Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στα carrefour αυριο ολες οι λιμπερο -50%.τρεχατε!!!!!!!!!!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

και να μην ξεχασετε!!!!!!!!!!!!!πρωτα να μας κανουν την εκπτωση και μετα να εμφανισουμε τα κουπονια.ερχεται φθηνοτερα!

4ywWp2.png

Καλημεραααα.

Γλυκουλα περαστικα στο μωρακι σου...

Χριστινακι μια χαρα η κορακλα σου,εμενα ειναι 72εκ αλλα 9200,μετα λεει η Ελενιτσα τον γιο γιο της χοντρο,καταλαβες;;;:tongue:

Ειρηνακο αν υπαρχει ηδη προσφορα δεχονται τα κουπονια;εγω πηρα κρεμες νουνου σε προσφορα και οταν εδωσα τα κουπονια δεν τα δεχτηκαν γιατι ειχε ηδη εκπτωση.

Εχτες τους πηγα για μπανακι αλλα δεν ηταν ωραια η θαλασσα..δεν περασαμε ωραια φυσαγε προς τα εμας και ειχε φερει ολα τα σκουπιδια.:|

Ιωαννουλα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου.Να χαιρεσαι την οικογενεια σου...........:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερουδια κελακο μου.εγω οσες φορες εχω παει τα εχει δεχτει το συστημα.στην αρχη μου λενε αν τα δεχτει οκ και μετα που τα δεχτηκε αρχιζε η ταμιας και επερνε τηλεφωνα και ρωταγε και αφου τις ελεγαν οκ επερνε αλλου........ και τις λεω αφου περασαν πιο ειναι το προβλημα?

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!Τι κανετε κοριτσια μου;Χαλια η θαλασσα;κριμα ρε κελακο μου.....εμεις εδω καλα ο μεγαλος περασε καλα χτες με του γονεις μου και το βραδυ επιστρεψαμε ολοι στο σπιτακι μας!Σημερα ξυπνησαμε εγω και το μωρο πριν καμια ωριτσα αλλα ο μεγαλος ακομα κοιμαται....ελιωσε το πουλακι μου χτες χαχαχαχαχαχα!

Ιωαννα χρονια πολλα να σε χαιρονται ο αντρας και τα παιδακια σου!!!

Παιδιαααα τι ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μπουαααααα ποτε θα ρθει ο χειμωνας δεν αντεχω αλλο λεμε!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

παλι ζηλευω τα μπουμπουκακια μου που κοιμουνται οποτε παω και εγω να γωνιασω μαζι τους καθως μερες τωρα κοιμαμαι 4.30 το πρωι.καθομαι και βλεπω επαναληψεις παλιων σηριαλ που δεν τα ειχα δει ποτε.αστα μιλαμε οτι το εχω τσουδισει τον εγκεφαλο.οποτε αντιο σας!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!εμενα μολις με πηρε τηλ μια φιλη μου θα παμε παλι πισινες!! τελεια;;;;μονο το μωρο μου το καημενο που ταλαιπωρειται λιγο εκει αλλα πρεπει να μαθαινει...διακοπες πως θα παμε;! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Ειρηνακο και Ελακο.Πισινες θελει ο πισινος σου κοπελια;:tongue::tongue:

Αχ κοριτσακια μου πολυ συγκινηθηκα.Βρηκα το λυκειο που πηγαινα πριν πολλαααααα χρονια,μπουααααα.Βρηκα και 2 συμαθητες μου,βρηκα και εναν καθηγητη,αααααχχχ τι θυμηθηκα τωρα!!!!!!!!και ο Αντρεας απ'εξω να ξεροσταλιαζει.....:mrgreen:Αξεχαστα χρονια.......

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...