Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

θα φτιαξουν;;;;χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη Λορετα μου γιατι κατα τη γνωμη μου θα χειροτερεψουν.....

μα πόσο να χειροτερέψουν ακόμη?:?

οσο για τον μικρό

ο παππους του θέλει να γινει συγγραφέας (θεε μου)

ο μπαμπάς του θέλει να τον κάνει σεφ

η γιαγιά του (η πεθερά μου) να τον κάνει φαρμακοποιό..

τους ειπα προχθες οτι μπορεί να θέλει να γινει φορτηγατζής και μεινανε...:evil:

απο τώρα εχουν αρχίσει τα σχεδια για το παιδί μου και θα τους φάω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα φτιαξουν;;;;χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη Λορετα μου γιατι κατα τη γνωμη μου θα χειροτερεψουν.....

Συμφωνω απολυτως.Η μαμα μου ειναι Μυτιληνη και ειναι νεκρα.Ουτε καν αυτοι που πηραν τα εισητηρια της εργατικης εστιας.Δεν μπορουν να πληρωσουν τα μεταφορικα να πανε.οι ανθρωποι παραμιλανε.Και η μαμα μου αλλες φορες τους διναν15 μερες τωρα τις εκαναν 12.Του εοτ που παιρνω εγω τωρα να φανταστειτε αρχισαν να τα δινουν και φυσικα δεν θα τα παρω.Ο Αντρεας μου λεει οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα και ολοι δινουν επιταγες ή βαζουν γραματεια.Τελος το ρευστο δεν υπαρχει.Και την τελευταια φορα που πηγα στο μαθημα ολοι παραμιλουσαν,αλλοι ειχαν μαγαζια και θελουν να τα κλεισουν,αλλοι ηταν στο δημοσιο και κλεινουν οι υπηρεσιες τους δραμα η κατασταση..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κριμα δε θα πει τιποτα.Και ειδικα ρε γαμωτο οταν ξερουν οτι ειναι παντρεμενος ο αλλος,εκει τι να πω;;;:twisted:Την τελευταια φορα μαλωναν μανα και κορη,μην σας φανει υπαρβολικο ετσι ειναι,τον φωναξαν δηθεν να μετρησει,τον ειχα δει που δουλευε διπλα σε ενα αλλο σπιτι και τον εβαλε στο ματι η μαμα,οταν πηγε ομως στο σπιτι τον ειδε και η κορη και ειχε αφησει την πορτα της ανοιχτη και αλλαζε.Καλα εχω και ωραιο αντρα δεν λεω:tongue:αλλα τοση λυσα πια;

καλά σοβαρά μιλάς???? απίστευτο ρε συ...σε φαντάζομαι να βγάζεις καπνους απο τ'αυτια.

και μενα (που δεν ειναι ωραίος ο αντρουλης μου) πανε στο φαρμακειο διαφορες πωλήτριες και του κανουν τα γλυκά ματια...ε δε θα κοιταει και αυτος??? κατσε να τον παρω τηλέφωνο να του τα ψαλλω...:evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μα πόσο να χειροτερέψουν ακόμη?:?

οσο για τον μικρό

ο παππους του θέλει να γινει συγγραφέας (θεε μου)

ο μπαμπάς του θέλει να τον κάνει σεφ

η γιαγιά του (η πεθερά μου) να τον κάνει φαρμακοποιό..

τους ειπα προχθες οτι μπορεί να θέλει να γινει φορτηγατζής και μεινανε...:evil:

απο τώρα εχουν αρχίσει τα σχεδια για το παιδί μου και θα τους φάω

Κι ομως υπαρχουν και χειροτερα Λορετα και μαλλον ερχονται,ο Θεος να βαλει το χερι του...:(

Ασ τους να λενε σιγα μην τους ρωτησει το παιδι......:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλά σοβαρά μιλάς???? απίστευτο ρε συ...σε φαντάζομαι να βγάζεις καπνους απο τ'αυτια.

και μενα (που δεν ειναι ωραίος ο αντρουλης μου) πανε στο φαρμακειο διαφορες πωλήτριες και του κανουν τα γλυκά ματια...ε δε θα κοιταει και αυτος??? κατσε να τον παρω τηλέφωνο να του τα ψαλλω...:evil:

Μονο καπνους;;;;Και λιγα λες,εβραζα στο ζουμι μου,κι ακομα βραζω δηλαδη.Και να φανταστεις οτι οταν εφυγε απο το σπιτι κοντοσταθηκε να παρει ενα τηλ και τις ακουσε να μαλωνει η μανα την κορη οτι τα θελει ολα δικα της και οτι την προηγουμενη φορα αυτη πηρε τον Παναγιωτη και να αφησει κατι γιαυτην,το κατι ηταν ο αντρας μου.:twisted::twisted:Να ημουν απο μια μερια θα της κατεβαζα την μουρη κατω.

Βρε Λορετα εσυ το λες οτι δεν ειναι πολυ ωραιος αλλα ποτε δεν ξερεις,γουστα ειναι αυτα,οι αντρες και παραπανω κιλα να εχουν δεν εχουν προβλημα εμεις πρεπει να ειμαστε οι τελειες καταλαβες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Λορετααααααααα εφυγες κι εσυ μαρη;;;;Τον αντρα σου κραζεις;;:)

Την κανω κι εγω παω να μαγειραψω κοτοπουλακι με πατατουλες,να βαλω και το φεις να παιξει η κορη μου και τα λεμε μετα.....ματς μουτς..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...