Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οχι βρε κουτο....και χτες εβηχα...εδω και μερες τον εχω το βηχα απλα χειροτερευει συνεχως...ξεκινησα χτες μια αντιβιωσουλα που τη παιρνω οταν με πιανει κατι παρομοιο και βλεπουμε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακου μην σχολιασεις!!!!!Μαρη πολυλογου παλι μιλαγες;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελα ντε;Εδω εγω ρε παιδια που φοβομουν και τον ισκιο μου στο νετ και τωρα σας εχω σαν αδερφες μου,δεν το περιμενα ποτε....Αν δεν σας ειχα θα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο απο την μοναξια.

Λορετακι επειδη βιαστικα εγω θελω να αποκαταστησω και τους αλλους καταλαβες;;;:):)Θελω να τα παρω στο λαιμο μου τα καημενα τα παιδια αντι να τα αφησω να ζησουν λιγο ελευθερια τους πριν να φυλακιστουν....:tongue:τι κακια που ειμαι τελικα;;;;;:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

και γω νιώθω πολύ πιο άνετα και ζεστά με σας απ'οτι με τις φίλες μου...ειναι δυνατόν?

και για να εχουμε καλό ρωτημα που ειναι ολες οι άλλες?

εμείς γιατι ειμαστε εδώ????

ποτε θα παμε διακοπες???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μιλαμε εχει τρελλη γκρινια.......α καλεεεε δε σας ειπα πηγαμε χτες στο γιατρο και εχω να δηλωσω οτι τα μωρα μετρημενα με μεζουρα βγαινουν πιο ψηλα!εκει στο ικα μετρανε με το χαρακα και γι αυτο...πηραμε μονο μισο ποντο!!χαχαχαχαχαχα(ολοκληρος προλογος για να καταληξουμε οτι...και το δικο μου παιδι ειναι κοντο!!)και 9400!το αγορι μου μονο 600 γραμμαρια εβαλε το τελευταιο εναμιση σχεδον μηνα...του κανω αυστηρη διαιτα!!χαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωδη στον ύπνο του μικρου Αργύρη

αφου νυστάζουμε και οι δυο

για δε κοιμομαστε παιδι μου

κουτουλας εσύ μα και εγώ

κοιμαμαι πανω στο πισι μου

τα ματια σου γινανε ροζέ

και η γκρινια σ'εχει πιάσει

παμε στην κουνια αγκαζέ

απο φαι εχεις χορτάσει

κοιμησου καμάρι μου γλυκό

και μ'εχεις πια μπαφιάσει

θα κανω τάμα, θα προσευχηθώ

ο υπνος να σε πιάσει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελακο δεν ξερω ακριβη ημερομηνια στο περιπου μου ειπε θα κλεισει κατα τις 10-15 οποτε βουρρρρρρ θα φυγουμε.Το αλλο σκ σας ειπα οτι θα παμε καπου εδω κοντα δοκιμαστικα ε;:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

εδώ ειμαστε κελι μου..εγώ θηλασα τον μικρό!

ρε συ τι περιμενεις! πλεον στα 28 ολοι ειναι αλλου. Δουλειες δεν υπαρχουν, οι πιο πολλοι μενουν με τους γονεις τους! οι σχεσεις περνουν κριση, οι αντρες δε νοιωθουν ετοιμοι, οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες και γκομενιάζουν (καλα κανουν)...

Αυτο που δεν υπαρχουν δουλειες πολυ με ανησυχει......γιατι ή θα πηγαινω να τους βλεπω μεταναστες στην Γερμανια ή θα τους εχω 30 χρονων μουλαρια και τους 4 εδω:mrgreen:τι καλη μανα που ειμαι εεε;;;;;δεν μπορειτε να πειτε.....:tongue:

Οσο για τις γυναικες που γκομενιζουν ο Αντρεας μου λεει οτι εχουν λυσαξει:tongue:Παιδια χωρις πλακα αν σας πω περιπτωσεις που του πετυχαινουν θα τρελαθειτε,εγω βραζω :twisted:οταν μου τα λεει,αυτο θελει βεβαια αλλα τεσπα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλά αλλο να φλερταρω και αλλο να λυσσάω....δυστυχώς οι γυναίκες έχουν λυσσάξει πια... κρίμα. χανουμε ολη μας τη γοητεια ετσι.

οσο για τα παιδιά μας, μην αγχώνεσαι απο τωρα ρε κέλι μου. Θα φτιάξουν τα πράγματα σίγουρα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

θα φτιαξουν;;;;χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη Λορετα μου γιατι κατα τη γνωμη μου θα χειροτερεψουν.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κριμα δε θα πει τιποτα.Και ειδικα ρε γαμωτο οταν ξερουν οτι ειναι παντρεμενος ο αλλος,εκει τι να πω;;;:twisted:Την τελευταια φορα μαλωναν μανα και κορη,μην σας φανει υπαρβολικο ετσι ειναι,τον φωναξαν δηθεν να μετρησει,τον ειχα δει που δουλευε διπλα σε ενα αλλο σπιτι και τον εβαλε στο ματι η μαμα,οταν πηγε ομως στο σπιτι τον ειδε και η κορη και ειχε αφησει την πορτα της ανοιχτη και αλλαζε.Καλα εχω και ωραιο αντρα δεν λεω:tongue:αλλα τοση λυσα πια;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...