Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια,ολες να για χαρταετο πηγατε;Σε'μας φυσαει παρα πολυ και εχουν στεναχωρεθει τα παιδια που δεν μπορουμε να τον πεταξουμε.Τι καλο φτιαξατε σημερα;Ελενιτσαααααααα κι εμενα μου ελειψες..Στεγια κουκλος ο γιος σου.:DΓια ενημερωστε με λιγο βρε κοριτσια την ασχετη,για να βρεις καποιον στο φεισμπουκ πρεπει να ξερεις καποια στοιχεια η πατας το ονομα του και τον βρισκεις;;

Κελακο μου!!!Μη μου πεις οτι ανοιξες λογαριασμο;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!Πως ειστε σημερα;;Τον πεταξατε τον αετο;Εμεις φαγαμε στη πεθερα μου και πηγαμε με τον αντρουλη μου για ενα καφε τα δυο μας!!Ηταν τεεεεεεελεια!!Ακομα φαινεται δε γυρισατε απο τα κουλουμα!!Φιλακια πολλα σε ολες!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σου ελακο καλη σαρακοστη!!εμεις κοιμηθηκαμε στις 9.30 το πρωι.ο μικρος δεν ηρεμησε καθολου ολο το βραδυ.ειχε πλανταξει το καημενο και εμεις ειχαμε φρικαρει

4ywWp2.png

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!

κουκλάααακιιιιι

κορίτσια καλησπέρα,

εμείς σήμερα κάναμε βολτίτσα και γενικά περάσαμε πολύ καλά!

Δυστυχώς τελείωσε το τριήμερο που είχα εδώ τον αντρούλη μου. Ηταν τέλεια! Από αύριο ξανά μοναχούλα για αρκετές ώρες:-(

αλλά θα έχω εσάς για παρεούλα....:wink:

νομίζω οτι έφαγα παρα πολυ χαλβά...:idea:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!

Καλέ τι κούκλα είναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....

Φτού σκόρδα καρδούλα μου!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!Πως ειστε σημερα;;Τον πεταξατε τον αετο;Εμεις φαγαμε στη πεθερα μου και πηγαμε με τον αντρουλη μου για ενα καφε τα δυο μας!!Ηταν τεεεεεεελεια!!Ακομα φαινεται δε γυρισατε απο τα κουλουμα!!Φιλακια πολλα σε ολες!!

Καλέ ποιόν αετό?Μέσα στο σπίτι?

Άσε φάγαμε με τον μπαμπούλη και πήγε για δουλειά....

Κοιμήθηκα με το Δροσουλάκι,ήρθε η μαμά μου(δόξα το Θεό)σιδέρωσε τα ρούχα...Και μετά ήρθε η πεθερά πεθερός....

Εμείς θηλάζαμε και μετά κοιμήθηκε...Οπότε δε τον είδαν.....Κρίμααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια! Μπαίνω στα γρήγορα αφού τις τελευταίες μέρες είχαμε περιπέτειες με την τοσοδούλα μας! Το μπούκωμα της προκάλεσε αφαγία και υπνηλία (σας τα περιγράφω πολυ χαλαρά για να μη σας μαυρίσω βραδυάτικα), τελικά πήγαμε μία βόλτά από το Παίδων της έκαναν αναρρόφηση και μετά γυρίσαμε στο σπίτι, οπού σιγά-σιγά βελτιώνεται η μικρούλα μου και οικογενειακώς προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ! Σας αφήνω μήπως ξεκουραστώ λιγάκι και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κελακο μου!!!Μη μου πεις οτι ανοιξες λογαριασμο;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το σκεφτομαι να ανοιξω αλλα ο αντρουλης μου δεν τρελαινεται,λιγο η ζηλια,λιγο το οτι δινεις στοιχεια δε με αφηνει.Ναι,ναι οπως το διαβασες,δε με αφηνει......:tongue::tongue:Α,εδω για να του πω οτι ειμαι στο παρεντς περασαν κατι μηνες και τωρα συνεχεια ψαχνει μηπως δεν εισαστε γυναικες αλλα αντρες...Ειπες τιποτα;;;;;;;;

Επεξεργάστηκαν by keli

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κοριτσακια μου.Μαρινακι περαστικα,αφου ειναι καλα θα περασουν ολα,το εχω ζησει κι εγω αυτο και εμενα με κρατησανε 20 ημερων μωρο,οποτε σε καταλαβαινω απολυτα.Μαρακι τελεια κι εσενα η κουκλα σου,φτου,φτου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Βρε Μαρινακι...τι περασατε κοριτσι μου....πωπω αγχωθηκα τωρα...πρεπει να παω να παρω τη συσκευη της otrisalin να βοηθησω και εγω λιγο το πιτσιρικα μου να ξεμποκωσει...Κελακο μου αντε βουρ και εσυ στο φεις!!!! :) :) :)Στελλιτσα μου κριμααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχα :) :) :)!!!

Μαρακι μου κουκλα η κορη σου!!!Να σου ζησει κοπελα μου!!!!Ειρηνη εχω πεθανει με το γιο σουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Ελενακι.Να την παρεις τη συσκευη,εγω σωθηκα ειναι φοβερη.Πως ειναι τα παιδακια σου;;

Καλημερα Κελακο μου!Σου στειλα και πμ..ποσο εχει;Μαλλον θα πω στον αντρα μου οπως θα ερχεται απο τη δουλεια να παει να παρει..Ο μικρος ειναι λιγο ανησχος...εσενα πως ειναι τα δικα σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εχει 10 ευρω η συσκευη και 5 ευρω τα 10 ανταλακτικα.Ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα αξιζει,εκμεταλευονται οπως παντα την αναγκη μας.Εμενα καλα ειναι αλλα απο εχτες η 2 κορη εχει μυξουλες και φοβαμαι μην κολησει παλι το μωρο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α...καλα...εμενα ο δικος μου ειναι συνεχεια με μυξες και βηχα...αλλα και τι να κανουμε;;Και δεν το αφηνει το μωρο σε ησυχια λεμε...ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι του φιλια χαδια ο αγαπουλης μου και ο αδερφουλης μου ολη την ωρα και δωστου φιλια και αγκαλιες....σφιχτες....πολυ σφιχτες...με το καλο τον πηρα,με το κακο τον πηρα...τιποτα..τουλαχιστον να μη τον φιλαει...αφου τον αγαπαω μου λεει....και εσεις ολη την ωρα τον εχετε αγκαλια και εμενα δε με αφηνετε...Χτες και σημερα εχει εναν ηλιο αλλο πραγμα!!!Ψωφοκρυο βεβαια...αλλα...με ηλιο!!Εσεις;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...