Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΥΡΑΔΕΣ ΕΙΔΑ ΕΕΕ?

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ.....

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ??????????

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!!

γυρίσαμε! περάσαμε πολύ ωραία.

Η ελενη μας δοκίμασε ωραια φορεματάκια και οοολα της πήγαν (χωρίς πλάκα)

Ειδικά ενα-δυο ηταν πολυ ωραία. Πάντως η αγορά δεν εχει και τιποτα ιδιαίτερο και ειναι ακόμη και με τις εκπτώσεις ψιλοακριβά....

Επίσης εχω να πω οτι η ελένη ειναι πολυ κομψη!!!! πρέπει να αδυνατίσω και γω ρε γμτ...ααααχχχ

Ο μικρός κάθησε με την μαμά μου και ηταν υποδειγμα!!! κοιμηθηκε, εφαγε ολα μια χαρα. Μονο που δεν τρωει αχλάδι. Μάλλον σκέτο δε του αρέσει...

αυταααα

το απογευμα ξανα κεντρο (ουφ) να παρουμε τα βαφτιστικά με το νονο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΕΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΓΙΑ ΠΕΣ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πραγματικά που χαθήκατε καλεεεεε

εμεις πηραμε τα ρουχα μας για τη βάφτιση και παπουτσια και κάλτες...

ολα πολυ όμορφα...

κέλι πως τα πήγε η μικρή?

στελλα πως πάτε?

εμένα δε το πολυτρώει το αχλάδι!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα.Ειρηνακο τι εγινε αλλαξες βαρδια;:tongue:

Παιδια τι να σας παω!!!3 σεντονια ειναι μαζι απλωμενα το ενα μεσα στο αλλο,οταν της ειπα πως να το κανει μου λεει ετσι ειναι καλυτερα μαμα..:mrgreen:Τεσπα η προσπαθεια μετραει.

Κοριτσια πολυ μου την εδωσε με τους συμαθητες/τριες τελικα τζιφος η υποθεση.Μονο εγω συγκινηθηκα.:(Λορετακι εσενα σκεφτομουν που τα ελεγες τις προαλλες.Βεβαια επειδη ξερετε τι ειλικρινες παιδι ειμαι,δεν μπορω να τους καταλογησω και πολλα γιατι εγω απο τοτε ειχα το μυαλο μου στον Αντρεα:mrgreen::mrgreen:.

Μετα λυπης μου ομως διαπιστωσα οτι ολοι ειναι αλλου,δεν εχουν καν παντρευτει οποτε ειμαστε σε αλλους κοσμους.Εν το μεταξυ εχω και μια απορια,που στο καλο βρισκουν 100 και 200 φιλους;Οποιον να'ναι κανουν;;:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημεεερααααα

πω πω ειμαι πτώμα!!! τελικά χθες η δευτερη βολτα στην αγορά (με τακουνια πάλι, μα ειμαι ζωων) ηταν too much.

Κέλι μου μια χαρά τη βρίσκω την κόρη σου. Απλώνεις το ενα μεσα στ'αλλο για ευκολία και μετά τα σιδερώνεις λίγο απο πάνω και εχεις 3σε1!!!! ρε το κορίτσι ειναι μπροστά!!!

πω πω τώρα σκέφτηκα ποσα πλυντηρια πρέπει να βαζεις και λίγο τρόμαξα!:mrgreen:

οσο για τους φιλους στο facebook 100 και 200 δεν ειναι τίποτα, σκεψου καποιους που εχουν πάνω απο 1000!!! (δε μιλάμε για καλλιτέχνες)... μα που τους βρίσκουν!

Ελενάκι τι εγινε? πήγες και το απογευμα αγορά? για πες για πες....

ειρηνηηηηηηηηηηηηηηηη νυστάζω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!Τι κανετε;;;Εγω εχω ενα βηχα...αλλο πραγμα αστα κοματια...αλλα ευτυχως...εκλεισα ραντεβου στο ικα σε παθολογο για να με δει......στις 24 Αυγουστου!!!!αν ειναι δυνατον!!!!ή θα χω γινει καλα ή θα χω ...οριζοντιοθει μεχρι τοτε!!!χαχαχαχαχαχα!!!Χτες ηταν πολυ πολυ ωραια και το καταφχαριστηθηκα!!!Με πηγε σε ενα σωρο μαγαζια το Λορετακι αλλα εγω ως αναποδος χρονος κολησα στα δυο πρωτα που δοκιμασα και μου αρεσαν πολυ...αλλα ακριβα γμτι....240 και 225 με την εκπτωση ελεος δηλαδη!!!20 % ειναι εκπτωση;;;;θα ξαναπαω σε καμια δεκαρια μερες μπας και τις ανεβασουν.....(τις εκπτωσεις οχι τις τιμες...:) :) :) )Λορετακι μου τελεια τα βαπτιστικα;;;αντε ματακια μου καλοφορετα και καλοφωτιστο το αντρακι σου!!Κελακο....τι ειχαμε τι χασαμε αγαπη μου γλυκεια....τι περιμενεις κι εσυ μετα απο τοοοσα χρονια....εδω με τους φιλους φιλους και δε βρισκουμε σημεια επαφης......

Ρηνιω μου κοιμηθηκες;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετακι πηγα...αλλα το μονο που αγορασα...ειναι ...μαγιο!χαχαχαχα!!!Πηγα και στη Καλαμαρια...τιποτα δε με αρεσε...πολυ βαρια πολυ φορτωμενα...πολυ σατεν,ουτε το νυφικο μου τοσο βαρος δεν ειχε πια....

Οσο για τη κορη σου Κελακο μου...οπως λεει και η Λορετα...ειναι πολυ προχω το παιδι!!!χαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες ,δεν θα πω ποσο ζηλευω που συναντιεστε και πατε μαζι και για ψωνια οχι δεν θα το πω.:tongue:

Παιδια οντως ειναι πολυ προχω λεμε :mrgreen::mrgreen:αλλα ποτε θα της βγαλω κανενα αυτι απο τα νευρα μου εγω που δεν ειμαι προχω δεν ξερω!!!

Ελενακι καλα το καταλαβα οτι εισαι κι εσυ καλοβολος ανθρωπος σαν κι εμενα...:tongue:

Απο το ικα τι περιμενες καλοκαιριατικα να ανοιξουν διαπλατα τις πορτες,περαστε κυρια μου!!!!:tongue:

Λορετακι καλοφορετα κι απο εμενα και με γεια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ελενακι οντως τι περιμενα μετα απο τοσα χρονια;;;:(Πωπω,παντως ανησυχω γιατι κοντευει τα 30 η γεννια μου και εκτος απο εναν αρραβωνιασμενο ολοι αλλοι ειναι μονοι,καλα δεν τους βρηκα και ολους δεν τα εχω καταφερει ακομα δηλαδη.Ουτε γαμος ουτε παιδια που να βρουμε κοινα ενδιαφεροντα;;;

Μονο εσας εχω και νιωθω ζεστα,ομορφα,φιλικα και και και αχ ασ'το καλο .

Y0zHp2.png?OgArctsO

μικρο κι ανοητο παιδι ( :) )εδω ειμαι αλλα μιλαω στο τηλ τοση ωρα!χαχαχαχαχα μη σοχλιασεις παρακαλω!!!!αυτο λεγαμε και χτες με τη λορετα..πως ειναι δυνατον να αισθανεσαι τοσο κοντα και τοσο ομορφα και αντε με ανθρωπους που γνωριζεις απο το νετ...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εδώ ειμαστε κελι μου..εγώ θηλασα τον μικρό!

ρε συ τι περιμενεις! πλεον στα 28 ολοι ειναι αλλου. Δουλειες δεν υπαρχουν, οι πιο πολλοι μενουν με τους γονεις τους! οι σχεσεις περνουν κριση, οι αντρες δε νοιωθουν ετοιμοι, οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες και γκομενιάζουν (καλα κανουν)...

εγω στα 28 μολις ειχα παρει το σπιτι μου για να μεινω μονη μου και ημουν με εναν 3 χρονια μικροτερο μου!!!! τι να λεμε τωραααααααααααα

αλλα αν θελεις βρισκεις να πεις δυο κουβεντες με καποιον, ελεος, παντρευτηκες και εκανες παιδια, δεν εγινες alien...

ελενάκι ρε συ τι βήχας ειναι αυτος? μηπως απο τα ερκοντισιονα που μπαιναμε και βγαιναμε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...