Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ....

ΑΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟΥΛΙ....ΚΡΙΜΑ..

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ......

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΞ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ!!!

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1:30....ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα....ο πισινος μου χωρις πισινα δε μπορει...ζεσταινεται! :) :) :)

Καλη η πισινα...αλλα οταν γυρναμε σπιτι μεχρι να συμμαζεψω και να τους τα κτοποιησω και τους δυο...πολυ κουραση μιλαμε...

Αυριο ο μεγαλος θα παει παλι Βεργια και εγω με τον μικρο για εμβολιο να δουμε κι εμεις ποσο μεγαλωσαμε...δε μου φαινεται να ψηλωσε κι εμενα αυτη τη φορα...αλλα σιγουρα βαρυνε!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Να'μαι και γω....

ιωάννα μου χρόνια σου πολλά και καλά!!!!

αααχχχχ τα νειατα! (ασχετο)

και γω πτώμα και ο μικρός πτώμα επίσης. ΄Πήγαμε στη μαμά μου και δε κατάφερε να κοιμηθεί και ηταν χάλια ο καημενουλης.

Τι κάνετε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ.........

ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ.....

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ολες εξω ειστε;;;μολις τελειωσα δουλειες στο σπιτι και μπαινω για μπανακι....να ξεβρωμισω η δολια μανα!!!φιλια σε ολες! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στελλα μου μπράβο στον πρίγκιπα που έφαγε ολη τη κρεμουλα του! είναι γλυκας στη φώτο...

Ερώτηση κρίσεως:

γιατι ολες οι φίλες μου εξαφανίστηκαν μόλις εκανα παιδι?

τα'χω παρει και θα γινει χαμός!

:evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

συνηθιζεται αυτο λορετα μου.........μιλας για τις ελευθερες φανταζομαι...ε;

ναι γιαυτές που ηταν κολλητές μου και ημουν διπλα τους οποτε με χρειαζόντουσαν. ασε ελενη σήμερα τα εχω παρει απιστευτα με ολες τους!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετακι......γινεται αυτο....εγω παλι συνηθως κατηγορουσα τον εαυτο μου και οχι αυτες...γιατι ημουν παντα απασχολημενη γιατι δεν ειχα χρονο να βγω εξω μαζι τους,γιατι αμελουσα να τις παιρνω τηλ.......και εγω εχω χαθει με αρκετες...και με τη κολητη μου απο το σχολειο ενα τηλ που και που...βεβαια ειμαστε και μακρια...κι ας ειναι παντρεμενη με παιδακι...παντως παρόλα αυτα...εγω πιστευω οτι οταν εισαι πολυ δεμενος με εναν ανθρωπο και τον εχεις αναγκη στη ζωη σου βρισκεις τροπους...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

δε κατηγορώ με τιποτα τον εαυτο μου. και τηλέφωνα τις παιρνω και τις λέω οτι θέλω να τις δω...

αλλά ειναι ολες τοοοοοσοοο απασχολημένες με το να ειναι ολη μέρα στο facebook ¨η να καθαρίζουν το σπιτι τους...αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως ο άντρας μου εχει δικιο να λεει οτι ζηλευουν. θα με στεναχωρήσει πολυ αυτο...

εντωμεταξύ αν τους παρατήσει κανενας γκομενος τσουπ εμφανιζονται ολες!

σορρυ κοριτσια αλλα ειμαι στεναχωρημενη σημερα με καποιες συμπεριφορές...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ Λορεττάkι join the club! Σε λίγο που θα γίνουν κι αυτές μανούλες θα καταλάβουν, εμένα αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι όταν μου λένε ότι πνίγονται κι ας έχουν μόνο τη δουλειά τους κι ας μένουν με τους γονείς τους! Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...