Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ουφ πάλι 100 πράγματα γράψατε αμααααααααααανννννννν!!

γλυκουλα περαστικά για το μωράκι σου!

Μαράκι μπράβο ρε συ τον μπαμπά σου. Εμένα ο δικός μου καμία σχέση! εδώ η μαμά μου δεν τον κρατάει, οχι ο μπαμπάς μου. Και αυτο το καθημερινό, ειναι δυσκολο!

Θα πάμε για βαφτιστικά σήμερα με τον αντρουλη μου....

δηλαδη να δουμε και να τα παρουμε μετα με τον νονο.

Τι αλλο περνουμε? λαδοπανα? ουφ...τι ειναι αυτα?

θα ρωτήσω την ελενη την πέμπτη.

ελεεεεενηηηηηηηηηηη ξανακοιμηθηκε το μπουμπουλάκι?

χριστινάκι στις διακοπες της εδινες και κρεατάκι? το αγορασες απο εκει?

βόλεψε το μπεαμπα?

αυταααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ γλυκούλα μου πολύ πυρετό μωρε το μικρούλι.... περαστικούλια..άντε να πάτε και στο γιατρό να δεις τι είναι...

Λορέττα μου ναι αγόρασα από εκει κοτόπουλο βασικά..τώρα για μια εβδομάδα δεν πήγα να πάρω ΚΑΙ μοσχάρι...Πήρα 2 στήθη, τα έκοψα σε κομματάκια και έφαγε για 4 ημέρες.. τις άλλες 2 έφαγε χορτόσουπα μόνο και μια μέρα έφαγε.... μοσχάρι σε βαζάκι! :wink: Το beaba σούπερ και για τη φρουτόκρεμα και γαι το μεσημεριανό!

Για βαφτιστικά δεν έχω ιδεά ούτε τι παίνρουμε.. ούτε πότε θα τα πάρω και εγώ....βαριέμαιιιιιι να ψάξω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Αχχ γλυκούλα μου πολύ πυρετό μωρε το μικρούλι.... περαστικούλια..άντε να πάτε και στο γιατρό να δεις τι είναι...

Λορέττα μου ναι αγόρασα από εκει κοτόπουλο βασικά..τώρα για μια εβδομάδα δεν πήγα να πάρω ΚΑΙ μοσχάρι...Πήρα 2 στήθη, τα έκοψα σε κομματάκια και έφαγε για 4 ημέρες.. τις άλλες 2 έφαγε χορτόσουπα μόνο και μια μέρα έφαγε.... μοσχάρι σε βαζάκι! :wink: Το beaba σούπερ και για τη φρουτόκρεμα και γαι το μεσημεριανό!

Για βαφτιστικά δεν έχω ιδεά ούτε τι παίνρουμε.. ούτε πότε θα τα πάρω και εγώ....βαριέμαιιιιιι να ψάξω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλά εκανες....εμείς θα κατσουμε 4 μέρες μόνο, οποτε και μεις με κοτοπουλάκι ντοπιο βλέπω να τη βγάζουμε.

τη φρουτόκρεμα την αλεθεις στο beaba ε? εγώ για κάποιο ανεξήγητο λογο την εκανα στο μουλτι...

γλυκουλα ποσο καιρό τρώει χορτοσουπα? βάζεις λίγο λαδακι? λεμονι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

λαέ χριστινα?γιγαντιαια ειναι η μπουμπου?ματι να μην την πιασει.εμεις ειμαστε στα 7 παρα κατι.τον προηγουμενο μην απηρε 700 γρ και τωρα ουτε 300.

γλυκουλα περαστικα στον γιοκα σου.τι ειναι αυτο το πραγμα καλε?ολο πυρετους κανει?

4ywWp2.png

Eιρηνάκο -άσχετο- και εγώ πήγα για εξέταση του ενζύμου και είναι στα χαμηλά όρια...μου είπε γενικά να προσέχω σα να είχε κανονική έλειψη..δηλαδή κάποια φάρμακα και όχι ναφθαλίνη και κουκιά.. κάτι που ούτως ή άλλως δεν τρώω και δεν χρησιμοποιώ! Εσύ ρώτησες το γιατρό σου για το νούμερο που έχεις παραπάνω τι είναι;

PCqNp2.png

Γυρίσαμε και από την παιδίατρο... 8750γρ και 72cm ϋψος!! Είδες λορεττάκι πήρε 3εκ αυτό το μήνα, ενώ τον προηγούμενο είχε πάρει μόνο μισό!

μακάρι ρε χριστινάκι...να πιάσουμε και μεις τα 70 εκ. και τι άλλο θέλω...

του τραβάω τα κοντά του τα ποδαράκια μπας και μακρύνουν...:mrgreen:

πήγαμε για βαφτιστικά. Βαριεεεεεμαιαιαιαιαι! ολα βαρετά...

τελικά θα παρουμε πουκαμισάκι λινό, παντελονι και ενα μπουφανακι!

θα παμε την πεμπτη με τον νονο να τα δουμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ρωτησα χτες την παιδιατρο του ικα και μου ειπε οτι ειναι καλη και ο παιδιατρος μας μας ειπε οτι ειναι μια χαρα.ουτε εμεις τα τρωμε αλλα καμια φορα ισως να περιεχεται σε καποιο αλλο ετοιμο τροφιμο.δεν μπορει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...