqNp2.png

κοριτσια ευχαριστω να ρωτησω κατι ακομα ?νερακι λογικα δεν μενει.πως θα ειναι ζουμερη ?η ειναι ενταξει καταλαβαινεται τη θελω να πω να κατεβενει στον λαιμο σαν κρεμουλα.

καλως την γλυκουλα πως ειναι το μωρακι?

μαρη στελλα μου ηρθε το ρευμα 1129 απο το αρκοντισιον που θα αναβες αμα εισουν εδω ειναι .στειλε τα μισα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Χμμ μάλλον πρώτη φορά θα το χρησιμοποιήσεις ε; Λοιπόν το νεράκι μένει μετά κάτω στον πάτο της κανατούλας και γίνετια νόστιμο ζουμάκι αφού έχει πάρει τα μυρωδικά των λαχανικών και του κρέατος.. Και όταν τα βάλεις να τα αλέσεις προσθέτεις όσο ζουμάκι ΄θέλεις από αυτό που έχει μείνει ώστε να γίνει πιο πικτή,αραιή κλπ

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

εσυ κοπελια δεν θα πηγαινες με το τροχοσπιτο για δοκιμη?

που να πας με τα 4 με κοροιδευεις?εμενα προχθες ειχαν κανει μπανιο και τους ειχα χωρις μπρατσακια για να στεγνωσουν να φυγουμε και ερχετε ενας σκυλος ο οποιος ερχομαιιιιιιιιιιιι γμτ

και συνεχιζω ο οποιος ηθελε ννα παιξει και ορμαει στον μικρο και φευγουν και οι 2 μεσα στην θαλασσα (μια χαρα κολυμπησαν χωρις μπρατσακια απο τον φοβο τους.)εγω ειχα αγκαλια την μικρη και σχεδον την πεταξα στον αερα για να σωσω τους αλλους συμπερασαμα ποτε δεν παω μονη μου παντα με παρεα.μετα που το σκεπτομουνα μαλλον θα την παραταγα στην αμμο γιατι αμα την αφηνα στην ξαπλωστρα σιγουρα θα επεφτε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Χμμ μάλλον πρώτη φορά θα το χρησιμοποιήσεις ε; Λοιπόν το νεράκι μένει μετά κάτω στον πάτο της κανατούλας και γίνετια νόστιμο ζουμάκι αφού έχει πάρει τα μυρωδικά των λαχανικών και του κρέατος.. Και όταν τα βάλεις να τα αλέσεις προσθέτεις όσο ζουμάκι ΄θέλεις από αυτό που έχει μείνει ώστε να γίνει πιο πικτή,αραιή κλπ

ναι πρωτη που το καταλαβες? :mrgreen::mrgreen:

μια χαρα ετσι .αντε να δουμε θα το φαει?αν και ειναι χοντρουλα για κρεμα τρελενεται ομως για φρουτα ιδια η μανα της μπιαχ:D:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

κοριτσακια μου καλημεραααα..τι κανετε??σας εχασα αλλα σας διαβαζω;);)..δεν ειμαι και πολυ καλα το σκ το περασα με πονεμενη μεση και πολυ πολυ γκρινια απο τον μπεμπη βγαζει τα λεγομενα ματοδοντα και με εχει ψοφησει πολυ κλαμα το πουλακι μου..την ημερα την περναμε αγκαλια και την νυχτα με κουνηματα...μονο οταν παμε στις κουνιες ηρεμει λιγο...ενδεχετε το σαββατο να φυγουμε(μακαρι δηλαδη)για καμια βδομαδουλα στο χωριο..επισης ακομα ξεφλουδιζω απο το καψιμο:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...