Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμας ηλιο με συννεφα και επισης ψωφοκρυο.Αλλα και μονο που εχει λιγο ηλιο ρε παιδι μου καπως παιρνω λιγο τα πανω μου,γενικα μου αρεσει ο χειμωνας αλλα τωρα ετσι οπως ειμαι εχω και την κλεισουρα και εχω λαλησει,θελω παρα πολυ να ανοιξει ο καιρος.Κι εμενα το πειραζουν και το φιλανε κρυφα,στη μεγαλη εχω δωσει και λιγο θαρρος γιατι παει και βαζει την πιπιλα οταν εχω δουλεια οποτε βρισκει την ευκαιρια:tongue:.Η μικρη πειραζει ολα τα καλλυντικα και βαζει απο τις κρεμες,ασε 100 ματια πρεπει να εχω:tongue::tongue:Ιστορικες στιγμες..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχα!!!και παλι δε βλεπω να σου φτανουν ουτε τα εκατο!!!5 μερες σου μεινανε κελακο μου ε;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσακια καλη σαρακοστη.

μαρια να σου ζησει το μωρακι σου.

στεγια ενα κουκλι

το δικο μου το μωρο γιατι δεν εχει μαλλακια?

η μπουμπου εδω και 3 ημερες κοιμαται 4-5 τελεια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλημερα μανιταρι μου!!!!Καλε κι εμενα το μωρο μου!!!Καλουτσικα κοιμαται!!Προχτες 23.00 με 7.00!!!Βεβαια....μονο προχτες...σημερα ξυπνησε στις 5.00...αλλα ειναι καλο σημαδι ομως!!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

βρε μαρινακι τη ηταν κι αυτο:-(

ηθελα να σου πω απο την προηγουμενη φορα που λεγαμε για το μπουκομα ομως φοβηθηκα. ο γιατρος του πειραια μου εχει πει να του βαζω σταγονιτσες στην μυτη οτρισαλιν και δεν εχει μυξουλες. εγω το κανω

ομως ο γιατρος που ειχα σαντορινι ηταν τελειως αρνητικος γιατι στεγνωνη την μυτουλα .εγω παντος εχω σωθει τωρα δεν ξερω συζυτησε το με τον δρ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλημερα μανιταρακι,εμενα κοιμαται καλα το βραδυ,πρωτη φορα εχω παιδι τοσο ησυχο,με λυπηθηκε ο Θεος.:tongue::tongue:

Αυτο μας ελειπε!!!Να μη σε λυποταν ακομα και τωρα!!!:lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

:lol::lol::lol::lol:Χα,χα μου θυμισες τις παλιες καλες εποχες...:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:θα ξαναρθουν που θα μας παει;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα μανιταρι μου!!!!Καλε κι εμενα το μωρο μου!!!Καλουτσικα κοιμαται!!Προχτες 23.00 με 7.00!!!Βεβαια....μονο προχτες...σημερα ξυπνησε στις 5.00...αλλα ειναι καλο σημαδι ομως!!! :) :)

καλημερα τη ωραια επιτελους να κοιμηθουμε και λιγο.

κελι κι εγω δεν εχω φειςμπουκ δεν προλαβαινω να μαθω πως λειτουργει ειμαι και λιγο αχρηστη.:rolleyes:(ειρηνη σε βλεπω μην γελας)

ασε που τωρα ξεκιναει για εμας και η δουλεια και πρεπει να ειμαι ολη μερα στο κομπιουτερ να απανταω σε τοσα μυνηματα τα νευρα μου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα τη ωραια επιτελους να κοιμηθουμε και λιγο.

κελι κι εγω δεν εχω φειςμπουκ δεν προλαβαινω να μαθω πως λειτουργει ειμαι και λιγο αχρηστη.:rolleyes:(ειρηνη σε βλεπω μην γελας)

ασε που τωρα ξεκιναει για εμας και η δουλεια και πρεπει να ειμαι ολη μερα στο κομπιουτερ να απανταω σε τοσα μυνηματα τα νευρα μου.

αχ μανιταρακι μου υπομονη τι να κανεις;;;εγω σκεφτομαι απο τωρα τον οκτωβρη που θα παω στη δουλεια και θα πρεπει να αφηνω τα παιδακια μου...:mad:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...