Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αν εχεις κι αλλα κοπελια πες τα μας γιατι μολις εφαγα και σκω!!!!!!

χαχαχιχιχοχο γκουχγκουχ

φευγεις πας για ξαπλα?μηπως να παω και εγω για υπνο παλι?το σχημα του κορμιου μου στο κρεβατι μου εχει μεινει που λεει και το νοτης

4ywWp2.png

δεν σας ειπα βγαζουμε δοντακια.χτες που του εδινα το φαγητακι του ενιωθα στο κουταλακι σαν να κανει τσικ τσικ .πηρα ενα σιδερενιο κουταλακι και του εκανα και ακουγοταν .βγαινουνε!!

4ywWp2.png

καλημερα εχω γελασει με την ψυχη μου με αυτα που γραφετε..

ιωαννα μου χρονια πολλα να εισαι παντα καλα.

λορεττα εγω το αχλαδι το σταματησα γιατι δεν τρωει την φρουτοκρεμα ,τρωμε μηλο ,μπανανα,πορτοκαλι,ροδακινο.

χορτοσουπες μαλλον απο δευτερα.

ερωτηση τα μωρα τα βαζεται στην πισινα? εγω οχι φοβαμαι μην παθει καμια ουρολημοξη.(θελω απαντηση.)

ειρηναλι μου μια χαρα το μωρουλη αντε να βγει το δοντακι να ανακουφηστει. εμεις ακομα τιποτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

κελι εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι αμα κανει κατι θα του αφησω και τα 3 παιδια .οποτε δεν τον παιρνει.εδω με τις τουριστριες γινετε χαμος ομως η αληθεια ειναι οτι το πιο χοντο που εχει συμβει ηταν με ελληνιδες κι εμας μανα με κορη.(λες να ηταν οι ιδιες?)του την ειχαν πεσει στα ισια δηλ.θελουμε κοκο και ιο 2 μαζι.τοτε δεν ειχαμε παιδια ομως ηταν η μοναδικη φορα που ειχα φρικαρι.(γενικος δεν ζηλευω)το αποτελεσμα τον εβαλα και τις εδιωξε απο το ξενοδοχειο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου... ψήνομαι στη ζέστη...:?:-?

Μανιτάρι καλά έκανες και τις έδιωξες!!! Μα καλά πόσο ζώα μπορεί να είναι μερικές;;; Και εντάξει οι κόρες που μέσα στα νειάτα και την ανεμελιά είναι αλλου γι''αλλου;; Οι μανάδες όμως;; Ελεος!!!

Παιχνίδια στο φέις δεν έχω παίξει ποτέ...γενικά το βαριέμαι τραγικά και μπαίνω όποτε το θυμάμαι μόνο για να δω καμιά φώτο που και αυτές πάλι τις χάνω τις μισές!! :mrgreen:

Ααα για φρουτάκια που με ρώτησες, μια φορά της έδωσα έτοιμο μέχρι στιγμής..πουλάνε στα σούπερμάρκετ και λέγονται frutapura..της nutricia νομίζω χωρίς να έιαμι σίγουρη... λογικά θα έχουν και οι άλλες μάρκες! Είναι σε πλαστικά δοχεία των 4 (για 4 γεύματα δηλαδή).

Για πες βρε μανιταράκι πως είναιι στη Σαντορίνη να ζηλέψουμε λιγάκι!!!!!

Ειρηνάκο και εγώ έχω βιβλιάριο ΤΕΒΕ...αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι...

Που είστε;; Όλες για πλατσούρισμα;;;

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσάκια...

εμείς εδώ ειμαστε! θα βγουμε σε λίγο μες στη ζέστη και το λιοπυρι.

Μανιτάρι για πισίνα δεν τον έχω βάλει αλλά απο σεπτέμβριο θα του ξεκινήσω baby swim που θα ειναι σε πισίνα φυσικά. Βεβαια λένε οτι τα κοριτσάκια ειναι πιο ευαίσθητα. Οσο για τα παιχνίδια και μεις ειχαμε κολλήσει με ενα δυο αλλά ξεκολλήσαμε. Θα βαρεθεις κάποια στιγμή...

ρε συ λες να τον χαλαει το αχλάδι...αυριο θα του δώσω μπανάνα με μήλο...

σας φιλώωωω

χριστινάκι τι κάνεις? δε θα πατε για κανενα μπανάκι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...