Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Που πήγατε καλέ μεσημεριάτικα;; Για μπάνιο ελπίζω εε;;

Εμείς μπανάκι πάμε μόνο καθημερινές..δεν αντέχω τον χαμό που γίνεται στις παραλίες το σκ...

Ααα..για τις πισίνες που λέτε, ούτε εγώ την έβαλα εκεί που είχαμε πάει..γενικά δεν τρελαίνομαι και για την πισίνα ούτε εγώ και δεν ήξερα βασικά και αν κάνει οπότε το άφησα! Για babyswim το σκέφτομαι και εγώ από Σεπτέμβριο...δεν φαντάζομαι να πρέπει και οι μαμάδες να φοράνε αυτά τα τραγικά σκουφάκια εεε;;;;

Γα το αχλάδι αν δεν του αρέσει μην το ζορίζεις...σιγά πια και αν δεν το τρώει.δοκίμασε άλλους συνδυασμούς απλά απ'οτι έχω καταλάβει πρέπει κάθε καινούργιο φρούτο να το βάζεις για 4 ημέρες για να δεις αν έχει αλλεργία..εγώ τώρα της βάζω ότι να'ναι από συνδυασμούς και ανάλογα τα κέφια... μέχρι στιγμής τρώει μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι, πεπόνι και νεκταρίνι... όλα της άρεσαν!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου χριστινακι .

εμας μας επιασε σημερα να βρουμε σπιτι και πηγαμε και ειδαμε 4 αλλα κανενα δεν μου εκανε.

εμεις πλεον τρωμε και χορταρικα.μια χαρα τα παει το καλο μου το μωρο.με τον υπνο εχουμε παλι προβλημα.αν ειμαστε αγκαλια στο κρεβατι μου κοιμομαστε μια χαρα.αν τον αφησω μονο του στην κουνια δεν σταματαει ποτεεεεεεεεεεεεε.μαλλον για αγκαλιτσα τον ε βλεπω

4ywWp2.png

οσο για τις βολτες σας κυριες μου τα νευρα μου κι εμενα.

κελι πες οτι κι εγω ειμαι συμμαθητρια. τον δεκεμβρη ερχομαι.....

Σε περιμενωωωωωωωωωωωωωω καλη μου συμαθητρια........:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

κελι εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι αμα κανει κατι θα του αφησω και τα 3 παιδια .οποτε δεν τον παιρνει.εδω με τις τουριστριες γινετε χαμος ομως η αληθεια ειναι οτι το πιο χοντο που εχει συμβει ηταν με ελληνιδες κι εμας μανα με κορη.(λες να ηταν οι ιδιες?)του την ειχαν πεσει στα ισια δηλ.θελουμε κοκο και ιο 2 μαζι.τοτε δεν ειχαμε παιδια ομως ηταν η μοναδικη φορα που ειχα φρικαρι.(γενικος δεν ζηλευω)το αποτελεσμα τον εβαλα και τις εδιωξε απο το ξενοδοχειο.

Λοιπον αν δεν τον παιρνει εσενα που θα του αφησεις 3 σκεψου εμενα με 4:mrgreen::mrgreen:Το προβλημα ειναι ομως πως θα το μαθουμε!!!!!!:rolleyes:Τι στο καλο λες να ηταν οι ιδιες;;;;τα πηρα παλι που το θυμηθηκα...΄Λυσαρες παιδακι μου......:mad::mad:εγω παντως ζηλευω παρα ποοοοολυ,βγαζω καπνους απο τα αυτια και το καλο ξερεις πιο ειναι;;;;;οτι προσπαθω να μην το δειχνω....τωρα πως γινεται να βγαζεις καπνους και να το κρυβεις δεν ξερω...:roll:Παντως καλα τους εκανες οουυυυυυυυυυστ...........

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλησπερούδια, καλησπερούδια!!!

έριξα μια γρήγορη ματια στα νέα σας και μου φάνηκε ότι είστε όλες καλά... εεε;;; το έυχομαι να πάνε όλα ρολόι, να χετε και υγεία και τα μωρούλια σας να αφρατεύουν!!!

Ευκαιρία βρήκα να σας ψάξω λίγο, γιατί όλη την μέρα γίνεται της κακομοίρας σπίτι, γι αυτ'ο και εξαφανίστηκα, ούτε καν το ανοίγω τον υπολογιστάκο μου γιάτί και δεν προλαβαίνω αλλά δεν θέλω κιόλας επειδή κολλάνε οι μεγαλες με παιχνίδια!!! αχ, τα σχολείαααα, τι καλό που κάνουν!

Τα νέα μας καλα, είμαστε 7 κιλά, κάναμε εμβόλιο.... τρώμε πρωί μεσημερι, εκτός απο απογευματινό - δεν ξέρω τι να της δώσω, είπα όχι σε κρέμες εμπορίου και κωλύομαι τωρα....

κάνουμε λίγα μπανακια γιατί ο μπαμπάς μας δουλεύει αρκετά ,αλλά μου υποσχεθηκε φρένο στη δουλειά απο Δευτέρα για να στανιάρω και γω λίγο γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει ψιλοκρόσια όπως φαντάζεστε - δεν έχουμε και αυλή στο κ@λ@διαμερισμα που να πάρει!!!

μου λειπετε πολύ πολύ, αλλα υπομονη, τι άλλο να κάνει κανείς, ε;;;

φιλάκια τα ξαναλέμε ζουζούνες...!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

καλα οτι θα εβλεπα μηνυμα απο ταο τετοια ωρα δεν το περιμενα!!δεν πειραζει που δεν πολυμπαινεις.εμεις χαιρομαστε που εισαι καλα!!και εμεις ειμαστε 7 κιλα.τρωμε και εμεις πρωι μεσημερι απογευμα και βραδυ.φουλ και μια χαρα.εγω του δινω και κρεμα αφου κανει 5 γευματα.τι αλλο να του εδινα?

αντε με το καλο να σταματησει και ο μπαμπας την δουλεια του και να χαρει λιγο παραπανω τις γυναικες του.φιλια πολλα και να περνας μοναδικες στιγμες!

4ywWp2.png

Kαλημερούδια!! Τάοοο μην ανησυχείς θα τα λέμε πιο συχνά πάλι σε ενάμιση μήνα! :wink:

Eιρηνάκο μήπως να αρχίσεις να το κόβεις αυτό το βραδυνό υπνο αγκαλίτσα; Εκτός αν δεν σας χαλάει και θέλετε να το συνεχίσετε και στο μέλλον, αλλά αν θέλετε να το σταματήσετε καλό ειναι να μην το αφήσεις άλλο γιατί μεγαλώνει και θα καταλαβαίνει όλο και περισσότερα... πάρτε το απόφαση ότι δεν θα κοιμηθείτε 2-3 βράδυα αλλά στο τέλος θα το συνηθίσει και ο μικρούλης το κρεβατάκι του και θα του αρέσει!

Από σπίτια μην πτοείσαι... 4 μόνο είδες;; Τίποτα δεν είναι...ρωτα και μένα που έχω δει καμιά εικοσαριά και ακόμα τίποτα!! :|:neutral:

PCqNp2.png

το σκατουλι μου θα συνηθησει .....εγω πως θα συνηθισω.εχω παθει εξαρτηση.

αυτο βλεπω και εγω με τα σπιτια οτι εχουμε μπροστα μας πορεια.

ασε που 2 απο τους ιδιοκτητες ηταν τοσο κακομουτσουνοι που ουτε ενα χαμογελο δεν εσκασαν ουτε ενα τυπικο να σας ζησει για το μωρουλι.μιλαμε για πολυ τελευταιοι!!!!

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!

τι μου κανετε? μπανακια? βολτες? αγκαλιτσες με τους συζήγους? ελπίζω ολα αυτα μαζί!

εμείς καθήσαμε εδώ και περασαμε μια χαρά.

Απο αυριο δυστυχώς ξανά ρουτίνα! Και τετάρτη - πέμπτη έχει ο αντρουλης μου εφημερία!!! κλααααψψψψψψ

τώρα ηρθαμε απο κατι φίλους που εχουν ενα νινακι 2μιση μηνων!!! ο δικός μας φαινοταν ολοκληρο αγοράκι!!!

ρε παιδιά ειχαν ενα σπιτι...ΤΕΛΕΙΟ! περα απο το τελειο σπιτι ηταν και αψογο! εμεις εδώ γιατι ειμαστε ολο ανω κατω...ηρθα και αρχισα να συμμαζεύω

Κορίτσια και εγώ θα ηθελα να μετακομίσω για διάφορους λόγους αλλά που να βρίσκω σπίτι, που να μαζεύω οοοολλλααα τα πράγματα, να τα ξανατακτοποιώ! ουφ, κουραστηκα

αντε γυριστε να τα πουμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας κοριτσια

γυρίσαμε από διακοπες σήμερα πήγαμε καβάλα μια βδομαδούλα, τώρα έχω πλυντήρια και ένα σπίτι άνω κάτω

σας φιλώ

πώς περάσατε? ολα καλά με τον μικρό? βουτηξε?

εφαγε? για πες οταν μπορείς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ξεσάλωσε βούτηξε γελούσε πιτσιλούσε έπαιζε με την άμμο του φαινόταν πολύ περίεργο, στηρίχτηκε και στα 4

ξεκινήσαμε και λαχανικά, σούπερ ο ατμομάγειρας, τρώμε πατάτα καρότο κολοκύθι

δεν τρώει μεγάλες ποσότητες όμως ρε κορίτσια, 100 μλ και τέλος, του κρατάω λίγο και του δίνω για απογευματινό μετα

και με το στήθος τα ίδια, πίνει 5 λεπτά ξεδιψάει και μετά από 1-2 ώρες θέλει πάλι

με δάγκωσε και 2-3 φορές, τον αγριοκοίταξα μπας και καταλάβει

πονεμένη ιστορία το σπίτι, πρέπει να είδαμε ό,τι χτίζεται σε όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη, ψάχναμε 8 μηνες κοντά

εμενα μου αρεσαν πολλά, τα βλέπαμε γυρνούσαμε σπίτι κι ο αντρας μου όλο ανακάλυπτε κουσούρια

i1lzp2.png

Kαλημερούδια κορίτσια!! Έχω ξυπνήσει από τις 5 σήμερα...:roll::roll: Λοιώνω από τη ζέστη..!! Ευτυχώς τώρα φυσάει λίγο και βρήκα ευκαιρία να ρίξω ένα σιδερωματάκι..

Εγώ το έχω πάρει απόφαση....έτσι όπως πάμε, σπίτι να μας κάνει το ρημαδοκλικ θα το βρούμε του χρόνου μου φαίνεται!!

Λορέττα και εγώ καμιά φορά ζηλεύω αυτές που έχουν τα σπίτια τους στην εντέλεια συνέχεια και μετά γυρίζω και συμαζεύω...αυτό όμως κρατάει για μια ώρα γιατί μετά...μια από τα ίδια!! Αλλά πλέον το έχω φιλοσοφήσει και δεν με νοιάζει.. προτιμώ να περνάω ωραία και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν παρά να είμαι συνέχεια με το σφουγγαρόπανο παραμάσχαλα!! Καλά δεν μιλάμε βέβαια να είναι βρώμικο το σπίτι αλλά μια ακαταστασία συνήθως θα υπάρχει!! :mrgreen::mrgreen: (παρεπιμτοντως και μένα όταν έρχεται κόσμος το σπίτι είναι στην εντέλεια, άρα μη κρίνεις μόνο επειδή πήγες επίσκεψη!! :wink:

PCqNp2.png

Καλημέρα και απο μένα!

πω πω...δε ξέρω μου την έδωσε που ξύπνησα! μία στις 6 για να τον ταίσω και μετά στις 8!!! αφου βρε καλό μου χλαπακιάζεις στις 6 γιατι δε ξυπνάς στις 9?

mammycool μπράβο στο αγοράκι σου. Εμείς σήμερα ξεκινάμε χορτόσουπα αντε να δουμε αν θα την τρώει, γιατι φρουτο και ρυζάλευρο δε τρώει με τιποτα. Σφίγγει το στοματάκι του και γυρνάει απο την άλλη. Σημερα θα πάρω κανένα αλλο φρουτο και ας λεει ο γιατρός (δυο βδομάδες μας δινει μονο αχλάδι, ελεοοοοος....να το φάει αυτός)

Χριστινακι πρωινή βλέπω ε? εγώ χθες πριν φύγουμε σιδέρωσα ενα παντελόνι του μικρου...ετσι τα ΄σιδερώνω...ενα ενα...

σας φιλωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κορίτσια μου,σας μπαινω αλλα δε γραφω καθως εχουμε βλαβη στο πισι και μπαινω απο το κιν.

Λοιπον ειδατε τι ωρα μπαινω?γαμωτι την γκαντεμια των πεθεριξ!τι ωρα ξυπναει?καταλαβατε?τωρα περασαμε στο τι ωρα ξυπναει!τα εχω παρει κρανιο.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...